De ce ocolește Lili Sandu botoxul și care dintre calitățile ei fizice o nemulțumesc: „A apărut Jennifer Lopez și mi-am zis: Doamne, ajută-ne pe toate care avem forme. M-am considerat o femeie carismatică, dar niciodată o frumusețe"

.

Lili Sandu are 45 de ani, dar nu își arată nici pe departe vârsta. Prezentatoarea de la Vorbește lumea recunoaște că nu este adepta botoxului și mizează pe naturalețe. Chiar dacă atunci când apare la Vorbește lumea reușește să uimească cu imaginea ei impecabilă și cu trăsăturile bine conturate de produse profesionale, în timpul liber renunță la make-up și nu îi stă deloc rău.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cu toate astea, Lili Sandu mărturisește că nu s-a simțit niciodată o femeie frumoasă, pentru că și-ar fi dorit să fie ceva mai înaltă. Au fost etape din viață când s-a înfometat ca să arate bine și admite că a fost o greșeală. La un moment dat, i s-a părut că are și posteriorul prea mare, dar a apărut Jennifer Lopez și atunci lucrurile au început să arate cu totul altfel.

lili sandu 12lili sandu 12

De ce a renunțat Lili Sandu la botox

Lili Sandu și-a pus o singură dată botox și a regretat. I se părea că are fața mult prea întinsă. Astăzi nu mai recurge decât la tratamente cu vitamine, mezoterapie, pentru că i se pare că o ajută.

„Mi-am făcut o dată botox și nu mi-a plăcut. Mi se părea că sunt mult prea întinsă la față. Dar îmi fac tratamente cu vitamine, mezoterapie, la mine funcționează foarte bine. Există un tratament care se numește Sofwave, e tratamentul cel mai mișto pe care l-am făcut vreodată. Simți o ciupitură pe față, e un disconfort, dar după o săptămână fața arată super întinsă.

Fără ca asta să însemne că nu mă iubesc sau că îmi lipsește încrederea în mine, eu nu m-am considerat niciodată o femeie frumoasă. M-am considerat o femeie carismatică, dacă vrei, dar niciodată o frumusețe. Uite, pentru mine o femeie frumoasă e Ileana Lazariuc. Sau Catrinel Menghia. Și nu e alint aici, nu zic asta ca să vină lumea să-m spună că sunt frumoasă', spune Lili Sandu pentru OK Magazine!

Ce nemulțumiri legate de fizic a avut Lili Sandu

Chiar dacă este apreciată pentru felul în care arată și nu trece niciodată neobservată, Lili Sandu mărturisește că a avut momente când nu a fost mulțumită de calitățile ei fizice.

Mi-aș fi dorit să fiu mai înaltă și mi se părea că am  fundul prea mare la un moment dat. Apoi a apărut Jennifer Lopez și mi-am zis: „Doamne, ajută-ne pe toate care avem forme. Și am fost OK apoi. (râde). Dar când ești mai mică îți dorești să fii suplă, cum vezi în reviste. E o tâmpenie. M-am înfometat de mi-a venit rău. Doamne, nu mâncam nimic„, precizează vedeta.

Ce apreciază David Popovici cel mai mult la iubita lui, Taisia. Campionul are doar câțiva prieteni: „Nu e nevoie decât să înțeleagă și deja asta mă face pe mine să mă simt mai bine. Am perioade în care petrec prea mult timp cu mine și nu întrețin relațiile pe care le am”

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Cum se împacă George Burcea cu ideea relației dintre Andreea Bălan și Victor Cornea. Cântăreața a spus adevărul: „Fetițele au cumva două familii unde pot merge. Tatăl lor…'

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu”

Ce dureri a ascuns Lili Sandu atunci când a intrat în direct la Vorbește lumea

A ascuns multe dureri atunci când a intrat în direct la Vorbește lumea și s-a străduit să aducă buna dispoziție în platou. Fie că a avut mama sau copilul bolnav, Lili Sandu a lăsat să nu se vadă.

„De exemplu, s-a întâmplat ca Thomas să aibă polipi și să nu doarmă. La 5:30 dimineața mă trezeam, trebuia să vin la emisiune. L-am operat, s-au rezolvat lucrurile. După care mama a avut un necaz foarte mare. Eram aici la emisiune, la pauză mă uitam mereu pe telefon, așteptam să mă sune doctora să-mi spună dacă o intubează sau nu…. Au fost momente dificile, dar nu pot să apar în fața oamenilor să bocesc o emisiune întreagă, că poate și oamenii au nevoie de zâmbet, o vorbă bună, au și ei problemele lor. Sau s-a întâmplat să mă îmbolnăvesc eu. Am avut bronșită cronică, efectiv scuipam infecție când tușeam. Eram aici, nu am dat o clipă înapoi. Mă hrănește atât de mult această emisiune. E încununarea a tot ceea ce am trăit eu: a oamenilor pe care i-am cunoscut, începând cu Școala Vedetelor, Titus Munteanu, toți oamenii din Televiziunea Română care mi-au fost niște mentori adevărați. La casting poate au fost fete mult mai frumoase, mult mai tinere, dar experiența și dorința și pasiunea pe care le-am avut eu și-au spus cuvântul mai mult decât tinerețea. Și nu cred că deranjează pe nimeni dimineața când apar la televizor că am 45. Cred că sunt destul de bine. (râde)  Am zis că de aici o să ies la pensie', susține Lili Sandu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton