De ce nu vrea Alina Pușcaș să meargă la America Express cu soțul ei: "N-am avea cum să ne descurcăm pentru că..."

 Dumba Gabriela
.

De ce nu vrea Alina Pușcaș să meargă la America Express cu soțul ei. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva', a refuzat încă de la început propunerea colegilor de la Antena 1 de a participa la Asia Express și America Express. Mamă a trei copii, Alina Pușcaș a exclus din start varianta de a se aventura în lume împreună cu soțul ei și a explicat motivele pentru care nu pot pleca de acasă amândoi, în același timp, pe o perioadă lungă de timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De ce nu vrea Alina Pușcaș să meargă la America Express cu soțul ei. Alina Pușcaș este singura persoană din echipa formatului Te cunosc de undeva', care a fost prezentă de la prima ediție a show-ului și până în prezent. Își iubește rolul de prezentatoare, dar ar fi tentată și de adrenalina pe care i-o oferă postura de concurent la America Express.

alina-puscas-si-pepealina-puscas-si-pepe

De ce nu vrea Alina Pușcaș să meargă la America Express cu soțul ei

Alina Pușcaș a dezvăluit că a fost de multe ori ofertată pentru America Express, însă tot timpul s-au ivit alte chestiuni care au ținut-o acasă.

Prima dată când a venit propunerea pentru Asia Express a fost o chestie, eram între primul și al doilea copil, copilul era foarte mic, eram însărcinată, nu am nicio șansă să merg, nu am cum, iar dacă se va pune problema vreodată să merg în America Express, nu cred că aș merge cu soțul.

Faptul că avem 3 copii acasă și nu prea avem alt ajutor decât doamna Mariana, nu prea am avea cum să ne descurcăm. Nu avem familii mari care să ne susțină și să putem să avem încrederea că pot să rămână cu copii. Așa că dacă ar fi să plec în America Express ar trebui să fie totuși cu un partener din afara familiei„, a declarat Alina Pușcaș pentru playtech.ro.

Pepe nu e o idee rea pentru America Express! E o strategie bună pentru că l-am putea folosi mereu să cânte, să facă tot felul de chestii, poate duce, vorba aceea, se bagă la orice, e sportiv, nu e o idee rea!”, a mai spus Alina Pușcaș.

Citește și: Cine este ispita Oana Monea de la Insula iubirii, sezonul 7. A făcut Facultatea de Jurnalism și are o afacere

Citește și: Cum au fost așteptați acasă Theo Rose, Anghel Damian și fiul lor, Sasha, de familia artistei, după naștere: „Ne-a făcut aici frumos, nașa a pregătit…’

Citește și: Ce îi reproșează Jorge fostei sale soții, Alina Laufer, la 11 ani de la divorț: „Au fost doi ani în care nu eram om. Cel mai durer

Pepe nu vrea să audă de America Express

Fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, toată lumea se aștepta să-l vadă și pe Pepe la America Express, însă cântărețul a mărturisit că nu ar putea pleca două luni de acasă nici dacă și-ar dori.

„Eu nu pot pleca mai mult de o săptămână. Nici la nea Marin nu prea m-am dus. Nu am doar un copil, ci trei, sunt întreținător de familie. Fetele stau la mine, le duc la școală. În plus, am multe concerte semnate pentru o perioadă lungă.

Încă de când au apărut aceste show-uri mi s-a tot propus, începând cu Exatlon… Dar e exclus, nu am cum să merg, chiar dacă mi-aș dori. Nu rezist să stau două luni fără copiii mei. Nicio sumă de bani din lume nu merită asemenea sacrificiu’, a declarat Pepe pentru cancan.ro, acum câteva luni.

Nu am cum, mor toți de foame dacă plecăm noi două luni! (râde) Cine mai gătește la noi? (râde) E vorba de implicare. Mă uită copiii când mă întorc acasă. Mă întreabă: cine e nenea? Că a stat 3 luni, îl știu de la TV!„, a mai spus Pepe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton