De ce nu s-a mutat Alexandra Ungureanu în noul apartament: „Pot să locuiesc acolo de mult timp, doar că am vrut să..." / Artista locuiește cu mama ei

 Tudorache Simona
.

Alexandra Ungureanu și-a luat un nou apartament, dar încă nu s-a mutat. Solista continuă să locuiască cu mama ei. Alexandra Ungureanu crede că ar avea nevoie de două săptămâni, timp în care să se ocupe doar de noua locuință, pentru ca lucrurile să fie așa cum a visat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Artista are multe lucruri în garderobă de aceea are multe de mutat și de cărat. Alexandra Ungurește e decisă chiar să renunțe la o parte din ținutele care nu îi mai fac cu ochiul. De curând, solista a investit 800 de euro într-o geantă pe care și-a dorit-o foarte mult. Apoi, pentru o perioadă, a trebuit să strângă punga.

alexandra-ungureanu-85alexandra-ungureanu-85

De ce nu s-a mutat Alexandra Ungureanu în noul apartament

Alexandra Ungureanu mai are puțin de amenajat la apartamentul pe care și l-a achiziționat, dar parcă nu se îndură să își lase mama singură în cealaltă casă.

„Aș putea oricând să mă mut, apartamentul este în 85% proporție gata, doar că trebuie făcută curățenie, trebuie mobilată logia și accesorizat. Dar eu pot să locuiesc acolo de mult timp, doar că am vrut să fie impecabil și de asta nu m-am mai mutat, după care n-am mai avut timp efectiv. Deci el e aproape gata', a spus Alexandra Ungureanu pentru Unica.ro.

Alexandra Ungureanu își ține lucrurile în două apartamente

Solista are atât de multe lucruri încât le-a împărțit între cele două apartamente. Partea mai grea e că trebuie să se plimbe între cele două locuințe în funcție de nevoi și de filmări.

„Uite și acum, în seara asta, trebuie să mă duc până la apartament să iau haine, pentru că am o filmare.  Am reușit un inventar destul de corect și precis. Îmi mai aduc aminte, mă mai uit prin poze mai vechi și mai țin minte, știu exact ce-i acolo și ce-i aici, evident cele care sunt la mama sunt cele pe care le port cel mai des. Cum s-a făcut schimbul de sezoane, încarc mașina, le duc pe alea de iarnă, pulovere, tricotaje, hăinuțele groase le-am dus acolo, stau bine și știu ce am aici. Și mai sunt niște lucruri care din când în când dispar ca într-o gaură neagră.

Nu se mai găsesc nici acolo, nici acolo. Nu le mai găsesc pur și simplu, ele se pierd undeva între aceste multe drumuri. Dispar într-o gaură neagră cum am zis și sunt niște rochii, niște pantaloni, niște genți, nu multe, dar nu dau de ele și cu siguranță o să le găsesc într-o zi într-un loc unde nici cu gândul nu m-am gândit sau o să uit de ele', a mai spus ea.

Alexandra Ungureanu vrea să renunțe la anumite haine

Solista crede că ar avea nevoie de două săptămâni să pună lucrurile la punct. Alexandra Ungureanu consideră că multe dintre lucrurile pe care le-a cumpărat au fost luate greșit, pentru că nu mai sunt în trend sau nu o mai avantajează. De aceea trebuie să le găsească o destinație.

„Cred că mi-ar trebui așa două săptămâni curate să mă ocup numai de apartament. Mai trebuie să mai fac un triaj pentru că sunt multe haine pe care chiar dacă nu le-am purtat, consider că au fost luate greșit, au ieșit din trend sau nu mă avantajează. Aș vrea să le dau, numai că și ăsta e un demers greu, că trebuie găsită lumea. Aș vrea să fie cineva care chiar le poartă, are nevoie de ele', a adăugat Alexandra Ungureanu.

Citește și: Marian Drăgulescu se căsătorește a treia oară. Cum a cerut-o marele sportiv în căsătorie pe Simona

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produse alimentare Lidl, după ce le-au promovat pe Internet: „E dezamăgitor pentru că acum realizează mulți că ce afișezi online e total opusul…'. Reacția iubitului ei și a magazinului

Citește și: Georgică Cornu, părăsit de noua iubită din cauza Marinei Almășan. Cum a reacționat după ce prezentatoarea TV l-a amenințat cu proces: „Stai în banca ta, lumea te știe cine ești. Voi solicita…'

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta de aproape 7 ani, când a luat decizia, după operația la coloană, de a-și schimba viața: 'Dacă pun două kilograme într-un weekend din acesta cu agitație, cu oboseală, cu mâncat la ore ciudate, după aceea, în trei zile le-am dat jos…'/ EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă la cinci ani de mariaj. Cum a pozat vedeta cu soțul și fetița ei de șase ani: „Am realizat că la 5 ani de căsnicie celebrăm Nunta de Lemn'

Cât a dat Alexandra Ungureanu pe o geantă

Artista și-a călcat pe suflet și și-a luat de curând o geantă de 800 de euro. A dat cu greu acești bani, apoi nu a mai cumpărat nimic pentru o perioadă.

„800 de euro, cel mai scump item pe care îl am. Am plâns când am dat acești bani! După ce am făcut această cheltuială, am stat cuminte. Nu am mai cumpărat nimic timp de vreo trei luni, deci cumva cred că e o alegere înțeleaptă', mai spune solista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton