De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatăl copilului ei: "Important este cum ne înțelegem"

 Raiciu Adriana
.

Cristina Cioran trăiește cea mai frumoasă din perioadă din viața unei femei. În urmă cu doar câteva luni, a dat naștere unei fetițe superbe. Chiar dacă a născut prematur, micuța Ema a luptat până la capăt, iar acum este acasă, alături de părinții ei. Multă lume s-a întrebat, totuși, când are de gând să facă pasul cel mare Cristina Cioran. Jurnalista pare că nu vrea să se căsătorească și a spus și motivul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși multă lume se aștepta ca vedeta de televiziune să pășească în fața altarului, Cristina Cioran a făcut o dezvăluire neașteptată. Nu vrea să facă pasul cel mare, întrucât nu este adepta acestor lucruri.

cristina-ciorancristina-cioran

Ba chiar mai mult, a primit și inel din partea iubitului ei, chiar înainte de a rămâne însărcinată, însă a refuzat propunerea. Iată ce a făcut-o să ia această decizie.

Citește și: Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut:„Mă concentrez…

Citește și: De ce a născut prematur Cristina Cioran:„Travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție

Citește și: Unde s-au mutat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după căsătorie

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit

De ce nu vrea Cristina Cioran să se mărite cu tatal copilului ei

În cadrul unui interviu, Cristina Cioran a spus că nu vrea să ajungă în fața ofițerului de stare civilă prea curând. Susține că nu este adept unei căsătorii și crede că nu act rezolvă totul într-o relație.

Cel mai important este cum se înțeleg partenerii și dacă există o conexiune între aceștia.

Vedeta a recunoscut că a primit întrebarea cea mare, chiar înainte de a rămâne însărcinată. Partenerul de viață își dorește să se căsătorească, însă Cristina vrea să lase lucrurile să se desfășoare de la sine.

„Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte.Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată., a povestit Cristina Cioran, pentru Playtech.ro.

„Sunt foarte foarte fericită”

În continuare, a mai vorbit și despre superba ei fetiță. Se pare că micuța este din în ce mai bine, dar este monitorizată în continuare de medici.

Cu toate acestea, Cristina se declară o mamă fericită și împlinită, atunci când o privește pe micuța Ema.

„E foarte bine, ia în greutate cum trebuie. Nu aveam cum să o alăptez. Nu a avut colici, din fericire, se mai trezește doar o dată pe noapte, ceea ce e super, nu plânge decât foarte rar. Suntem monitorizați de doctoriță, ce spune ea e lege.Mergem și la control, vorbim și la telefon. I-am făcut vaccinul de două și patru luni. E superbă, nu îmi pot lua ochii de la ea. Sunt foarte foarte fericită. Acum sunt la cumpărături, să-i iau cadouri.”, a mai spus Cristina Cioran, pentru sursa menționată.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton