De ce nu vrea Cristina Ciobănașu să devină mamă: "Mi se pare că, în cazul în care aș avea copii..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce nu vrea Cristina Ciobănașu să devină mamă. Cristina Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu partenerul ei, Alexandru Mureșan, un tânăr medic stomatolog. Cei doi formează un cuplu superb de doi ani de zile, însă momentan nu au de gând să-și întemeieze o familie. Cristina Ciobănașu recunoaște că, momentan, nu-și dorește copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La vârsta de 27 de ani, Cristina Ciobănașu se poate declara o femeie împlinită. Vedeta și-a construit o carieră de succes în domeniul actoriei și al showbizului și se iubește, de doi ani, cu Alexandru Mureșan, de profesie medic. În 2021, Cristina Ciobănașu a decis să pună punct relației cu Vlad Gherman, după 10 ani împreună. Actrița a mărturisit, recent, că momentan nu se gândește să aibă copii cu actualul partener. Iată motivul!

cristina-ciobanasu-iubit_07215300cristina-ciobanasu-iubit_07215300

De ce nu vrea Cristina Ciobănașu să devină mamă

După ce a pus punct unei relații de 11 ani cu Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu se bucură în continuare de tinerețea ei alături de actualul iubit, Alexandru Mureșan. Actrița și partenerul ei au o relație superbă, însă Ciobănașu spune că nu este pregătită să devină mamă. Motivul? Ea este de părere că are nevoie să se maturizeze mai mult până să își asume responsabilitatea unui copil.

Citește și: Vlad Gherman, provocat să facă o comparație între Oana Moșneagu, logodnica sa și Cristina Ciobănașu, fosta iubită: „Mi-a oferit șansa de a învăța lucruri despre mine…'

Citește și:Cristina Ciobănașu se căsătorește cu Alexandru Mureșan: „Este în plan, am primit două inele'. Sunt împreună de doi ani

Citește și: Alexandra Stan are un nou iubit. Cine este și cum arată Darcy Troch, milionarul de care s-a îndrăgostit artista

Citește și: Cum arată soția lui Florin Piersic acum. Anna Török, apariție rară la ziua de naștere a marelui actor, petrecere la care a participat și Gheorghe Turda: „Trei programe i-am cântat' / EXCLUSIV

Fiecare dintre noi ne gândim la viitorul ăsta. Nu o să te mint, nu mă gândesc la copii acum. Mă gândesc în viitor, când o fi. Mi se pare că sunt încă un copil care ar trebui să aibă grijă de copii, în cazul în care aș avea copii', a declarat Cristina Ciobănașu, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cristina Ciobănașu a vrut să se despartă iubitul ei, Alexandru Mureșan

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. A devenit cunoscută odată cu serialul „Pariu cu viața”, unde l-a și cunoscut pe Vlad Gherman, cu care a avut o relație de zece ani. În 2021, cei doi au anunțat că se despart. Ulterior, Cristina Ciobănașu l-a cunoscut pe Alexandru Mureșan, actualul ei iubit, iar acum au o relație frumoasă. Recent, îndrăgita actriță a mărturisit că, la începutul relației lor, au avut de înfruntat situații dificile. Ba chiar a fost la un pas de a pune capăt relației cu Alex.

A insistat foarte mult ca să fim împreună, m-a scos din pepeni puțin, la începutul relației. El este foarte impulsiv ca persoană și se supăra des și din nimic, iar eu, la un moment dat, m-am enervat și i-am zis: Știi ceva? Cum adică îmi faci tu mie fițele astea? Dacă nu mai vrei, eu am plecat! Mi-am făcut bagajele de două ori la începutul relației. Și s-a speriat foarte tare că o să-l părăsesc, și-a modificat comportamentul, mă știe de frică practic, că sunt femeie uhuu’, a povestit actrița, potrivit unica.ro.

Cristina Ciobănașu nu era pregătită pentru o nouă relație, după despărțirea de Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu a recunoscut că nu era pregătită să formeze un nou cuplu după despărțirea de Vlad Gherman. De asemenea, actrița a spus că, la începutul relației, ea și Alexandru Mureșan nu au fost pe aceeași lungime de undă, iar dacă el nu s-ar fi schimbat, relația lor nu ar fi rezistat. „Cred că nu îmi doream eu să am o relație serioasă atunci, nu voiam să mai pun presiunea asta pe mine de genul: gata, acum intri într-o relație cu un om, trebuie să îl ai forever, este o relație până la adânci bătrâneți„, a mai spus Cristina Ciobănașu.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton