De ce nu participă Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean la America Express: "Ne pare rău că nu am făcut-o înainte să..."

 Dumba Gabriela
.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au fost și ei curtați de echipa de producție de la America Express, însă au refuzat propunerea. Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au explicat de ce au luat această decizie, deși le-ar plăcea enorm să ia parte la o astfel de aventură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună de 11 ani și au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Fanii și-au dorit tot timpul să-i vadă și în emisiuni care îi scot din zona de confort, însă cei doi sunt foarte reținuți când vine vorba despre expunerea intimității din relația lor.

335029240_1254184322140337_6448371260684515009_n335029240_1254184322140337_6448371260684515009_n

De ce nu merg Laura Cosoi și sotul ei la America Express

Laura Cosoi și soțul ei au dezvăluit motivele pentru care nu au acceptat să meargă la America Express. Actrița și partenerul ei nu pot sta departe o perioadă atât de lungă de cele trei fete pe care le au împreună.

„Da, absolut, dar nu putem. Ne pare rău că nu am făcut-o înainte să avem copii. Atunci ni se părea că nu ni se potrivește. Și oricum, nu vom putea pleca amândoi de lângă copii, atâta timp. Dar nu știm cum va fi, pe viitor', a declarat Laura Cosoi pentru cancan.ro.

„E destul de greu și pentru mine, din perspectiva profesiei pe care o am. Acum răspunsul e nu, dar mie mi-ar fi plăcut foarte mult', a completat Cosmin Curticăpean. 

Citește și: Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Fostul solist de la L.A a povestit tot: „A venit cu ea de mână la ziua mea. Cât tupeu să ai?'

Citește și: Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

Citește și: Rita Mureșan a suferit un preinfarct pe stradă, acum 1 an. Cine i-a salvat viața: „Mi s-au învinețit buzele, nu mai aveam aer. Cred că a fost un înger'

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună din 2012

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cuplurile solide din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația.

În 2015 s-au căsătorit și au împreună trei fete, Rita, Vera și Lara, cu care se mândresc. Cei doi se preocupă de educația fiicelor lor. Actrița și partenerul ei împărtășesc aceleași valori atunci când vine vorba de felul în care le cresc pe fetele lor. 

Cei doi au explicat ce îi ține împreună de atâta timp.

„Eu aș spune iubirea. Că dacă nu e iubire, degeaba ne chinuim unul pe altul. Dar nu suntem perfecți', a spus Laura Cosoi, întrebată care sunt secretele căsniciei cu soțul ei. „Eu sper că nu suntem de invidiat, ca și cuplu. Model este, poate, prea mult spus. Noi facem lucruri naturale. Modul cum se construiește o familie are la bază niște valori pe care noi le avem impregnate cumva în ADN', a adăugat Cosmin Curticăpean pentru sursa citată. 

Lui Cosmin Curticăpean nu-i place când se machiază Laura Cosoi

Recent, Laura Cosoi a vorbit despre relația cu soțul ei, dar și planurile ei profesionale de când a devenit mamă pentru a treia oară.

„Lui nu îi place când mă machiez. Este genul de om care nu este cu make-up-ul, îi place să fiu naturală. E altfel. Dar nu în asta constă totul.

Dacă în trecut poate că îmi demonstra iubirea într-un fel, că făceam ceva special împreună, îmi aducea flori, îmi făcea un compliment sau o declarație de dragoste, în prezent îmi declară iubirea având grijă de copii dimineața, dacă se trezește, ducându-i la grădiniță…

Mi se pare că limbajul iubirii are foarte multe forme, se transformă de fiecare dată, în funcție de nevoi. Așa simt că mă iubește, când se gândește că poate aș mai vrea să dorm puțin', a declarat Laura Cosoi în interviul acordat ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton