De ce nu se uită copiii Mirelei Vaida la emisiunea Acces Direct, prezentată de mama lor: "Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu..."

 Oana Pantazi
.

Femeie de carieră, dar și mamă full time job, Mirela Vaida recunoaște că cei trei copii ai ei nu se uită la emisiune Acces Direct a cărei amfitrioană este mama lor. Vedeta de televiziune mărturisește că nu le-a interzis acest lucru, însă sugerează că nu este genul de format pe care să-l urmărească niște copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida are o emisiune cu audiențe imense, pe măsura numărului de fani, însă vedeta a mărturisit recent că cei trei copii ai ei nu se uită la Acces Direct, chiar dacă mama lor este prezentatoarea. Carla (8), Vladimir (5) și și Tudor (4) nu par neapărat atrași de faptul că mama lor apare la televizor. iat de ce nu se uită copiii Mirelei Vaida la emisiunea prezentată de mama lor!

164742964_294317565385558_998207344925369558_n-copy-copy164742964_294317565385558_998207344925369558_n-copy-copy

De ce nu se uită copiii Mirelei Vaida la emisiunea Acces Direct

La 41 de ani, Mirela Vaida este o femeie fericită și împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Deși proiectele profesionale îi ocupă mult timp, vedeta este mamă cu normă întreagă și pentru cei trei copii, aflați cu toții la vârste care necesită toată atenția din partea părinților.

Citește și: Mirela Vaida, dezvăluire neașteptată despre al patrulea copil: „Liniștită îl fac. Ba chiar îmi doresc gemene'

Citește și: Cum slăbește Mirela Vaida după Sărbători: „Cred că poți să mănânci orice, dar nu…'

Citește ș:i Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi’

Deși pe ea o cunoaște o țară întreagă de la televizor, paradoxal, copiii Mirelei Vaida nu se uită la emisiunea Acces Direct, pe care o prezintă mama lor. Vedeta nu a ezitat să dezvăluie și care este motivul.

„Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu este o emisiune pentru copii. Ei de multe ori cer să vină cu mine la emisiune. I-am mai luat într-o vară, cred că de 1 iunie. Sigur că s-au plictisit, pentru că nu e joacă de copii acolo, și atunci le-am spus că nu au ce să vadă acolo, mai bine să stea acasă și să se uite la un desen care le place, dar nu le-am interzis sau le-am impus.

Astăzi, copiii știu și ei să aprindă televizorul, dar au înțeles că e mami acolo și gata, și-au dat seama că nu au ce să înțeleagă din emisiunea mea, nu e pentru ei', a dezvăluit Mirela Vaida pentru Spectacola.

Ce spune Mirela Vaida despre tradiția Iepurașului de Paște

Cu ani în urmă, pe vremea copilăriei Mirelei Vaida, nu exista la noi tradiția Iepurașului de Paște, aceasta fiind adoptată mai recent, la fel ca alte tradiții importate, cum ar fi Valentine’s Day sau Halloween. Cu toate că, mărturisește, nu este fan al Iepurașului de Paște, Mirela Vaida a adoptat această tradiție pentru a-și bucura cei trei copii.

„Pentru copii există tradiția Iepurașului, dar se va ocupa soacra mea, ea iese cu ei și le ascunde ouă în iarbă. Eu nu prea aveam tradiția asta, pentru că noi nu am crescut cu ea, dar în momentul în care ai copii, toate lucrurile se schimbă, tot ce auzi că vor, ai tendința să le dai. Un cadou sau o bucurie în plus pentru ei, nu strică.

Fie vorba între noi, la ei Iepurașul vine cu orice ocazie, nu contează că este o zi oarecare. Dacă își doresc lucruri de care au nevoie, sigur că le facem pe plac. Dar nu sunt un fan al Iepurașului, nu aș comercializa atât de mult această sărbătoare”, a mai declarat Mirela Vaida pentru sursa citată.

Cum se descurcă Mirela Vaida cu trei copii

Deși nu e deloc ușor să găsești echilibrul perfect într-o familie cu trei copii, Mirela Vaida reușește cumva să facă asta, mai ales de când fata și băieții ei au mai crescut. De mare ajutor le este și bona, de care copiii sunt foarte atașați și pe care părinții se pot baza din plin.

„Cred că trăiesc cea mai fericită și frumoasă perioadă din viața mea. Pentru că cei mici au început să crească și ne putem înțelege ca și cu niște oameni mari. Ei se înțeleg foarte bine și sunt o echipă. Se susțin și se ajută unii pe alții. Rolul de mamă mi se pare că îmi ușurează toată viața. Și toată munca. Pentru că nu fac nimic cu efort, fac din dragoste pentru ei. Mă implic să facem tot felul de activități și chiar dedic timp pentru asta.

Nu îmi este greu, deoarece, atunci când faci lucrurile pentru copiii tăi, nu are ce să fie greu. Dar, da, mă ajută cineva. Avem o bonă de mai bine de șase ani, care stă în casă cu noi, cu excepția weekendurilor, și care acum ne cunoaște toată viața. Copiii s-au atașat de ea, o iubesc foarte mult. Și ea la fel pe ei, e un om de încredere.

Putem merge liniștiți la serviciu sau, dacă vrem să ne luăm o pauză, un city-break, o dată la nu știu cât timp, putem pleca liniștiți, cu toată încrederea, pentru că această femeie minunată ne ajută. Ne bucurăm însă și de clipele în care rămânem doar noi cinci în casă și ne manageriem foarte bine timpul. Avem reguli, pe care toată lumea le respectă, și bucuria momentelor intime e greu de descris”, a declarat Mirela Vaida pentru VIVA!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton