De ce nu profesează Silviu Biriș, după ce a făcut Facultatea de Teologie: "A fost pentru înțelegerea unor lucruri care..."

 Oana Pantazi
.

Silviu Biriș (49) a absolvit Facultatea de Teologie anul trecut, la Secția Pastorală, însă actorul a mărturisit că nu are de gând să profeseze. Iată care a fost motivul care l-a determinat să aprofundeze credința creștină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Silviu Biriș este un actor apreciat, însă puțini au știut despre aplecarea sa pentru Teologie. Actorul mărturisea, cu ceva timp în urmă, a ajuns să dea la Facultatea de Teologie în urma unui accident care l-a marcat. Și iată că, anul trecut, a absolvit Universitatea Teologică Justinian Patriarhul, însă a mărturisit că nu are de gând să profeseze.

3-23-2

De ce profesează Silviu Biriș, după ce a făcut Facultatea de Teologie

Anul trecut, în luna iunie, Silviu Biriș a absolvit Facultatea de Teologie, însă a mărturisit că nu și-a propus să profeseze. Iată care sunt motivele care l-au determinat totuși pe actor să facă această alegere!

„Nu, facultatea asta a fost doar pentru sufletul meu, pentru înțelegerea unor lucruri care mi s-au întâmplat. Am o legătură destul de strânsă cu instituția bisericii, cu Patriarhia”, a dezvăluit Silviu Biriș pentru Fanatik.

Citește și: Anamaria Prodan pregătește un parastas de pomină în cimitirul Bellu, în memoria Ionelei Prodan. Vor cânta artiști de renume

Citește și: Cleopatra Stratan a împlinit 20 de ani! Unde a plecat de ziua ei, cu Edward Sanda: „Cea mai mare dorință a mea”

Citește și: E mamă singură de la 22 de ani! Manuela Hărăbor, declarații emoționante despre fiul ei, diagnosticat cu autism:Nu am cunoscut iubirea până în momentul în care am înțeles că e altfel decât ceilalți copii

Pe de altă parte, în mod surprinzător, Silviu Biriș a mărturisit și că, dacă ar fi avut mintea de acum, actoria nu s-ar mai fi numărat printre alegerile sale.

„Este o componentă foarte importantă aceea a mediului în care te naști. Dacă aș avea mintea de acum, știu că o să sune rău, dar nu mă mai făceam actor. Mă făceam agricultor sau preot. Aș fi ales o profesie care să nu mă facă să sufăr pe plan personal, să ajung să nu mai știu cine sunt, de fapt', a mai spus actorul, pentru sursa citată.

„Cel mai frumos cadou primit de la Dumnezeu este viața mea, familia și copiii mei, prietenii mei. Mă gândesc că cel mai frumos dar este prietenia oamenilor din jurul meu. Până și dușmanii sunt niște prieteni, dar mai aspri. Și cred că cel mai mare dar pe care l-am primit de câțiva ani încoace a fost chemarea lui Dumnezeu', a completat actorul.

De ce s-a înscris actorul la Teologie

Silviu Biriș a povestit, cu ceva timp în urmă, că a ajuns să dea la Facultatea de Teologie în urma unui accident care l-a marcat. Artistul a perceput acel moment din viața sa ca pe o înfrângere, însă, cu ajutorul lui Dumnezeu, a reușit să își găsească liniștea.

Am ajuns să fac teologie în urma unui accident. A fost un accident, un moment care a trecut, mulțumesc lui Dumnezeu, un moment pe care l-am considerat o înfrângere, dar nu a fost așa. Nu era un moment de viață și moarte, poate moarte sufletească. Poți să fii într-o relație, dacă tot ați întrebat, otrăvită, dacă tot zic unii, poți să-ți pierzi sufletul. Poți să ajungi la crimă‘, a declarat Silviu Biriș la ‘Showbiz Report’, de la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton