De ce nu mai merg Lora și Ionuț Ghenu, de Revelion, în Bali: "Mă ia așa o anxietate când mă gândesc câte am de făcut în 2024, săracul an"

 Dumba Gabriela
.

Lora și Ionuț Ghenu întrerup în această iarnă obiceiul de a petrece Revelionul în Bali, locul pe care îl consideră a doua lor casă. Lora spune că are atât de multe planuri pentru 2024 că „o ia anxietatea”, așa că a renunțat la plecarea în Bali, chiar dacă plănuise împreună cu Ghenu să închiriereze acolo o casă pentru următorii doi ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora dezvăluie că toate economiile lor s-au dus într-un teren în apropierea Capitalei, pe care în noul an își vor construi o casă. Și tot la anul este în plan și nunta, așa că și-au schimbat prioritățile renunțând la escapa în Bali, unde voiau să închirieze o casă pentru 2 ani.

241427443_398510591636851_392032503237980993_n241427443_398510591636851_392032503237980993_n

De ce au renunțat Lora și Ghenu să mai plece în Bali, de Revelion

Lora și Ionuț Ghenu și-au văzut visul împlinit și sunt proprietarii unui teren între lac și pădure, la care cântăreața visa de mult timp. Prin urmare, anul 2024 se anunță unul aglomerat pentru cei doi și care necesită investiții serioase.

Ne-am luat teren, 2000 mp între lac și pădure și s-a dus tot ce am economisit în acest vis. Nu îmi vine să cred că în sfârșit s-a întâmplat, exact înainte. Voiam să ne închiriem o casă pentru 2 ani, am comandat un scuter acolo, care a ajuns și ne-am cumpărat și bilete în Bangkok în Thailanda la ColdPlay și bineînțeles că nu ne mai ducem în Bali, pentru că avem alte priorități acum și ar fi o risipă sincer. Trebuie să fim maturi când e vorba de viitoarea noastră căsuță.

A fost dorită foarte mult, dar nu se arăta la orizont nimic. Și s-a întâmplat o minune peste noapte, că altfel nu pot să o numesc, vă spun sincer și iată că a venit mai mult decât mi-am dorit, mai frumos decât mi-am dorit, în locul pe care mi l-am dorit și la care am visat 3 ani și am căutat nopți întregi, nu dormeam„, a declarat Lora pentru playtech.ro.

Lora își dorea foarte mult să aibă casa ei, așa că nunta mai are de așteptat pentru că, spune ea, ia pe rând evenimentele majore din viața ei.

Citește și: Dan Badea, declarații neașteptate despre Lora, la 9 ani de la divorțul de artistă: „S-a râs, da, până la un punct…'

Citește și:Alexia Eram și-a cumpărat o nouă mașină: „Nu mai iau bani de la părinți din anul 2 de facultate’. Cum arată și cât costă autoturismul de lux

Le luăm pe rând, da, încerc să nu pun prea multă presiune. Mă ia așa o anxietate când mă gândesc câte am de făcut în 2024, săracul an! Să fie bun cu noi, să fie bun și cu voi, să îl începeți așa cum vă doriți, să aveși în brațe pe cine iubiți și dacă nu e nimeni acolo deocamdată, beți un pahar de vin sau o șampanie și zâmbiți, pentru că există energia aia bună în Univers, care are grijă de oamenii ei„, a mai spus Lora.

Cum gestionează Lora și Ionuț Ghenu certurile, după 9 ani de relație

Lora și Ionuț Ghenu au devenit unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, cei doi fiind împreună de nouă ani. Lora e de părere că ceea ce îi ajută să rămână împreună este faptul că știu să-ți respecte diferențele de opinii.

„Să nu ai cu cine să ai acest joc al argumentelor și al contraargumentelor, să nu îți țină creierul viu, mintea ascuțită. Ionuț e foarte inteligent, are un suflet foarte bun și am cu cine să mă înțeleg în momentul în care nu suntem pe aceeași lungime de undă. Putem să ne ciondănim, să ne contrazicem. Am învățat arta contradicției și cum să ne respectăm diferențele de opinie, cum să ajungem la un numitor comun’, a declarat Lora, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton