De ce nu suportă chef Cătălin Scărlătescu clătitele: „Dacă-l strângi în mână zici că e săpun"

 Tudorache Simona
.

Clătitele se fac ușor și sunt cerute tot timpul de copii. Cu toate astea, Cătălin Scărlătescu nu recomandă acest desert. Cheful are convingerea că nu are beneficii, ci mai degrabă foarte multe dezavantaje. În opinia lui, clătitele ar fi greu de digerat.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu are convingerea că acest desert ar trebui ocolit de noi, dar mai ales de copii. El spune că alatul poate fi comparat cu un săpun, pentru că nu are niciun fel de consistență.

catalin-scarlatescu-24catalin-scarlatescu-24

De ce nu suportă chef Cătălin Scărlătescu clătitele

Cătălin Scărlătescu susține că ai nevoie de cinci zile pentru a digera un astfel de aluat. „Nu le mai dați clătite copiilor! E un aluat care nu e copt, nu e fiert, nu e prăjit, nu e de niciun fel. Dacă-l strângi în mână zici că e săpun. Îl mănânci și îți trebuie cel puțin 5 zile pentru a-l digera. De ce ai avea nevoie de o foaie de clătită pentru a mânca o dulceață bună?', a spus Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a făcut 10.000 de clătite într-o zi și jumătate

Cheful a recunoscut că a exista un moment în care a trebuit să facă munți de clătite, experiență care l-a traumatizat. „Lucram undeva într-o locație pe malul mării și era un chef bucătar care avea o fată foarte frumoasă. Și am făcut eu pe dracu-n patru așa și am intrat pe sub pielea ei. La un moment dat a venit tatăl ei și a zis: Te dau afară. Și i-am zis: Te rog eu frumos, nu mă da afară. Că eram și eu copil amărât. Mi-a spus că dacă vreau să rămân la muncă trebuie să fac 10.000 de clătite. M-am ars pe mâini. Am făcut 10.000 de clătite. Mi-a luat o zi și jumătate. La 14 tigăi am muncit. Erau niște munți de clătite', a mai precizat bucătarul.

Citește și: Carmen Grebenișan și Alex Militaru divorțează, după aproape 3 ani de căsnicie: „O să mă mut din locuința pe care o avem împreună”

Citește și: Ce au transmis Harry și Meghan după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer. Se pare că cei doi au aflat de la televizor că Prințesa de Wales e bolnavă

Citește și: Ce spune un expert în limbaj corporal despre clipul în care Kate Middleton anunță că suferă de cancer: 'Strângerea ei de mână sugerează…' Ce a observat la Prințesa de Wales atunci când vorbește despre Prințul William

Citește și: Vlăduța Lupău este însărcinată a doua oară. A dezvăluit și sexul bebelușului: „Ca să nu mai fiți curioși oare ce e”

Ce mesaje a primit Cătălin Scărlătescu de la fani, după ce a început sezonul 13

Chefi la cuțite, cu noii jurați. Cei trei chefi trec în momentul de față printr-o perioadă dificilă, fiind în proces cu trustul după ce au părăsit Chefi la cuțite. Deși noul sezon a început de ceva timp, fanii fac speculații și pare că unii îi susțin, în online, pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, câțiva dintre internauți mărturisind că nu mai urmăresc emisiunea cu noii jurați.

Sezonul cu numărul 13 din Chefi la cuțite 1 are acum la masa juraților alte nume faimoase, printre care se numără și un bucătat cu stea Michelin: Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner,  Ştefan Popescu şi  Orlando Zaharia. În pofida faptului că toți sunt carismatici și dau bine împreună, se pare că mulți fani ai emisiunii nu se pot obișnui cu noua formulă și le scriu celor fosti trei jurați mesaje la fiecare postare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton