De ce nu s-a mai întors Cosmin Cernat în Canada: „Degeaba voiam eu să mă întorc singur”

 Borcilă Andreea
.

De ce nu s-a mai întors Cosmin Cernat în Canada. Fostul prezentator tv are o familie superbă și numeroasă, iar când a fost vorba să revină peste Ocean, s-a răzgândit. Pentru Cosmin Cernat, totul a fost o experiență de neuitat, însă nevoile familiei sunt pe primul loc. Iată ce a declarat vedeta! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Cernat este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv, fiind totodată și un comentator sportiv profesionist, cu multă experiență în spate. A moderat reality show-ul Exatlon, de la Kanal D, apoi Fan Arena. În prezent, Cosmin Cernat prezintă emisiunea Invitatul de la 12, de la Radio Impuls. 

cosmin-cernat-9cosmin-cernat-9

Cosmin Cernat are acasă o familie superbă. El și Mădălina Cernat trăiesc o frumoasă poveste de iubire, din care a rezultat un băiat, de 18 ani, pe nume Matei. Comentatorul sportiv mai are două fete din căsnicia anterioară cu Monica Iagăr: pe Ayana de 20 de ani și pe Maya, în vârstă de 13 ani. 

Citește și: Cum și-a cucerit Cosmin Cernat soția:”Ea nu mă prea suferea, mă considera mai infatuat”

Citește și: Cum se înțelege Cosmin Cernat cu cele două fiice, după divorțul de Monica Iagăr:„Relația lor…'

Citește și: Iulia Albu a criticat-o pe Maria Constantin pentru felul în care se îmbracă:”Are ceva de…”

Citește și: Gabriela Cristea, șocată de prețurile dintr-un parc de distracții. Cât a cheltuit în doar câteva minute:”Mi se pare îngrozitor”

De ce nu s-a mai întors Cosmin Cernat în Canada

Fostul prezentator tv și soția sa, Mădălina, au început un nou capitol acum câțiva ani. Mai exact, s-au stabilit departe de casă, în Canada, însă s-au reîntors în România. Acolo, el era producătorul proiectului Travel by Dart, în timp ce jumătatea sa a lucrat ca instructoare de sport. Totodată, omul de radio are trei copii superbi și se simte, acum, un om împlinit. Într-un interviu acordat pentru Impact, Cosmin Cernat a dezvăluit motivul pentru care nu s-a mai întors în Canada, dar și cum se înțelege cu copiii săi. 

Aproape doi am locuit în Canada, nu mai am nimic acolo, doar prieteni foarte buni care m-au ajutat când am ajuns acolo. Am avut Exatlonul, după care am rămas aici, am mai făcut Fan Arena. Am rămas aici, plus că fiica-mea cea mare a vrut la facultate aici, la ASE, nu a mai vrut să se întoarcă, înțeleg. E tânără, normal, nevastă-mea a zis și ea că mai bine rămânem aici, Matei nici el nu prea a vrut, degeaba voiam eu să mă întorc singur în Canada.

Nu țineam neapărat, pentru mine a fost o experiență foarte interesantă. Acum Mădălina lucrează în televiziune, exact ce a făcut o viață întreagă, noi ne-am cunoscut la Kanal D. Acum lucrează la Aleph News, în spatele camerelor, nu îi place pe sticlă. A apărut de câteva ori, dar nu-i place.

Să te ferească Dumnezeu să mă vezi autoritar! Nu vrea să mă vadă nimeni. Câțiva dintre colegii mei de la Kanal D și de la TVR m-au văzut și au zis că nu mai vor să mă vadă niciodată autoritar. Atunci se termină totul. Rar se întâmplă.

Eu ca fire explic o dată și mă duc până la explicat de 100 de ori și explic în 100 de feluri și sunt extrem de îngăduitor și de tolerant, apropo că spuneam că-s bunic, dar a 101 oară, dacă lucrurile nu s-au schimbat e complicat, a povestit Cosmin Cernat, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton