De ce nu se căsătorește Tudor Chirilă cu iubita sa, Iulia Mîzgan: "Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită"

 Dumitrache Laura
.

Tudor Chirilă are o carieră de succes și o familie minunată. Artistul formează un cuplu cu Iulia Mîzgan, iar împreună au doi copii. Cu toate acestea, cei doi nu sunt căsătoriți, iar recent, juratul de la Vocea României a dezvăluit care este, de fapt, motivul pentru care nu dorește să-și unească destinele cu iubita lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Solistul trupei Vama Veche are o carieră de succes, dar și o familie minunată alături de iubita lui, Iulia Mîzgan. Au împreună doi copii și au o viață frumoasă. Însă multi se întreabă de ce Tudor Chirilă nu se căsătorește cu mama copiilor săi.

iulia mizganiulia mizgan

Tudor Chirilă a vorbit recent despre căsătorie și a dezvăluit motivul pentru care el și iubita sa nu se căsătoresc. Artistul a explicat ce înseamnă pentru el acest lucru și se pare că aceleași gânduri le are și iubita lui, Iulia.

Citește și: Cum o afectează, de fapt, pe Irina Rimes schimbul de replici cu Tudor Chirilă de la Vocea României: „Mai mult mă provocă, deci totul e…”

Citește și:Fostă concurentă de la Vocea României, dezvăluiri din culisele emisiunii, după ce a fost respinsă: 'Am vrut să se știe adevărul. În mod normal nu aș fi acceptat…' Ce i-au spus Smiley și Tudor Chirilă

Citește și:Mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Internet, după împăcarea cu Alex Ashraf: 'Îmi asum totul, nu mă ascund. Lupt ca un războinic pentru…'

Citește și;Dorian Popa, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan: „Recunosc, am consumat cannabis. Am greșit indiscutabil”

De ce nu se căsătorește Tudor Chirilă cu iubita sa, Iulia Mîzgan

Tudor Chirilă se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Dincolo de cariera de succes, Tudor Chirilă are o familie frumoasă alături de iubita lui, Iulia Mîzgan, femeia care i-a dăruit doi copii. Artistul este discret cu viața sa personală, dar recent a dezvăluit motivul pentru care nu se căsătorește cu iubita lui. Juratul de la Vocea României a mărturisit că nu agrează acest lucru din viața unui cuplu, iar Iulia este de aceeași părere.

'Pentru mine nu, nu înțeleg de ce (căsătoria, n. red.) ar fi un subiect tabu. Nu mi se pare că este o instituție care mai aduce ceva important. Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social. Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie.Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu. Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărților.Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit', a spus Tudor Chirilă, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan sunt împreună de 11 ani

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan sunt împreună din 2012 și au doi băieți. IUlia a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București și activează în marketing. Are 39 de ani și este cu 10 ani mai mică decât Tudor Chirilă.

În anul 2014, Iulia și Tudor Chirilă au devenit pentru prima dată părinți, iar doi ani mai târziu a venit pe lume cel de-al doilea copil. Ivan și Petru sunt cei doi copii ai cuplului: Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită', spunea în trecut Tudor Chirilă despre mama copiilor săi. Artistul a mai spus care sunt valorile după care își crește cei doi copii. 'Copiii mei îmi dau lecții în fiecare zi. Cred că toți copiii oferă lecții, dar trebuie să știi cumva să le accepți. Felul în care ei încep să privească lumea de foarte multe ori e o lecție și pentru noi, adulții.ncerc să îi cresc în spiritul valorilor pe care le-am primit și eu fără să fiu neapărat un tată excesiv de rigid și de sever. Dar încerc să impun niște limite și cred că fiecare copil are o anumită vârstă pentru a înțelege niște lucruri.De exemplu, unui copil de 2 ani e absolut OK să-i dai libertate totală, atâta vreme cât el nu poate înțelege conceptul de reguli„, a declarat Tudor Chirilă pentru Taifasuri, citat de Fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton