De ce nu s-a mutat Laurențiu Duță niciodată în București: „Am încercat cu 3 Sud Est și nu ne-a ieșit”

 Borcilă Andreea
.

Laurențiu Duță a dezvăluit motivul pentru care nu s-a stabilit niciodată în București. Artistul a cunoscut faima pe plan muzical, dar chiar și așa, vedeta a rămas în orașul lui natal, în timp ce multe dintre vedetele autohtone au vrut să-și găsească un loc în Capitală. Solistul trupei 3 Sud Est a mărturisit că a avut deja câteva tentative eșuate de a se muta de acasă. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, având o carieră muzicală de 30 de ani. Ultimii 25 și i-a petrecut alături de colegii lui din trupa 3 Sud Est, care continuă să scoată hituri până în ziua de azi. Piesele lor sunt fredonate de majoritatea fanilor, fiind difuzate atât pe micul ecran, cât și la radio. 

laurentiu-duta-2laurentiu-duta-2

Artistul are o familie frumoasă, formată din soția lui și fata cuplului, care a devenit o adolescentă în toată firea. Laurențiu Duță locuiește în Năvodari, dar asta nu l-a oprit să facă performanță în muzică și să lanseze piese de succes. În timp ce alte vedete, care s-au născut și au crescut la malul mării, au preferat să-și facă o carieră venind la București, cântărețul și-a amenajat o cameră pentru înregistrări tocmai în casa părintească. 

Citește și: Laurentiu Duță de la 3 Sud Est își face implant de păr

Citește și: Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară.Cum arată soția lui

Citește și: De ce a fost Monica Gabor numită „Scorpia de Izvorani'. Irinel Columbeanu:„Au schimbat-o banii. Avea o alură…'

Citește și: Alina Sorescu, declarații neașteptate despre divorțul de Alexandru Ciucu:”Vrea să epuizeze toate căile de atac, nu mă gândeam…”

De ce nu s-a mutat Laurențiu Duță niciodată în București

Laurențiu Duță face furori cu trupa 3 Sud Est de mai bine de două decenii. Artistul locuiește în Năvodari, acolo unde se bucură de malul mării și de familia sa. Artistul este dovada vie că nu trebuie să te stabilești în București pentru a-ți face o carieră. În timp ce alte vedete din Constanța, printre care Simona Halep, Andreea Bănică, Inna, Gică Hagi, Diana Dumitrescu și Dorian Popa, s-au mutat în București pentru a căuta noi oportunități, Laurențiu Duță a ales să nu-și părăsească orașul natal. Într-un interviu pentru Ego.ro, solistul a povestit care este motivul pentru care nu a reușit să rămână în Capitală. 

„Am încercat prin 1998 cu 3 Sud Est, în primul an, să ne stabilim în București, și nu ne-a ieșit. Apoi am mai încercat o dată cu un apartament pe care l-am cumpărat în București, acum câțiva ani, pe care l-am vândut pentru că stăteam prea puțin în el. Cred că și ideea de a fi mai aproape de familie, e și marea care e fascinantă. Plus că vara este foarte mișto, toată lumea vine la mare ca eu să plec?.

Dacă aș fi fost în București, probabil că ar fi fost mai multe oportunități de business în zona asta a mea, de ceea ce fac eu, dar am preferat să fiu acolo mai low profile, așa. Dacă ai ceva de spus în muzică poți să spui de la orice distanță. Sunt totuși aproape. E Autostrada Soarelui, în 2 ore și un pic la București', a declarat artistul pentru sursa citată anterior. 

„Studioul meu principal este în casă'

Laurențiu Duță are o strategie pusă la punct, pentru a rămâne în atenția fanilor. Trupa nu lansează mai mult de două-trei piese pe an, pentru a nu plictisi. În plus, și-a amenajat o cameră de înregistrări tocmai în casa părintească. 

„Studioul meu principal este în casă. Dacă vreau mixajul final îl fac în spatele casei părinților mei, unde a mai rămas doar tata. Am acolo o anexă și fac mixul final. Am o cameră bine antifonată și aud mai bine detaliile. Nu îi deranjez nici pe vecini, că am antifonat', a mai continuat el. 

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton