De ce nu vrea Mihai Tatulici să se întoarcă în televiziune, la 76 de ani: "Și Mircea Lucescu a revenit în sport, la Națională, are 79 de ani, dar nu e același lucru ca în televiziune"

 Oana Pantazi
.

De ce nu vrea Mihai Tatulici să se întoarcă în televiziune, la 76 de ani. A fost unul dintre numele cu greutate în televiziune și, cu siguranță, a primit o mulțime de propuneri după ce s-a retras, în urmă cu 11 ani. Atunci declara cu tărie că nu va reveni în televiziune, oricâte propuneri ar primi. Până acum, fostul om de televiziune s-a ținut de cuvânt – iată care este motivul pentru care refuză să revină pe sticlă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mihai Tatulici a ieșit la pensie în 2013 și, deși a mai primit diverse oferte de colaborare cu posturi TV, le-a refuzat pe toate. A făcut istorie și mentorat în televiziune, prin mâinile sale trecând zeci de vedete actuale, însă el a spus de fiecare dată că vremea lui a trecut și că nu v-a reveni în televiziune.

2_mai_45_de_ani_de_tvr_2_mihai_tatulici_foto_tvr_18370800 – Copy2_mai_45_de_ani_de_tvr_2_mihai_tatulici_foto_tvr_18370800 – Copy

De ce nu vrea Mihai Tatulici să se întoarcă în televiziune, la 76 de ani

Mihai Tatulici a debutat în presă la finele anilor 1960, iar în anii 1980 ajungea realizator la TVR, unde a lucrat fără întrerupere pînă în în 1989. Primul său succes pe sticlă a fost „Veniți cu noi pe programul doi', la care a înregistrat rating de 46%. Apoi, jurnalistul a pus bazele postului Tele 7 abc de unde a demisionat în 1995 pentru a se muta la PRO TV. În 1996 a fondat Clubul Român de Presă, iar ulterior a devenit director de programe la Realitatea TV. A lansat, de asemenea, și câteva companii media și a publicat o serie de romane și nuvele. În urmă cu 11 ani a decis să se pensioneze și nu a revenit asupra hotărârii sale.

Citește și: David Popovici și-a cumpărat un telefon Nokia de 100 de lei, ca să stea departe de social media: „Mă joc Snake în metrou, în rest merge doar sunat’

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, fiica ei, apariție de senzație la Festivalul SummerWell. Fanii au fost impresionați: „Ce frumoasă este, seamănă cu mami'

Citește și: A murit actrița Patti Yasutake, cunoscută pentru rolurile din „Star Trek’ și „Beef’. Avea 70 de ani și a dus o luptă îndelungată cu cancerul

Cu toate că a afost ofertat nu o dată, jurnalistul a decis să se bucure de pensie, după ce a împlinit 65 de ani.

„Nu revin în televiziune, am vârsta mea, îmi văd de pensie. Mi-ajunge câtă televiziune am făcut. Da, și Mircea Lucescu a revenit în sport, la Națională, are 79 de ani, dar nu e același lucru, ca în televiziune, a declarat, recent, jurnalistul pentru Click.ro.

Mihai Tatulici este părintele cuplului Teo – Mircea Badea

Mihai Tatulici l-a ajutat pe Mircea Badea în televiziune: „L-am cuplat cu Teo'

Cu ceva timp în urmă, Teo povestea pentru VIVA! cum s-a petrecut prima ei întâlnire cu Mihai Tatulici, întâlnire care avea să-i schimbe viața.

„Cel mai norocos moment al vieții mele și șansa vieții mele a fost momentul când m-am suit în același lift cu Mihai Tatulici, neștiind că lui nu-i place acest lucru. Am văzut că lumea se agită și îmi făcea semn să nu urc, dar era prea târziu, dădusem comandă și eram deja în el. Am spus bună ziua și m-a întrebat dacă sunt Teo Trandafir și dacă lucrez la radio. I-am confirmat și mi-a spus că într-o zi voi lucra în televiziune. N-am crezut o clipă, dar s-a dovedit că el a avut dreptate„, ne-a povestit Teo, cu ceva timp în urmă.

De altfel, chiar Mihai Tatulici Mihai Tatulici a povestit despre Mircea Badea și modul în care el și Teo au devenit, la vremea respectivă, cel mai faimos cuplu de pe micul ecran la Tele 7 abc, unde el era director:

„A venit mama lui, cu care eram prieten. Mihai, băiatul meu a terminat facultatea şi nu are serviciu. I-am zis, adu-l, bre, încoace! L-a adus, l-am văzut, era viu. În trei luni de zile s-a descurcat. Nativ. Era viu. S-a descurcat. L-am cuplat cu Teo, a făcut morning show şi gata, a intrat în piaţa televiziunilor din România', spunea Mihai Tatulici pentru  paginademedia.ro.

Marina Almășan, despre Mihai Tatulici: „A fost „tăticul' meu în ale televiziunii”

Și Marina Almășan a avut doar cuvinte de laudă despre Mihai Tatulici, pe care l-a munit „tăticul” ei din televiziune. Chiar dacă spune că a fost un „părinte” dur și exigent, Marina Almășan recunoaște că a avut doar de învățat de la omul de televiziune, care i-a fost un mentor perfect.

„Mihai a fost „tăticul' meu în ale televiziunii. La fel ca și cel de-acasă, la tatăl meu mă refer, și Mihai a fost un părinte' exigent, de multe ori afurisit, dar în sensul cel mai pozitiv al cuvântului. Din „afurisenia' lui s-a născut Marina Almașăn de astăzi, la fel de afurisită, exigentă cu cei din jur, dar mai ales cu sine însăși, perfecționistă și workaholică.

Nu las din mână o idee, până n-o transform în vis împlinit, las imaginația să zburde și caut mereu să mă desprind de „mulțime'. Exact așa era Mihai. Deși timpul ne-a depărtat de foarte mulți ani, mă bucur să-l pot strecura în toate amintirile mele despre începuturi, despre televiziune, despre devenirea mea și încerc să fiu, la rându-mi, un „Tatulici' pentru mai tinerii mei coechipieri.

Mihai este și va rămâne pentru mine o figură luminoasă a carierei mele și fiecare izbândă a acesteia i-o dedic în gând, cu recunoștință, mentorului meu', a spus vedeta de televiziune pentru Click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton