De ce nu vrea Romina Gingașu copii cu Piero Ferrari: „Pentru Piero sunt capabilă de orice. După ce am plecat din România, toți prietenii mei m-au abandonat"

.

Romina Gingașu a dat detalii despre povestea pe care o trăiește cu Piero Ferrari. Tânăra recunoaște că au decis împreună să nu aibă copii. Cei doi au reușit să descopere fericirea în cuplu, deși între ei există o diferență de vârstă de 45 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Romina Gingașu și omul de afaceri sunt împreună de șapte ani. Romina Gingașu este originară din Călărași și mărturisește că a fost abandonată de toți prietenii după ce a plecat din România și și-a făcut o viață într-un alt colț de lume. Acum parte din familie îl consideră pe Ion Țiriac.

romina-gingasu-78romina-gingasu-78

De ce nu a luat Romina Gingașu numele soțului

Romina Gingașu nu a luat numele soțului său, deși sunt căsătoriți, pentru că s-a gândit la viitor. „Nu sunt în buletin Ferrari, eu sunt Romina Gingașu. Nu am luat numele de Ferrari, deși suntem căsătoriți. Numele este marcă înregistrată și a fost decizia mea, altfel nu aș fi putut să fac nimic în viața mea după', a spus Romina, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Romina Gingașu a vorbit și despre legătura strânsă pe care o are cu soțul ei. Ea susține că povestea lor se bazează pe sentimente sincere.

„Pe Piero îl ador, îl iubesc. Eu pentru Piero sunt capabilă de orice, iar când spun orice… înseamnă orice. Poate să aibă miliarde de euro, pentru că nu vor fi niciodată ale mele și ale niciunei alte soții, iubite sau etc… pentru că sunt ale lui. Între mine și Piero este o legătură foarte strânsă și care va fi pentru totdeauana și vreau să spun asta foarte clar'.

Romina Gingașu, abandonată de prieteni

Romina Gingașu recunoaște că după ce a început această relație mulți dintre cei pe care îi considera prieteni au uitat-o. Astăzi printre cei apropiați îl numește și pe Ion Țiriac.

„După ce am plecat din România, toți prietenii mei m-au abandonat. Ei pe mine, nu eu pe ei. Cei mai buni prieteni m-au abandonat. Cred că astăzi domnul Țiriac este mai mult decât un prieten pentru mine, eu îl consider familie', a declarat soția lui Piero Ferrari.

Citește și: Kate Middleton, într-o ținută splendidă la Wimbledon. Prințesa de Walles, elegantă și zâmbitoare, la jumătate de an după ce a început tratamentul împotriva cancerului

Citește și: Cât costă cazarea la cele cinci apartamente ale lui Jorge, de la mare: „Proiectul a costat peste 500.000 de euro. Este primul an când începem să câștigăm din această investiție'. A avut un mare eșec în afaceri, în trecut / EXCLUSIV

Citește și: De ce și-a amânat Otilia Bilionera nunta cu Bekir Ali: „Nu prea am simțit că sunt căsătorită, sincer. Am stat în România, departe de soțul meu”. Cum se înțelege cu soacra

Citește și: Simona Halep, apariție de senzație la nunta lui Ianis Hagi! Cât a costat rochia purtată de tenismenă, care a atras toate privirile

Citește și: Ce părere are Carmen Tănase despre Rareș Prisăcariu, băiatul care a câștigat Românii au Talent: 'L-am cunoscut personal pe incredibilul copil…'. Unde au făcut cunoștință / EXCLUSIV

De ce nu vor Romina Gingașu și Piero Ferrari să devină părinți

Romina Gingașu și Piero Ferrari nu vor să devină părinți. Romina susține că au luat împreună această decizie, pentru că ea nu ar putea crește un copil singură.

„Nu o să devenim niciodată părinți. Este decis. Da, între noi am decis că nu vom deveni niciodată părinți. Eu nu vreau să am copii, iar la el nu mai este cazul. Eu am crescut fără tată. Nu pot să fiu egoistă și să cresc un copil fără tată', a spus Romina Gingașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton