De ce nu vrea David Popovici să știe câți bani are în cont. Cine se ocupă de finanțele marelui sportiv: „Îmi spune detaliile de bază pe care i le cer eu. Asta nu ar fi fost atât de ușor dacă plăteam pe cineva să fie managerul meu"

 Tudorache Simona
.

David Popovici a reușit să uimească o lume întreagă cu performanțele lui sportive, realizările la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 fiind cele mai recente. Sportivul a câștigat pe lângă aprecierea oamenilor și ceva bani în cont, așa cum era și normal. Despre acest aspect, David Popovici recunoaște că nu se interesează prea mult, pentru că îl lasă pe tatăl lui să îi administreze finanțele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marele sportiv mărturisește că nu vrea să știe cât câștigă pe lună și a împiedicat din start orice discuție pe care ar fi putut-o avea cu tatăl lui despre acest subiect, iar asta pentru că și-a dorit ca timpul pe care îl petrece cu familia să fie unul de calitate și să nu fie tulburat de nimic altceva.

david popovici 11david popovici 11

David Popovici și-a lăsat tatăl să se se ocupe de propriile finanțe

David Popovici nu are un manager, așa că de banii pe care îi câștigă se ocupă tatăl lui. Sportivul a ales să nu își bată capul cu acest aspect și e mulțumit de decizia luată.

„Eu încerc să stau cât mai departe de banii pe care îi câștig. Sunt conștient de puterea lor, de influența pe care ar putea-o avea asupra mea și nici măcar nu vreau să știu câți am. Nu vreau să știu câți am, nu vreau să știu cât câștig pe lună. Îmi spune detaliile de bază pe care i le cer eu. Asta nu ar fi fost atât de ușor dacă plăteam pe cineva să fie managerul meu.

Mă ajută foarte mult asta, deoarece pot să am încredere absolută în el, fiind tatăl meu. Știu că banii sunt întotdeauna într-un loc potrivit. Am observat, la un moment dat, că discuțiile dintre mine și tatăl meu tindeau să fie îndreptate către zona asta și am uitat să avem discuții tată – fiu și m-am oprit. Trebuie să menții relațiile în viață și să dai cărbune. Când uiți să dai cărbune, focul ăla la un moment dat o să se piardă', a spus David Popovici, potrivit România TV.

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, apariție rară alături de toți cei 9 copii: „Familie mare! Copii fericiți, părinți fericiți! Suntem binecuvântați”. Patru dintre ei au fost concepuți în închisoare

Citește și: Vica Blochina a pierdut un nou proces, după ce a fost dată în judecată de asociația blocului în care locuiește. Ce acuzații i se aduc și ce sumă mare trebuie să achite

Citește și: „Nadia, Hagi și Ilie Năstase nu fac la un loc cât el, din punct de vedere intelectual. Este un exemplu extraordinar și pe plan mondial'. CTP l-a comparat pe David Popovici, la 19 ani, cu legendele sportului românesc

Citește și: Marius Florea Vizante, aniversare de pomină la 50 de ani: „Am făcut un fel de nuntă, soția și fiica au insistat să mă sărbătoresc, așa că am avut 100 de invitați”. Care sunt marile sale regrete

Citește și: Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril, au apărut pe coperta celei mai importante reviste de box din Mexic. Ce spune impresara: 'Patru pagini ne-au fost dedicate…'/ EXCLUSIV

David Popovici stă departe de rețelele de socializare

David Popovici, campion olimpic la înot, și-a cumpărat un telefon Nokia „cu butoane’, pentru că are perioade când vrea să stea departe de social media. Pentru că dispozitivul este dintr-o generație mai veche, tânărul de 19 ani nu are acces la Facebook, Instagram.

„Încerc să stau cât mai puțin. Am perioade în care mă satur atât de tare de Instagram și de Facebook, perioade în care le șterg. Mi-am cumpărat recent și un Nokia de 100 de lei, unul cu butoane. Când simt nevoia de o detoxifiere, las telefonul obișnuit și îl folosesc doar pe acela. Poate doar să mă joc Snake pe telefon în metrou, în rest merge doar sunat”, a spus campionul olimpic, în podcastul Starea Nației.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton