De ce nu s-a mai afișat Amna cu niciun bărbat după divorț: „Mie mi se pare că oamenii joacă la două capete. Sunt niște jocuri care mă îngrozesc, efectiv"

.

Amna are convingerea că bărbații din ziua de astăzi joacă la două capete, de aceea, după divorț, nu s-a mai afișat cu nimeni. Artista a anunțat în 2019 că a divorțat de soțul ei, Cristi Mușat. Amna își crește, astăzi, fiul singură, dar găsește susținerea de care are nevoie la tatăl și la duhovnicul ei, care au fost mereu lângă ea cu un sfat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Amna s-a reinventat după divorț. A început să își acorde mai multă atenție. Soțul ei i-a fost și manager, situație care a ajutat-o să evolueze în carieră, dar asta le-a adus și probleme în viața de cuplu. Amna a dezvăluit că a mers la terapie împreună cu fiul ei, David, pentru a face față schimbărilor din viața lor, pentru că nu se aștepta la această separare.

amna 43amna 43

Amna, despre lucrurile care o dezamăgesc într-o relație

Amna nu a făcut niciodată compromisuri, are principii solide de viață și își dorește lângă ea un bărbat integru.

„Mie mi se pare că oamenii joacă la două capete. Foarte mult. Eu nu înțeleg. Ce îmi doresc? Claritate îmi doresc. Îmi doresc un om sănătos, psihic și fizic, liber sufletește, fără ascunzișuri. Din păcate pentru mine, am un al șaselea simț. Aflu lucruri pe care nu îmi doresc să le aflu. Și observ că asta este boala secolului, de a juca la două capete. N-am cum să pierd vremea cu așa ceva.

Eu consider că sunt un întreg. Dacă vrei să fii cu mine, hai să punem cărțile pe față și să fim cum trebuie să fie doi oameni normali, maturi, asumați. Nu cred că mă interesează. Sunt niște jocuri care mă îngrozesc, efectiv. Nu-mi dau seama ce se întâmplă cu omenirea. Azi așa, mâine așa. Nu mai este stabilitate și se joacă foarte mult la două capete. Se trăiește foarte mult în compromis. Iar eu nu pot. Dacă aveți o rețetă, vă rog, scrieți-mi în privat', a spus la Fresh by Unica.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu discută cu băieții ei despre fete și relații intime: „Mi-a povestit că s-a și sărutat cu o fată. E pe drumul cel bun'

Citește și: Mihai Albu susține că nunta cu Iulia Albu a fost plătită exclusiv din banii lui: „Nu a venit nimic nici de la ea, nici de la familia ei, zero!'

Citește și: Replica Denisei Filcea după ce s-a spus că Flick s-a certat cu prietenii lui din cauza ei: „Eu nu-i cunosc, nu i-am văzut în viața mea, eu nu știu cine sunt oamenii ăștia…'

Citește și: Theo Rose a refuzat proiecte pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei: „Sufăr de fiecare dată când lipsesc mult de lângă el. Nu s-a întâmplat niciodată să…”. Mama lui Anghel Damian vine de la Paris la două săptămâni ca să aibă grijă de Sasha / EXCLUSIV

Citește și: Ce diferență de vârstă este între fiica Ralucăi Moianu, Mara Ilinca Ancuța, și Virgil Boglea. Cei doi s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună

Amna a fost susținută de tatăl ei și de duhovnic

Chiar și când anumite trăiri o apasă, Amna e alta după o discuție cu tatăl ei. El îi dă aripi, o motivează să lupte pentru ce dorește. Putere îi dă și duhovnicul ei, pentru că discuțiile cu el sunt mult mai profunde.

„I-am zis: «Eu credeam la un moment dat că o să mă reașez mai repede la casa mea. Ori sunt eu prea pretențioasă ori oamenii nu mai sunt așa de calitate în ziua de azi». Și mi-a zis: «Ține minte, o femeie ca tine n-are cum să rămână singură. Te-ai ridicat și, cum e vorba, fiecare sac își are peticul lui. N-are cum să rămână așa». A contat pentru mine extraordinar de tare pentru că mi-a dat aripi. În momentele mele de maximă îndoială îmi aduc aminte ce mi-a spus tata. Uneori vorbesc cu duhovnicul lucruri pe care tata nu le poate înțelege și acum îmi dau seama cât de important e tata în viața mea. Mai presus de orice e acolo', a mai spus Amna.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton