De ce nu se difuzează America Express în această seară, la Antena 1. Emisiunea revine miercuri cu o nouă ediție

 Dumitrache Laura
.

De ce nu se difuzează America Express în această seară, la Antena 1. În această seară, telespectatorii emisiunii America Express vor avea parte de o surpriză neașteptată. Reality show-ul nu va mai fi difuzat marți seara, pe Antena 1, ci următorul episod va apărea pe micile ecrane miercuri, 22 noiembrie. Iată motivul pentru care nu se difuzează America Express în această seară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu se difuzează America Express în această seară, la Antena 1. Emisiunea America Express este una dintre cele mai urmărite și îndrăgite emisiuni de la Antena 1. De duminică până miercuri, telespectatorii au parte de ediții noi,în care își pot urmări echipa favorită. Nouă echipe de vedete au acceptat provocarea de a merge la America Express-Drumul Soarelui.

404428226_1113006543333509_8715064411367393901_n404428226_1113006543333509_8715064411367393901_n

Ei bine, marți seara, pe 21 noiembrie, emisiunea nu va fi difuzată la Antena 1, deoarece are loc meciul de fotbal România-Elveția, care va fi transmis în direct. Tircolorii s-au calificat la EURO 2024, dar în această seară rezutlatul va influenta grupa în care naționala noastră va fi repartizată la turneul final din Germania.

Citește și: Cătălin Țociu, concurent la America Express 2023, va participa la Chefi la cuțite, sezonul 13: „Mi s-a părut o responsabilitate mare să intru într-o bucătărie…”

Citește și:America Express 20 noiembrie – Cine a obținut imunitatea mică și de ce a plâns Sânziana Negru: „O zonă dureroasă din viața mea. Tatăl meu nu mai e…'

Citește și:Ce s-a întâmplat în cameră între Laura Giurcanu și Aris Eram, după ce s-a stins lumina, la America Expres 2023. Alexia Eram i-a dat de gol

Citește și:Prin ce a trecut Carmen Tănase ca mamă singură, după moartea soțului: „O perioadă grea, cu lipsuri. M-am ocupat mult să suplinesc lipsa tatălui, a trebuit să vând și casa'

De ce nu se difuzează America Express în această seară, la Antena 1

America Express a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon, în care nouă echipe de vedete se luptă pentru marele premiu. Emisiunea este difuzată de duminică până miercuri, pe Antena 1, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare fiecare ediție. Însă, în această seară, telespectatorii emisiunii vor avea parte de o surpriză, deoarece nu se va mai difuza America Express, căci meciul de fotbal România-Elveția e transmis în direct, pe Antena 1. Pe Antena 1, de la 20.25, va fi difuzată o ediție specială a emisiunii „iRoast', în care Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu sunt invitați speciali. Ulterior, de la ora 21.25, la Antena 1 e difuzat programul special „Studio Fotbal'.

De la ora 21.45 începe meciul România-Elveția, care are loc pe teren propriu, iar imnul național va fi interpretat de Andra. „Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranță, de a ne face să visăm cu toții același vis. Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reușit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiți milioane de români pasionați de fotbal! Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei și de o țară întreagă la meciul cu Elveția, când împreună vom cânta imnul României', a declarat celebra cântăreață.

America Express revine miercuri la Antena 1

Chiar și așa, fanii emisiunii America Express 2023 vor putea urmări ediția următoare începând de miercuri seara. În ediția de luni seara, Iulia Albu și Mike au câștigat prima lor amuletă, iar Ada Galeș și Tony Galeș au câștigat imunitatea a doua a etapei. Așadar, cele două concurente se vor bucura de adăpost înaintea cursei pentru ultima șansă. Aceste momente vor avea loc în ediția de miercuri, de la ora 20.30.

„Am ajuns primele?! Nu cred!’, a strigat Ada Galeș, vizibil entuziasmată, în timp ce își îmbrățișa mama, după ce ambele au obținut imunitatea mică.

Echipele au pornit luni seara în cursa cele de-a doua imunitate și au avut parte de misiuni creative. De asemenea, echipele de la America Express au trecut prin momente extrem de solicitante și chiar au repetat planul de evacuare al unui oraș în caz de cutremur. Miercuri seara urmează un careu tensionat, iar concurentii vor afla care sunt echipele care au ajuns pe ultimele două locuri la Irina Fodor și care vor pleca în cursa pentru ultima șansă. De asemenea, tot miercuri urmează votul celei de-a treia echipe.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton