"Îmi este foarte greu să pot avea acces la fiul meu". De ce nu-și poate vedea Oana Ioniță băiatul, după divorțul de soțul ei, Florin Budnaru

 Radulescu Ruxandra
.

De ce nu-și poate vedea Oana Ioniță băiatul, după divorțul de soțul ei, Florin Budnaru. Bebelușa Oana Ioniță și soțul ei, Florin Budnaru, au divorțat după 10 ani de mariaj, și au decis asupra custodiei comune asupra celor doi copii, Isabel și Maxim. Fiica Oanei locuiește alături de mamă, în timp ce fiul ei, e în grija tatălui. Oana Ioniță a declarat că îi este foarte dificil să își vadă băiatul. Iată care sunt motivele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De ce nu-și poate vedea Oana Ioniță băiatul, după divorțul de soțul ei, Florin Budnaru. Divorțul dintre Oana Ioniță și Florin Budnaru a luat pe mulți prin surprindere, mai ales că nu au dat semne că ceva ar fi în neregulă în căsnicia lor. Cei doi au decis să pună punct mariajului, într-o manieră discretă, după 10 ani petrecuți împreună. Oana Ioniță au decis ca fiica, Isabel, dintr-o relație anterioară a coregrafei, să rămână alături de mamă, în timp ce fiul vedetei cu Florin Budnaru locuiește la tată. Se pare că din cauza programului celor doi foști soți, Oanei Ioniță îi este din ce în ce mai greu să se vadă cu fiul ei.

16427216821261642721682126

De ce nu-și poate vedea Oana Ioniță băiatul, după divorțul de soțul ei, Florin Budnaru

Oana Ioniță a trece printr-o perioadă deosebit de grea. După divorțul de soțul ei, Florin Budnaru, vedeta realizează că îi este tot mai greu să-și vadă fiul, Maxim, care a rămas alături de tată.

„Acest an a venit cu multe probleme și situații noi pentru mine. Consider că orice încercare este o provocare și o lecție de viață. Ca să finalizăm mai repede toate procesele prin care trec doi oameni într-un divorț, am hotărât să ne înțelegem în fața notarului. Nu știu dacă a fost cea mai înțeleaptă decizie, dar timpul va decide.

Citește și: Oana Ioniță locuiește doar cu fiica după divorțul de Florin Budnaru. Fiul ei a decis să rămână cu tatăl lui: „Am simți uneori că sunt exclusă de Maxim, la un moment dat'

Citește și: Oana Ioniță, umilită în aeroportul din Lisabona, din cauza unui zbor întârziat: „Am stat îngrădiți. Nici la toaletă nu puteam merge'

Citește și:Amalia Enache a răbufnit după vacanța în Barcelona: „Gălăgia, îmbulzeala… un aer puternic de cotropire'

Citește și:Ce surpriză a avut Ramona Gabor după ce a purtat o bijuterie a mamei sale, care a murit acum 10 ani: „Unele lucruri sunt menite să se întâmple'

Îmi este foarte greu să pot avea acces la fiul meu. Și să fixez niște întâlniri care nu pot fi stabilite de comun acord. Asta pentru că fiecare are un program sau pentru că lăsăm totul la alegerea minorului. Din păcate, fiul meu a renunțat la multe lucruri care înainte îi făceau mare plăcere: înotul, engleza, matematica mentală, astronomia, orele de balet, gimnastică sau dans contemporan. Maxim este o fire foarte sportivă și dinamică.

Are nevoie de provocări permanente. Sper să îi pot fi alături în toate deciziile și planurile pe care le are și să îl pot vedea mai des. Încerc să îi fiu aproape ca el să își continue activitățile pe care înainte le făcea cu drag. Și să îi ofer tot sprijinul meu. Ca acesta să fie fructificat este nevoie de doi părinți, nu doar de unul', a dezvăluit bebelușa pentru Fanatik.

Mama Oanei Ioniță are probleme de sănătate

Oana Ioniță este îngrijorată și din cauza mamei sale, ce întâmpină probleme de sănătate. Din fericire, Oana a petrecut câteva zile magice alături de cei doi copii ai ei, în cadrul Academiei de Dans pe care o conduce.

„Este o perioadă grea, mai ales ca mama mea întâmpină niște probleme de sănătate și încerc să îi fiu cât mai mult alături. Academia trece și ea prin schimbări permanente și trebuie să fiu prezentă. Să privesc cu interes situațiile în continuă schimbare de la cursurile și proiectele pe care le realizez. De curând m-am întors din tabăra pe care o organizez de șapte ani consecutiv. Acolo unde tinerii artiști dansatori se dezvolta artistic, socializează și crează amintiri de neuitat. Isa și Max au participat cu implicare în toate activitățile și s-au simțit foarte bine. Sper ca în curând lucrurile să se liniștească în viața mea și aceste lecții de viață să mă conducă spre o mai bună versiune a mea', a mai spus Oana Ioniță pentru sursa menționată mai sus.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton