De ce nu pleacă în luna de miere Ianis Hagi și Elena Tănase, după nuntă. Vestea pe care fotbalistul o așteaptă

.

Ianis Hagi și Elena Tănase nu pot pleca în luna de miere. Cei doi îndrăgostiți visează la o vacanță după o perioadă încărcată, dar pentru o vreme trebuie să amâne acest moment. Fiul lui Gică Hagi trebuie să afle la ce echipă va juca sezonul următor, iar acest lucru le dă puțin planurile peste cap.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ianis Hagi și Elena Tănase și-au jurat credință și în fața lui Dumnezeu, la șapte luni de la cununia civilă. Ceremonia de la Biserica Sfântul Visarion din București a fost una emoționantă, atât pentru miri, cât și pentru cei din familie. Petrecerea a continuat apoi pe domeniul Știrbey.

ianis-hagi-558ianis-hagi-558

Ianis Hagi așteaptă să vadă care este echipa la care va evolua și amână luna de miere

Acum, Ianis Hagi trebuie să afle cu ce echipă va continua, mai ales că mai are doi ani de contract cu Rangers. El și soția lui, Elena, urmează să stabilească în curând care este țara în care se vor muta.

Jurnaliștii de la Rangers News informează că internaționalul român este favorit pentru postul de atacant pe flancul drept în echipa lui Philippe Clement, mai ales în perspectiva apropiatei Ligi a Campionilor.

Fanii lui Rangers trebuie să aibă răbdare, în ciuda disperării din acest moment. Fereastra de MERCATO mai este deschisă pentru aproape încă șapte săptămâni. Fanii ar putea fi îngrijorați de faptul că echipa actuală este suficient de bună pentru calificările Ligii Campionilor, dar există perspective. Ar putea exista incertitudini în privința viitorului lui Ianis Hagi, dar el este o variantă semnificativ mai bună decât orice altă opțiune pe care Rangers o are în acest moment pentru aripa dreaptă a liniei de atac. Oscar Cortes, Todd Cantwell, Ianis Hagi, Danilo este genul de atac cu care Rangers poate face față în Europa. Unul cu Scott Wright, Tom Lawrence și Ross McCausland, probabil că nu este', notează jurnaliștii Rangers News, conform Cancan.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…”

Citește și: Betty Salam susține că nu divorțează și explică de ce au apărut probleme în mariajul cu Cătălin Vișănescu: „Oamenii trebuie să înțeleagă că o pauză îți poate salva relația.Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă”

Citește și: Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, unde a copilărit: „Era cea mai frumoasă casă din lume, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea”. Ce spune despre tatăl ei, Irinel Columbeanu

Citește și: Lili Sandu spune cum i-a schimbat copilul dinamica în cuplu și ce impact a avut depresia post-natală asupra ei: „Relația trece pe locul doi-trei și nu mai ai libertatea de a petrece timp cu iubitul. Nu mă mai recunoșteam, Silviu a simțit stările și…' / EXCLUSIV

Citește și: Valentina Pelinel laudă implicarea lui Cristi Borcea în educația celor trei copii ai lor: „Nu poate să fie dur cu ei, oricât ar încerca el, e sensibil la capitolul acesta. El e genul care…”. Motivele pentru care Milan învață la o școală privată / EXCLUSIV

Ianis Hagi și Elena Tănase au avut o nuntă de basm

Nunta lui Ianis Hagi și a Elenei Tănase a avut loc duminică, 14 iulie 2024, la Palatul Știrbey din Buftea. La petrecere au fost prezenți peste 500 de invitați, toți aleși pe sprânceană: Adrian Mutu, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Simona Halep, Gigi Becali și o parte dintre tricolorii echipei Naționale etc.

Mai în formă ca niciodată, Gigi Becali nu a putut sta departe de ringul de dans.

„Vreau să mă abțin (n.r. să nu vină), dar nevasta mea mi-a zis…Te încearcă un sentiment așa… zici trece timpul, trece viața și ne vom duce. Parcă ieri era Gică la nuntă la el, acum e nunta lui Ianis. Trec anii repede… am 66 de ani, nici nu îmi vine să cred. Când e dragoste, e dragoste! Dragostea face toate, biruiește totul', a spus Gigi Becali înainte de a intra în Palatul Știrbey.

Sursă foto: Instagram &  Raed Krishan/ GSP

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton