De ce nu s-a căsătorit Adina Buzatu în cei 23 de ani de la divorțul de tatăl fiicei sale: "Am avut grijă să nu intre în viața noastră cineva care..."

 Dumba Gabriela
.

Adina Buzatu a explicat de ce nu s-a recăsătorit în cei peste 23 de ani care au trecut de la divorțul de tatăl fiicei sale. Adina Buzatu a fost căsătorită cu omul de afaceri Cenap Arzan, cu care are o fiică în vârstă de 26 de ani acum, Sara. Stilista nu s-a mai căsătorit după divorțul de afaceristul turc și a dezvăluit care au fost motivele pentru care a ales să nu mai oficializeze nici o relație amoroasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 46 de ani, Adina Buzatu este o femeie împlinită și fericită cu viața pe care o are. A reușit să pună bazele unei cariere de succes, este o femeie frumoasă și admirată, dar are și o viață personală liniștită, alături de fiica ei, Sara. La 26 de ani, fiica Adinei Buzatu coordonează departamentul de marketing pe evenimente al unei companii mari din Londra și este director de marketing pe Asia Pacific, pe toată zona, la aceeași campanie.

351120348_181795761191749_7063052486954016188_n351120348_181795761191749_7063052486954016188_n

Adina Buzatu, motivul pentru care nu s-a mai căsătorit după divorțul de tatăl fiicei sale

Adina Buzatu și tatăl fiicei ei, Cenap Arzan, au divorțat în urmă cu mai bine de 20 de ani. Bărbatul este un om de afaceri de origine turcă, dar continuă și acum să-și desfășoare activitatea personală în România, pentru a putea fi cât mai aproape de fiica lui și a Adinei Buzatu, Sara.

Adina Buzatu și Cenap Arzan au divorțat acum 23 de ani, când fiica lor avea doar trei ani. În tot acest timp, stilista a refuzat să se mai căsătorească și a explicat de ce.

Nu a fost să fie, fără niciun motiv anume. Fiind mamă de fată, am avut grijă întotdeauna să am o conduită morală potrivită în fața copilului meu, poate asta cumva, faptul că am protejat-o tot timpul și am avut grijă să nu intre cineva în viața noastră care nu e perfect, poate că asta a contat, nu știu, dar nu a fost să fie.

Nu a fost un motiv anume, nu pot să spun că mi-am dorit enorm sau că era unul din must do-urile mele, dar nu a fost să fie„, a declarat Adina Buzatu pentru unica.ro.

Citește și:Chefi la cuțite 5 octombrie – Răzvan Mincă a fost eliminat. Reacția lui Cătălin Scărlătescu: „Nu poți să faci prostia aia în farfurie!’

Citește și:„Este un dezastru! Acest copil a greşit foarte mult'. Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat din 2 Mai, primele declarații după accidentul în care fiul lui a omorât doi tineri

Citește și:Theo Rose reacționează după ce a plâns la Vocea României, după un schimb de replici cu Irina Rimes: „Sunt niște lucruri care mă dor'

Chiar dacă nu s-a recăsătorit, Adina Buzatu a iubit de mai multe ori

Adina Buzatu recunoaște că este o persoană pasională, în ciuda imaginii pe care mulți o răspândesc despre ea, cum că ar fi foarte rigidă și mult prea serioasă. Deși a fost întrebată „de câte ori a fost îndrăgostită', vedeta punctează că nu are o numărătoare activă:

„Sunt pasională, când iubesc, iubesc. Nu e cu jumătate de măsură, ori iubesc, ori nu. Am fost îndrăgostită de mai multe ori și din tot sufletul. Știu că adevărata dragoste se trăiește doar o dată, deși poate că eu am trăit-o de mai multe ori.

De multe ori oamenii văd o imaigne a mea destul de rigidă sau serioasă. Nu m-as putea îndrăgosti de partenerul unei amice sau prietene, niciodată. Apropo de pensat, nici atât, că nu suport sprâncenele arcuite la bărbați. Nu știu de câte ori am iubit. Am fost îndrăgostită, și fericită și iubită cu adevărat. Recunosc', a spus Adina Buzatu în emisiunea „40 de întrebări', de la Kanal D.

Adina Buzatu refuză să dea detalii despre viața ei amoroasă.

Nu vorbesc niciodată despre viața mea personală, nu vorbesc pentru că, de obicei, oamenii au tendința să se focuseze pe viața personală mai mult decât pe cea profesională. Și cred că pentru oamenii din jur e mai important de fapt ceea ce fac, faptul că educ oameni, faptul că îi învăț cum să se îmbrace, faptul că aduc cea mai bună calitate și eu cred că asta face diferența„, a mai spus Adina Buzatu.

Ce relație au în prezent Adina Buzatu și fostul soț, Cenap Arzan

Adina Buzatu și fostul soț au rămas în relații bune după divorț, iar stilista susține că a încheiat un acord cu Cenap Arzan, prin intermediul căruia au stabilit să nu ia decizii cu privire la fiica lor, Sara, fără a se consulta reciproc înainte.

„Am menținut o relație foarte apropiată cu tatăl ei, cu care sunt foarte bună prietenă. Suntem ca o familie, din punctul ăsta de vedere. Sara a știut întotdeauna că are o mamă și are un tată pe care poate conta și care sunt acolo pentru ea și care se înțeleg în tot ceea ce înseamnă creșterea ei.

De la început, regula a fost să nu luăm decizii unul fără celălalt. Întotdeauna ne-am sfătuit și m-a ascultat, atunci când i-am spus că sunt supărată pe Sara și nu îi cumpărăm un anumit lucru. De multe ori, copiii au această tendință, e normal, instinctul de supraviețuire, cumva, să manevreze între mamă și tată. Ea nu a avut loc, din punctul ăsta de vedere, pentru că eu și tatăl ei ne-am sfătuit și am discutat’, spunea Adina Buzatu, pentru playtech.ro, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton