De ce nu participă CRBL la Survivor All Stars: "Toată lumea știe joaca și merg doar pentru televiziune"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce nu participă CRBL la Survivor All Stars. Survivor All Stars are startul pe 16 ianuarie, iar de această dată cei mai îndrăgiți concurenți se vor întrece în jungla dominicană, pentru premiul de 100.000 de euro. Marele absent al ediției este CRBL, care nu se va alătura celorlalți colegi în tribul Faimoșilor, în competiția din Republica Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Survivor All Stars! debutează pe 16 ianuarie pe PRO TV, iar publicul va asista cum foștii concurenții din tabăra Faimoșilor și a Războinicilor se vor reuni pentru confruntarea finală. Miza este una pe măsura așteptărilor, căci producătorii au pus la bătaie un premiu de 100.000 de euro pentru câștigător. Fanii show-ului au observat că marele absent este totuși CRBL, artistul care a fost eliminat din cauza problemelor medicale. Acesta a spus motivul pentru care nu va fi prezent la Survivor All Stars!

crbl-3crbl-3

De ce nu participă CRBL la Survivor All Stars

CRBL a dezvăluit că nu problemele de sănătate sunt motivul pentru care nu participă la Survivor All Stars!. Artistul a declarat că este complet refăcut, din punct de vedere medical, după a fost implicat într-un accident rutier în Hațeg, în timp ce se afla pe motocicletă, în luna august a anului trecut. Acesta a menționat că este total refăcut, după acea întâmplare nefericită, iar motivul real pentru care a refuzat să participe la Survivor All Stars e faptul ca nu mai are nimic de demonstrat.

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars. Lucrează ca barman și e căsătorit

Citește și: Cine este Relu Pănescu de la Survivor All Stars. Este cel mai în vârstă concurent din competiție

Citește și: Ce planuri are Maria Lungu pentru Survivor All Stars: „Simt că data trecută nu a fost suficient. Vreau să…'. A fost implicată în ample scandaluri, în sezonul 4

Citește și: Cum a reacționat Lola Crudu când a primit propunerea de a participa la Survivor All Stars: 'O șansă ca asta vine o dată în viață. O să fie măcel, dar…' / Ce spune soțul ei despre plecare

Nu aveam motiv să mai merg. Am fost a doua oară, cum ar veni. Ce să caut aici când toată lumea știe joaca și merg doar pentru televiziune?', a spus CRBL, pentru cancan.ro.

„Accidentul moto nu are legătură cu asta. M-am refăcut. Trăim în România, cum să se rezolve? Un an va mai dura cel puțin. Circul cu dovada, o reînnoiesc din lună în lună, până începe și se termină procesul. Doar așteptăm să treacă timpul și se va rezolva', a mai zis el.

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars

În total, 20 de concurenți participă la Survivor All Stars 2024. Aceștia se vor lupta pentru mult râvnitul premiu, în valoare de 100.000 de euro. Pentru fiecare săptămână din Republica Dominicană, atât faimoșii, cât și războinicii, vor primi între 3.000 și 5.000 de euro.

Faimoșii de la Survivor All Stars

Zanni – câștigător ediția din 2021

Elena Ionescu – câștigătoare în ediția din 2020

Cătălin Moroșanu – participant în ediția 2021

Tj Miles – participant în ediția din 2022

Jorge – participant în ediția din 2023

Roxana Nemeș – participant în edița din 2021

Ana Porgras – participant în ediția din 2020

Andreea Tonciu – participant în ediția din 2022

Ștefania Stănilă – participant sezonul 4

Jador – participant sezonul 2

Războinicii de la Survivor All Stars

Alex Delea – câștigător ediția din 2022

Relu Pănescu – participant în ediția din 2022

Iancu Sterp – participant în ediția din 2020

Andrei Ciobanu – participant în ediția 2020

Robert Moscalu – participant în ediția din 2023

Lila (Lola) Crudu – participant în ediția din 2020

Alexandra Duli – participant în ediția din 2022

Maria Lungu – participant în ediția 2023

Ștefania Ștefan – concurentă în ediția 2022

Maria Chițu – concurentă în ediția 2021

Sursă foto: Instagram, Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton