De ce nu s-a pensat Andreea Esca niciodată și cine a sfătuit-o să nu facă asta: „Nu a fost nimeni în stare să mă convingă”

 Radulescu Ruxandra
.

De ce nu s-a pensat Andreea Esca niciodată și cine a sfătuit-o să nu facă asta. Andreea Esca are o carieră de succes în televiziune, iar de-a lungul timpului s-a făcut remarcată pentru look-ul ei natural. Vedeta PRO TV nu este adepta intervențiilor estetice și publică adesea poze în care își poartă cu mândrie imprefecțiunile, fapt care a câștigat simpatia fanilor. Andreea Esca relatat că nu s-a pensat niciodată, un sfat primit de la o persooană dragă ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce nu s-a pensat Andreea Esca niciodată și cine a sfătuit-o să nu facă asta. Andreea Esca, 50 de ani, și-a construit o carieră de succes și este cunoscută ca fiind imaginea știrilor PRO TV. Vedeta a fost mereu apreciată de public pentru aparițiile ei, datorită eleganței și a naturaleței. În ceea ce privește look-ul, Andreea Esca și-a păstrat autenticitatea de-a lungul anilor și adeseori se afișează pe în pozele de pe social-media în splendoarea vârstei, cu toate imperfecțiunile care o fac unică și expresivă. Andreea Esca spus, recent, că nu s-a pensat niciodată, ci a preferat să-și păstreze forma naturală a sprâncenelor, sfat primit chiar în adolescență.

img-55-1img-55-1

De ce nu s-a pensat Andreea Esca niciodată și cine a sfătuit-o să nu facă asta

Andreea Esca a fost convinsă de bunica ei, în adolescență, să nu se penseze, așa că vedeta i-a urmat sfatul chiar și la maturitate. Vedeta era foarte atașată de bunica ei și a ascultat-o, iar acum a văzut că a avut mare dreptate, deoarece sprâncenele naturale sunt foarte la modă.

„Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa. Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile', a declarat Andreea Esca pentru Ego.

Citește și: Ce spune Andreea Esca despre salariul ei:'A rămas ca bancurile cu Bulă'

Citește și: Ce părere are Andreea Esca despre ocupația fiicei sale, Alexia Eram, influencer pe Instagram:„Nu și-a arătat interesul pentru a face ceva în…’

Citește și: Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Andreea Esca: „La siluetă nu este niciun fel de mister…”

Andreea Esca spu și la ce trucuri apelează pentru a se menține în formă. Pentru vedeta PRO TV pare că cel mai important aspect este că nu e nevoită să facă compromisuri și câteodată își conferă și câte o gustare preferată.

Nu fac nimic în mod special, poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac. Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten. (râde) La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport. Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna', a mai adăugat Andreea Esca.

Cum se menține în formă Andreea Esca

Andreea Esca a menționat, în urmă cu ceva vreme, că este o mare adeptă a sportului și că nu a fumat niociodată, lucruri care au ajutat-o să-și mențină tonusul.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață. Dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat. N-am fumat niciodată, nu știu dacă contează. Alcool nu prea beau. Adică, nu știu, beau câte un pahar undeva, așa, de gust, dar nu e pasiunea mea. Dansez mult, îmi place muzica. Am prieteni foarte simpatici, am o familie foarte frumoasă. Poate că toate aceste lucruri la un loc se cheamă, cumva, o viață sănătoasă.

Nu știu dacă îmi arăt sau nu vârsta.  Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta. Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care sunt absolut normale și naturale și să reușești să faci din fiecare zi din viața ta ceva plăcut. Asta e tot’, a susținut Andreea Esca, potrivit fanatik.ro.

FOTO: PRO TV, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton