De ce nu vrea Misha să se împace cu Connect-R nici la 5 ani de la divorț, deși artistul și-ar dori: "A renunțat la o carieră, iar eu am trădat-o"

 Oana Pantazi
.

Fanii au fost șocați atunci când au divorțat și încă îi mai văd împreună, însă Misha nu mai vrea să se împace cu Connect-R nici la 5 ani de la divorț, când s-ar zice că momentele grele au fost uitate. Artistul și-ar dori să-și refacă viața cu fosta lui soție, cu atât mai mult cu cât se comportă ca o familie, pleacă în vacanțe împreună… Un singur lucru nu mai există între ei, iar acesta este apropierea fizică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Misha i-a cerut divorțul, după cinci ani de căsnicie, în cartea biografică, Din livada cu nuci'. Se întâmpla în 2018 și până acum nu se știa exact de ce s-a destrămat mariajul lor, care era văzut din afară drept unul ideal. Nu era așa și Connect-R a recunoscut că a înșelat-o de multe ori pe Misha, iar mama fiicei sale a rămas cu traume în urma relației cu el.

454454

De ce nu vrea Misha să se împace cu Connect-R nici la 5 ani de la divorț, deși artistul și-ar dori

Fanii îi vedeau ca pe un cuplu ideal, însă nimeni nu știa prin ce frământări trecea familia lui Connect-R în urmă cu mai bine e 5 ani. S-a aflat totul abia după ce artistul a publicat cartea Din livada cu nuci', unde a vorbit nu doar despre perioadele în care a băut și s-a drogat și și despre faptul că a înșelat-o pe Misha de mai multe ori.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori!', a dezvăluit artistul în cartea lui.

Citește și: Damian Drăghici, despre prietenia cu Joe Cocker: „Am avut 126 de concerte cu el. Erau şi câte 120.000 de oameni în faţa scenei’

Citește și: Adelina Pestrițu, după ce s-a zvonit că este însărcinată a doua oară: „Abia îl așteptăm’

Citește și: Cum au depășit Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile din căsnicie: „El e mai coleric, el se ceartă cu mine’

Trădarea lui repetată a determinat-o pe Misha să ia decizia de a divorța de el, chiar dacă o aveau pe adorabila Maya, fetița lor, căreia ambii îi erau extrem de dedicați. Trădările repetate ale artistului au pus capac și Misha nu și-a mai dorit să continue relația cu un bărbat adulterin.

Azi, reabilitat din toate punctele de vedere, Connect-R spune că este gata să revină la fosta soție, însă Misha, care a renunțat la carieră pentru a se dedica familiei, nu poate depăși momentele traumatizante pe care le-a trăit.

Rănită de prea multe ori, Misha nu mai are încredere în fostul ei partener de viață, iar acesta este motivul pentru care nu l-a iertat: „A renunțat la o carieră, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o', a mai scris artistul.

Connect-R: „Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă, fără sex”

Poate dintr-un sentiment de vinovăție, Connect-R a promis să nu-și refacă viața înaintea Mishei, însă nici la 5 ani de la divorț niciunul dintre ei nu are pe altcineva… Artistul recunoaște că și-ar dori să se împace cu fosta lui soție, alături de care trăiește în continuare ca o familie, însă fără relații fizice.

„Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face.

Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă. Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare', a scris Connect-R în cartea sa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton