De ce nu merge Cristina Ciobănașu la nunta fostului iubit, Vlad Gherman, care se căsătorește cu Oana Moșneagu: "Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo"

 Dumba Gabriela
.

Cristina Ciobănașu a explicat de ce nu merge la nunta fostului iubit, Vlad Gherman, cu Oana Moșneagu, care va avea loc peste câteva luni. Cristina Ciobănașu susține că nu are legătură cu resentimente sau suferințe din trecut, însă consideră că ar fi ciudat pentru toată lumea ca ea să fie acolo, într-o zi atât de specială pentru Vlad și Oana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format un cuplu vreme de 10 ani și au fost chiar și logodiți. Spre surprinderea tuturor, cuplul s-a destrămat în 2021, iar tânărul este pregătit acum de căsătorie cu altcineva. Drept dovadă că nu există resentimente, mirele a invitat-o la nuntă și pe fosta logodnică, însă Cristina Ciobănașu consideră că este mai bine să decline invitația.

cristina-ciobanasu-despre-inceputurile-relatiei-dintre-fostul-ei-iubit-si-oana-mosneagu-crop-1686048789cristina-ciobanasu-despre-inceputurile-relatiei-dintre-fostul-ei-iubit-si-oana-mosneagu-crop-1686048789

Cristina Ciobănașu a decis să nu participe la nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu asigură pe toată lumea că are o relație civilizată cu Vlad Gherman și viitoarea lui soție, doar că nu va participa la nuntă pentru că nu ar fi potrivit ca ea să fie acolo.

„Nu este că nu vreau să merg la nuntă. Pune-te în locul Oanei, în primul rând. Este ziua ei cea mare. Cum ar fi să fiu eu acolo? Nu este că nu ne înțelegem, ne înțelegem foarte bine, lucrăm împreună, suntem colegi, azi ne-am văzut la filmare! Nu este vorba de asta! Este vorba de ziua lor cea mare, care trebuie să fie perfectă', spune Cristina Ciobănașu, conform Ego.ro.

Cristina Ciobănașu crede că acest lucru nu ar fi pe placul părinților sau prietenilor celor doi îndrăgostiți.

„Poate dacă aș fi acolo, poate aș influența într-un fel negativ dacă m-ar vedea părinții lor, prietenii lor, cunoștințele lor și așa mai departe! Ar fi ciudat pentru toată lumea să fiu acolo. Este vorba despre celebrarea iubirii lor. Nu are ce să caute o fostă iubită acolo, sincer! Puneți-vă în locul Oanei, atât vă zic', a mai spus ea.

Citește și: Deea și Dinu Maxer, alături de actualii iubiți la un botez în familie. S-au întâlnit pentru prima oară în formula de 4

Citește și: „Pachețele nu cred că fac să dau de pomană că pe vremurile astea grele nu prea îmi permit'. Ce se întâmplă cu mama Laurei Stoica, la 18 ani de când artista a încetat din viață

Nici Vlad Gherman nu ar merge la nunta Cristinei Ciobănașu

Din vara anului 2021, Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu Alexandru Mureșan, medic stomatolog. La rândul lui, din august 2021, Vlad Gherman este într-o relație cu actrița Oana Moșneagu. Cei doi s-au logodit după doi ani de relație, în august 2023, iar pe 2 iunie, anul acesta, fac nunta.

La rândul său, Vlad Gherman spune că nici el nu ar participa la nunta fostei sale partenere de viață.

„E o situație ciudată, nici eu nu aș vrea să fiu la nunta ei, probabil. Nu are legătură cu suferința trecutului. Ar deveni momentul despre mine și despre Oana: „Aolo, dar e și Cristina aici. Ce se întâmplă?”. Poate că poate mai prinde și buchetul dup-aia (râde)', a precizat actorul, la Fresh by Unica.

De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La doi ani după ce s-au cunoscut, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au logodit, însă nu aveau să pășească niciodată spre altar. În februarie 2021, povestea de dragoste dintre cei doi s-a sfârșit brusc, aceștia anunțând pe social-media că deși nu mai formează un cuplu rămân prieteni.

Vlad Gherman a declarat adeseori că a fost foarte rănit, recunoscând că Ciobănașu a fost cea care și-a dorit despărțirea.

„Amândoi am fost de acord să facem alegerea asta. Dacă își dorea doar el sau îmi doream doar eu nu era suficient, dar cumva în toată perioada aia de după ce ne-am despărțit am avut atât de multe discuții în contradictoriu, discuții în care practic unul mai mult ca altul spunea că nu își dorește asta de fapt sau că își dorește asta, de fapt.’, a declarat Cristina Ciobănașu acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton