De ce nu vrea Lidia Buble să-și facă nicio operație estetică: „Nu aș apela să-mi fac vreo ajustare. A fi natural este unic si de mare mandrie”

 Calin Maria Bianca
.

De ce nu vrea Lidia Buble să-și facă nicio operație estetică. Lidia Buble nu are nevoie de descrieri, fiind una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. De-a lungul timpului, a cucerit publicul larg prin piesele sale și vocea sa specială, însă și prin felul ei de a fi și autenticitatea de care a dat dovadă ani la rând. Ei bine, deși își permite orice schimbare, datorită succesului colosal pe care-l are pe plan profesional, Lidia Buble a explicat că nu vrea să apeleze la vreo operație estetică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De ce nu vrea Lidia Buble să-și facă nicio operație estetică. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar frumoasa artistă a declarat recent acest lucru. Ce-i drept, se bucură de o frumusețe aparte, iar când vine vorba despre corpul fizic, are o siluetă demnă de invidiat. Are și o genă bună, însă nu doar atât, fiindcă are mare grijă să facă sport și să se mențină în formă.

lidia-1lidia-1

Ei bine, deși este o femeie frumoasă, de-a lungul carierei sale în showbiz-ul românesc, Lidia Buble a fost deseori 'criticată' și totodată s-au făcut numeroase glume pe seama nasului ei. Mulți au spus că este mare, inclusiv persoane din showbiz-ul românesc, însă pe îndrăgita artistă nu a afectat-o deloc aceste lucruri răutăcioase. Mai mult decât atât, a explicat în fața tuturor că nu are complexe pentru felul în care arată.

Citește și: Ce decizie au luat judecătorii în procesul în care e implicată Lidia Buble. Ce trebuie să facă polițiștii

Citește și: Lidia Buble a lansat o piesă despre acceptarea de sine, după ce a fost criticată pentru aspectul ei fizic: „Ești frumoasă așa cum ești'

Citește și: Binca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: „Te porți ca un jeg…”

Citește și: Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât un meniu întreg

De ce nu vrea Lidia Buble să-și facă nicio operație estetică

Ce-i drept, Lidia Buble a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a dezvăluit că nu vrea să își facă nicio operație estetică. Nu sunt multe vedetele care au 'curajul' de a rămâne complet naturale și a nu apela la ajutorul medicilor esteticieni. Frumoasa artistă însă este de părere că a rămâne naturală într-o lume cu atât de multe schimbări și filtre este o mare mândrie. Totodată, pentru a nu lăsa loc de interpretări, a spus că nu are nimic împotriva operațiilor estetice.

'Eu nu sunt impotriva celor care apeleaza la astfel de interventii si nici nu pot spune daca este in regula sau nu, pentru ca fiecare alege ce face cu propriul corp. Eu sunt adepta interventiilor de genul daca exista ceva de ordin functional si trebuie „reparat” dar, in rest, in ceea ce ma priveste nu as apela sa-mi fac vreo ajustare. A fi natural este unic si de mare mandrie!', a spus Lidia Buble pentru Spynews.ro.

Lidia Buble nu are complexe privind felul în care arată

Lidia Buble nu s-a sfiit și a spus că nu are deloc comlexe privind felul în care arată. Artista a spus că iubește fiecare parte a corpului ei, inclusiv nasul despre care s-au făcut multe glume răutăcioase de-a lungul timpului. Ba mai mult decât atât, a precizat că din punctul ei de vedere o face unică și originală, ceea ce nu poate decât să-i aducă zâmbetul pe buze.

'Eu sunt de părere că nimeni nu are vreun defect. Nu am avut, vreodată, complexe sau să spun că mă deranjeaza ceva la mine. Dimpotrivă, am mulțumit Celui de Sus că m-am nascut, crescut sănătoasă și că sunt mandră de cum sunt. Iar, atunci când primeam multe mesaje legate de nasul meu, să știți că nu mă deranja. Ba spuneam, și încă susțin asta, că nasul acesta e unic, cu personalitate. Asta mă face să fiu aparte…originală', a mai spus Lidia Buble.

Lidia Buble a scos o piesă despre acceptarea de sine, după ce a fost criticată pentru aspectul fizic

Lidia Buble a fost de multe ori criticată pentru aspectul fizic de către răutăcioși. Ei bine însă, ea a învățat că nu trebuie să asculte gura lumii, atât timp cât se iubește așa cum este și este mulțumită cu felul în care arată. Prin urmare, fiindcă multe femei nu știu ce înseamnă iubirea de sine și nu se acceptă așa cum sunt, Lidia Buble a scos o piesă despre aceste lucruri. Bineînțeles, melodia este închinată tuturor femeilor care au astfel de complexe.

'Când ajungi să te iubești necondiționat, reușești și să îți accepți orice parte a corpului. Important este să nu te lași influențată de acea „perfecțiune”. Ce se simulează în rețelele de socializare, pentru că, da, multe persoane vad iluzii în online și uită de propria perfecțiune. Aceea de a fi unice și încrezătoare.

„Așa cum ești” este un Manifesto pentru feminitate. Pentru frumusețea asumată. Pentru frumusețea interioară, dar si pentru frumusețea exterioara privită, însă, prin lentila compasiunii, a iubirii de sine necondiționate. Pentru frumusețea imperfecțiunii și a unicității. Îmi doresc ca profunzimea piesei să fie mesajul pentru acea frumusețe departe de perfecțiune. Acea privire în oglindă. Acea îmbrățișare caldă și lipsită de judecată pentru propria persoană. Este invitația mea la asumare, acceptare, curaj, bucurie și iubire de sine.', a continuat Lidia Buble.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton