De ce nu mai vrea Aurelian Temișan să meargă pe litoralul românesc: ”Avem o mare problemă. Mă obosește și muzica prea tare. Sunt supărat pe...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu mai vrea Aurelian Temișan să meargă la mare pe litoralul românesc. Aurelian Temișan nu are nevoie de vreo descriere, asta deoarece este cunoscut drept unul dintre cei mai longevivi și mai apreciați artiști din România, fiind atât actor de teatru și film, dar și cântăreț și jurat la „Te cunosc de undeva'. Ei bine, cu toate astea nu-și încânta fanii pe plajele de pe litoralul românesc cu activitățile sale, și nici în vacanță nu are de gând să meargă la malul mării din România. Iată care sunt motivele din spatele acestor decizii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Temișan este un artist cu o carieră spectaculoasă, în care activează de mai bine de 30 de ani. De la filme și musicaluri pe scena Teatrului Național la rolul de jurat la „Te cunosc de undeva', Aurelian Temișan are talentul și carisma necesare pentru a încânta publicul tot timpul. Chiar și așa, Aurelian Temișan nu vrea să mai apară în spectacolele desfășurate pe scena teatrelor de vară de la noi și nici nu mai vrea să audă de o vacanță în stațiunile din România.

temisan10temisan10

Citește și: Motivul pentru care Aurelian Temișan evită vacanțele și concertele pe litoralul românesc: „Mă respect ca artist, e o dezamăgire totală”

Citește și: Aurelian Temișan nu mai ține legătura cu George Burcea, după ce i-a fost naș la nunta cu Andreea Bălan: „Fiecare pe drumul lui”. Ce spune artistul despre noul iubit al cântăreței

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, imagine rară alături de copiii ei, Eduard și Maximus, din vacanță: „Greu îi mai prind…”. Băieții locuiesc cu tatăl lor, Silviu Prigoană

Citește și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, din nou împreună după divorț. Cum au fost surprinși la ziua de naștere a fiului lor, după ce el s-a afișat cu noua iubită

De ce nu mai vrea Aurelian Temișan să meargă la mare pe litoralul românesc

Ei bine, mulți sunt curioși de ce a luat aceste decizii, însă nu este deloc greu de ghicit. Mai concret, Aurelian Temișan susține ferm că este dezamăgit de tot ceea ce înseamnă litoralul românesc, mai ales de condițiile care se oferă turiștilor după ieșire din hoteluri. Într-adevăr, a ținut să precizeze că hotelurile au ajuns la un nivel înalt prin modul în care arată și ceea ce oferă, însă plajele, terasele și restul lucrurilor lasă de dorit.

 „Sunt supărat pe puținul care se oferă de către români, pentru români, în primul rând. Adică am ajuns la o performanță foarte mare cu cazările.

Care mai de care la mare își construiește un hotel, îi dă o tentă personală, se fac tot felul de pensiuni. Deci, la cazări stăm bine, la servicii din afara hotelului, pensiunilor, și așa mai departe, avem o mare problemă (…) Nu cred că am învățat mare lucru', a spus Aurelian Temișan la Antena Stars, citat de spynews.ro. 

Aurelian Temișan, deranjat și de muzica prea tare

Mai mult decât atât, Aurelian Temișan a explicat că nu este dezamăgit doar de cum arată plajele în sine pe litoralul românesc, ci și de inițiativele patronilor de la terase. Acesta este de părere că mulți se întrec în muzică, care o dă la volum mai mare sau la care se aude mai bine, așa că pentru el este extrem de obositor să asculte mai multe genuri muzicale în același timp. De asemenea, nu sunt pe gustul său astfel de lucruri, tocmai de aceea preferă o vacanță pe meleagurile străine, unde se poate bucura de liniște.

„Pe mine mă obosește să merg pe faleză, oriunde în orice stațiune, nu mai zic de stațiunile care sunt aproape moarte, unele dintre ele. Alea mai spre sud. Mă obosește să merg pe faleză și să aud în 100 m, 14 muzici diferite. E ideea aia, că la terasa mea să ascult muzica mai tare decât de la teresa de lângă. Ai făcut o tură de faleză, ai obosit pentru toată vacanța. Numai relaxare nu e aia', a concluzionat Aurelian Temișan.

Motivul pentru care Aurelian Temișan evită și concertele pe litoral

Mai mult decât atât, nu doar că alege să nu își mai facă vacanțele pe teritoriul României, ci din contră, a luat decizia inclusiv de a nu mai urca pe scena teatrelor de vară, anul acesta, deoarece sistemul de organizare al acestor evenimente nu este deloc pe placul său. Iată ce a dezvăluit despre activitatea lui profesională pe timpul verii.

'O renta, nu știu, dar nu m-am implicat. Concertele, așa cum le vreau eu, cum le simt eu și cum le fac eu, nu au legătură cu litoralul și cu teatrele de vară, care oricum, din toate câte au fost, cred că unul sau maxim două mai funcționează.
Vara este a evenimentelor în aer liber, fără costuri, ori eu mă respect ca artist. Publicul când te respectă vine să te susțină cumpărând un bilet. Nu poți să pui preț la bilet vara, când toate concerte sunt gratuite.
Aștept toamna ca pâinea caldă, deși nu îmi doresc să treacă vara atât de repede, ca să mă bucur și eu de vacanță’
, spune Aurelian, exclusiv, pentru UNICA.RO.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton