De ce nu vrea Emilian să facă echipă cu WRS la America Express, deși au câștigat Te cunosc de undeva, sezonul 18: "A zis că mă bagă-n pământ dacă..." / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

De ce nu vrea Emilian să facă echipă cu WRS la America Express, deși au câștigat Te cunosc de undeva, sezonul 18. Tânărul artist Emilian participă din nou alături de WRS la cel de-al 19-lea sezon de la Te cunosc de undeva. După succeul avut în ediția trecută, când au câștigat marele premiul, acum Emilian și-ar dori să repete această performanță. Am discutat cu talentatul Emilian, în cadrul unui eveniment monden, și ne-a mărturisit că și-ar dori să participe la America Express, dar nu ar face echipă cu Emilian. Iată motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce nu vrea Emilian să facă echipă cu WRS la America Express, deși au câștigat Te cunosc de undeva, sezonul 18. Emilian, 26 de ani, este unul dintre cele mai promițătoare talente din tânăra generație, reușind să-și demonstreze capacitățile la show-ul transformărilor, „Te cunosc de undeva”, unde a fost desemnat câștigător în sezonul trecut, alături de colegul său de scenă, WRS, sau Andrei Urs pe numele său real. Emilian ne-a mărturisit că i-ar plăcea foarte mult să participe și la show-ul de aventură America Express, însă ne-a spus că nu ar face exchipă bună cu WRS. Iată care este motivul pentru care Emilian consideră cu nu s-ar înțelege partenerul său de scenă, Andrei Urs.

emilian-1emilian-1

De ce nu vrea Emilian să facă echipă cu WRS la America Express, deși au câștigat Te cunosc de undeva, sezonul 18

Emilian, ți-ai început cariera concurând la Next Star, apoi ai surprins fanii cu talentul tău la Te cunosc de undeva. La ce alt reality-show ți-ar plăcea să participi?

La America Express mi-ar plăcea să particip. Nu-mi pasă că sunt (n.r. – pericole). WRS a zis că mă omoară dacă merg cu el, mă bagă sub pământ dacă merg cu el la America Express, pentru acolo ești sub presiune, te cerți, te iau nervii, te apucă spumele mării sau poate o să facem o echipă bună. Nu-mi pasă (n.r. – de pericole), chiar mi se pare o experiență unică în viață și nu știu câți au ocazia să meargă.

Citește și: „Am avut niște noduli și trei luni am fost mut'. Emilian, în pericol de a-și pierde vocea

Citește și: Andreea Bălan și Emilian s-au pupat pe gură la „Te cunosc de undeva': „Ești sexy…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Victor Slav, la 9 ani de la divorț: „Dacă aș putea să dau timpul înapoi, n-aș mai face multe lucruri'

Citește și: Primele imagini cu Ana Morodan după ce a ieșit din arest. Cum s-a afișat Contesa Digitală pe stradă și care au fost primele lucruri pe care le-a făcut

Emilian spune care este cel mai mare rival al său de la Te cunosc de undeva

Emilian, tu ai câștigat cu Andrei Urs la ediția trecută de la Te cunosc de undeva. Spune-mi ce pregătiți pentru sezonul acesta.

Vrem să mai câștigăm o dată, dar nu cred că se poate. V-am pregătit multe momente frumoase.

Care consideri că este cel mai mare rival de la Te cunosc de undeva, din acest sezon?

Damian Drăghici, mi-e frică de Damian Drăghici, la propriu. Păi tu l-ai văzut cum vorbește…

Cum te-ai pregătit pentru a face față provocărilor noului sezon de la show-ul transformărilor?

Am vorbit cu domnul Zarug care mi-a oferit sfaturi, o să vedeți despre ce e vorba.

Spune-mi un artist din România alături de care ai vrea să fii pe scenă la Te cunosc de undeva și ce piesă ați interpreta.

Cu Zarug aș face cea mai bună echipă. Am cânta o manea, „Toate diamantele”, asta am vrea să interpretăm.

Premieră în sezonul 19, la Te cunosc de undeva

Sezonul 19 de la Te cunosc de undeva, difuzat pe Antena 1 a venit cu noi schimbări interesante. De această dată, există mai mulți jurați iar publicul va avea ocazia să voteze și cel mai popular cuplu din competiție. Fanii emisiunii se vor putea implica direct pentru a-și susține artiștii preferați.

„Începând din acest sezon, venim cu o mare surpriză: Premiul de Popularitate, acordat de un juriu cu totul şi cu totul special – publicul de acasă. Aceştia pot vota transformarea favorită imediat după difuzarea galei la tv şi până sâmbăta următoare, pe vot.a1.ro sau în aplicaţia Antena 1, ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va fi desemnată câştigătoarea premiului de popularitate, iar anunţul se va face chiar în marea finală a acestui sezon’, a dezvăluit Pepe.

FOTO: Facebook, Instagram, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton