De ce nu urmărește Paul Ipate serialul Clanul în care joacă soția lui, Cătălina Grama alias Jojo: ”M-am uitat la primele două episoade. Eu nu mă mai uit la...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu urmărește Paul Ipate serialul Clanul în care joacă soția lui, Cătălina Grama alias Jojo. Nu mai este un secret faptul că îndrăgita actriță, Cătălina Grama, face parte din unul dintre cele mai importante roluri din serialul Clanul care se difuzează pe canalul Pro TV. Încă de la primul episod și-a făcut simțită prezența, astfel că nu este episod în care Magda, după numele ei din serial, să nu cucerească telespectatorii alături de celelalte personaje din distribuție. Cu toate astea, soțul ei a recunoscut că nu urmărește serialul și nici rolul soției sale. Iată care este, de fapt, motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Grama nu are nevoie de prea multe descrieri. Este cunoscută de către publicul larg și sub numele de scenă, Jojo, ca fiind una dintre cele mai îndrăgite actrițe. A cucerit de multe ori cu rolurile sale impresionante, astfel că a intrat de nenumărate ori în atenția fanilor, bucurându-se de un mare succes pe plan profesional.

jojo4jojo4

Este urmărită de o mare comunitate de fani, astfel că a apariția sa în serialul Clanul de pe Pro TV a lăsat pe mulți fără cuvinte. Jojo interpretează rolul Magdei, care este soția interlopului Bebe Măcelaru, astfel că are numeroase apariții de-a lungul sezoanelor. Cu toate astea, deși se bucură de un public larg, printre aceștia nu se numără și Paul Ipate, soțul ei.

Citește și: Cătălina Grama nu-și mai suportă numele de scenă: „Să-ți zică copiii din cartier „tanti Jojo' e ciudat”

Citește și: Cătălina Grama se menține în formă cu post intermitent. Ce beneficii a descoperit Jojo, la 42 de ani: „Nu am slăbit, dar…”

Citește și: Cătălin Scărlătescu, propunere neașteptată pentru Maria Lungu, la Chefi la cuțite: „Te-ar interesa? Vii concurentă și pleci…'

Citește și: Cum au reacționat fanii Ginei Pistol după ce au auzit-o cântând live, împreună cu Smiley: „Are puțin din vocea Loredanei Groza”

De ce nu urmărește Paul Ipate serialul Clanul în care joacă soția lui, Cătălina Grama alias Jojo

Soțul Cătălinei Grama nu s-a sfiit și a recunoscut în fața tuturor faptul că nu urmărește serialul Clanul de pe Pro TV, cu toate că soția lui joacă în el și are cel puțin o secvență în fiecare episod. Paul Ipate a mărturisit că s-a uitat la primele două episoade și i-a fost de ajuns pentru a vedea cât de bine joacă partenera lui de viață. De asemenea, a precizat că nu se mai uită la televizor de mai mulți ani, asta deoarece timpul îi este un inamic de cele mai multe ori.

„Nu mă uit. Eu nu mă uit la televizor de 15 ani. M-am uitat primele două episoade, face treabă bună, mai departe e treaba ei. Nici la școala noastră de actorie nu punem secvențe din film. La noi la școală facem după metodă. Chiar lucrăm după metodă. Nu le punem filme încă pentru că nu avem de ce. Lucrăm cu ei strict pe actorie și pe exerciții', a mărturisit Paul Ipate pentru EGO.ro.

Cătălina Grama: 'Nu are timp'

Cătălina Grama nu s-a supărat pe soțul ei, ci din contră, i-a înțeles decizia, știind și ea foarte bine că nu stă foarte bine atunci când vine vorba despre timpul liber. Actrița a declarat că mai tot timpul este plecat în turnee, iar atunci când este acasă preferă să petreacă timp de calitate în familie, alături de cei doi copii ai lor, în loc să stea în fața televizorului.

„Știi ce se întâmplă? Tatăl copiilor mei și partenerul meu de scenă și viață, Paul Ipate, nu are timp. La fel ca și mine. Eu mai fur din timpul ăsta împreună cu fiul nostru cel mare. Din când în când ne uităm pe Voyo pentru că atunci când se difuzează „Clanul' noi ne pregătim pentru a doua zi de școală și de grădiniță. Atunci eu cu Achim „furăm' jumătate de episod, un sfert de episod, însă Paul este foarte mult plecat în turnee, când să se mai uite și la Magda? Vede în postările mele de pe Instagram, unde mă postez doar pe mine. Mă vede acolo', a povestit amuzată și Jojo pentru sursa menționată mai sus.

Cătălina Grama: 'Îmi doresc ca Magda să fie din ce în ce mai vocală'

Frumoasa actriță a deslușit curiozitatea fanilor care urmăresc serialul Clanul și a recunoscut că bijuterii de lux pe care le poartă în rolul Magdei din Clanul nu sunt în totalitate ale ei și nici nu le cumpără ea pentru a apărea cu ele pe micile ecrane. De asemenea, în încheiere, a ținut să le spună fanilor că și ea trăiește același suspans ca și ei, fiindcă de la un episod la altul, personajul ei este din ce în ce mai important și mai captivant.

„Omul doarme liniștit, eu dorm liniștită, îmi fac personajul cum trebuie. Dar să știți că nu am cumpărat eu bijuteriile pentru Magda, ni le-au dat. Am avut bijiterii veritabile încă de la început, dar nu le-am cumpărat, le-am primit. Chiar și în seara asta (n.r. decernarea premiilor GOPO) port un colier de la ei.

Nu știu nimic din ce se va întâmpla pe parcurs, dar și eu îmi doresc ca Magda să fie din ce în ce mai vocală.', a mai povestit Cătălina Grama.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton