De ce nu merge Giulia Anghelescu niciodată în vacanțe scumpe: "Vrem să învățăm copiii să se bucure și de..."

 Dumba Gabriela
.

De ce nu merge Giulia Anghelescu niciodată în vacanțe scumpe. Giulia Anghelescu preferă să pună mai mult accent pe amintirile frumoase și experiențele trăite împreună cu familia decât pe locurile în care merge. Astfel, cântăreața care va fi concurentă la America Express 2024 împreună cu soțul ei, Vlad Huidu, mărturisește că vrea să le transmită și copiilor ideea că important este timpul petrecut cu cei dragi, oriunde ar fi vacanța, și nu numărul de stele al hotelului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce nu merge Giulia Anghelescu niciodată în vacanțe scumpe. Deși le oferă, în continuare, confortul necesar, Giulia Anghelescu spune că ține foarte mult ca cei mici să învețe să aprecieze lucrurile pe care le au. În plus, le face copiilor și educație financiară și îi ajută să fie chibzuiți cu banii.

giulia_si_vlad_huidu_57566600giulia_si_vlad_huidu_57566600

De ce nu merge Giulia Anghelescu niciodată în vacanțe scumpe

Întrebată, în cadrul unui interviu, dacă ea și Vlad Huidu formează genul de cuplu care nu merge în vacanță dacă hotelul la care se cazează nu are cinci stele, Giulia Anghelescu a infirmat.

Ea și soțul ei vor să își învețe copiii să se bucure de lucrurile mărunte, dar și de faptul că petrec timp de calitate cu părinții lor:

„Vrem să învățăm copiii să se bucure și de locațiile care nu sunt de cinci stele. De cele mai multe ori nu alegem hoteluri extrem de luxoase, doar pentru că noi ne dorim ca Antonia și Mika să aprecieze vacanța și faptul că suntem împreună și că facem activități împreună, nu neapărat că am mers într-un loc extraordinar', a mai spus Giulia Anghelescu pentru Antena Stars.

„Noi nu suntem neapărat genul de familie care să își dorească să meargă în locuri exotice. Consider că amintiri frumoase poți să îți faci oriunde. Importantă este compania, nu locația', a mai spus Giulia Anghelescu.

Citește și: Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog, după divorțul de Marcel Toader. Ce s-a întâmplat cu banii pierduți în afacerile cu fostul soț: „Aș putea să mă războiesc cu fiul lui, dar…’ / EXCLUSIV

Citește și: Dinu Maxer, mărturisiri dureroase despre moartea misterioasă a fratelui său mai mic: „Nu știm nici până acum cine e făptașul. Eu nu am fost la înmormântare'

Giulia Anghelescu spune că îi educă pe copiii ei să fie chibzuiți cu banii

Giulia Anghelescu a mai dezvăluit că ea și Vlad Huidu își educă financiar copiii și insistă ca cei mici să fie chibzuiți cu banii.

„De când i-am născut îi tot educ! Deja știu amândoi cam care e treaba cu banii, cam ce au de făcut, cam cum ar trebui să îi aprecieze. I-am învățat să fie cât de cât cumpătați', a mai precizat Giulia Anghelescu.

De asemenea, soția lui Vlad Huidu a mai mărturisit că nu îi învață pe copiii ei cu recompense:

„Nu există răsplată pentru nota bună! Nota bună o ia pentru el, nu pentru noi. Faptul că învață bine la școală, din punctul meu de vedere, nu ar trebui să aibă și o răsplată din partea părinților, pentru că atunci va apărea un obicei care nu e tocmai sănătos', a mai declarat cântăreața.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, concurenți America Express 2024

Giulia Anghelescu participă la America Express sezonul șase alături de soțul ei, Vlad Huidu. Artista și soțul ei se declară pregătiți să plece în aventura de pe continentul american și abia așteaptă să se descopere și în altfel de situații decât cele pe care le întâmpină în viața de zi cu zi.

„Badass couple goes to @americaexpressromania! Sunteti pregatiti? Noi suntem nerabdatori sa plecam in aventura vietii noastre!!! Copiii, familia, prietenii sunt alaturi de noi si au incredere ca ne vom descurca de minune. Asteptam inimile voastre in comentarii pentru ca pentru noi conteaza enorm sustinerea voastra! ARE YOU READYYYYY? Lets do this!!!', a scris Giulia în mediul online.

Fanii au fost încântați de veste, iar în secțiunea de comentarii, internauții au început să-i felicite. Colegi de breaslă, colegi din emisiune, dar și fani, s-au bucurat că cei doi pleacă în aventura vieții lor.

„Haidaaaaaa! VA IUBIM!', a scris Antonia. yuhuuuuu, bine colegii', a fost comentariul scris de Sânziana Negru care participă și ea la America Express alături de Laura Giurcanu. „Have fun guysss', a scris Pufeh, fostul concurent America Express.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton