De ce a păstrat Ramona Olaru numele fostului soț, după divorț, și ce face dacă se mărită din nou: "Au fost mai multe chestii care au contribuit"

 Dumba Gabriela
.

Ramona Olaru a divorțat în 2019 de fostul soț, Bogdan Olaru, dar a decis să păstreze numele lui de familie. Deși au fost căsătoriți doar trei ani, Ramona Olaru a păstrat numele fostului soț și spune că au existat „mai multe chestii” la această decizie. Colega lui Răzvan și Dani a explicat ce se va întâmpla atunci când se va mărita din nou și care sunt criteriile pentru care ar renunța la numele Olaru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 34 de ani, Ramona Olaru a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani de zile, odată cu emisiunea 'Neatza cu Răzvan și Dani'. Asistenta TV și Bogdan Olaru și-au unit destinele în anul 2016, însă mariajul lor s-a încheiat după doar trei ani de zile.

12341234

De ce a păstrat Ramona Olaru numele fostului soț, după divorț

Ramona Olaru a dezvăluit de ce a păstrat numele fostului soț, mai ales că nu au copii împreună, una dintre regulile generale într-o astfel de situație.

'Nu știu, mi-a fost mai ușor cu el. Și oricum atunci începusem să devin mai cunoscută, apăream din ce în ce mai mult și am început să apar cu numele nou, cu numele lui.

Și fiind atât de ușor și s-a legat atât de bine cu numele meu mic, am zis ce rost are să mai schimb și nici nu mai voiam să schimb actele. Au fost mai multe chestii care au constribuit la păstrarea acestui nume', a declarat Ramona Olaru pentru Playtech Știri.

În cadrul aceluiași interviu, asistenta TV a mărturisit că va renunța la numele de familie al fostului soț când se va căsători cu altcineva. 'În acte cu siguranță, de ce nu? Nu țin neapărat, oricum pentru public și la TV va rămâne același, pentru că oamenii așa mă știu.

Dar în acte cu siguranță. Sau, dacă nu-mi place neapărat numele lui, s-ar putea să nu! Dacă găsesc unul care cine știe ce nume lung are, nu țin neapărat!', a spus vedeta de la Antena 1.

Întrebată dacă numele de familie al actualului iubit este unul în regulă, Ramona Olaru a confirmat: „E foarte ok, dar nu ne grăbim acum acolo. V-am zis: când voi avea inelul pe deget și data nunții stabilită, veți ști toate detaliile.”

Citește și: Ce nu acceptă Ramona Olaru sub nicio formă. Lucrurile care o enervează: „Nu suport. Pentru mine nu mai exiști…'

Citește și:Ce nu acceptă Ramona Olaru sub nicio formă. Lucrurile care o enervează: „Nu suport. Pentru mine nu mai exiști…'

Citește și:Scandal monstru după ce Ema Uta s-a sărutat cu fiul unui cunoscut afacerist. Iubita bărbatului l-ar fi informat pe Alex Bodi de aventura celor doi

Ramona Olaru a fost la un pas să se căsătorească cu un milionar

Ramona Olaru dezvăluia luna trecută că a fost cerută în căsătorie de un milionar, dar a refuzat cererea. Mai mult, bărbatul i-a spus că îi oferă orice dacă acceptă să aibă o relație cu el.

„Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le ştiu din viaţa mea. Am vrut să mă căsătoresc pentru bani, dar nu pot!Nu pot, mie trebuie să îmi fie drag de omul ăla, să îmi doresc să fiu cu el, să îl ating. Altfel nu! Acum câţiva ani m-am gândit că poate ar trebui să fac pasul ăsta să nu mai muncesc pentru bani toată viaţa, dar nu am putut. Am avut o discuţie, mi-a zis că îmi oferă tot, doar să fim împreună, să ne căsătorim. Şi am stat şi m-am uitat la el de sus până jos şi nu am putut. Era milionar!’, a spus Ramona Olaru in podcastul Vorba lu Jorge.

Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani a mai spus că la anul plănuiește să devină mamă.

Tatăl fetiței mele… vreau să fie super protector și atent, să fie iubitor, să fie sensibil, dar nu să plângă precum fetele, să fie sensibil în diverse situații, să fie darnic, dar nu mă refer la mine, să-mi ia mie, darnic în general, cu oamenii, orice poate să ofere, să ofere. Să fie și el înalt, nu mai vreau de ăștia mici. Nu mai pot să mă uit în jos, îmi cade coroana.

Nu-mi plac neapărat bărbații care fac sală, nici foarte slabi, dar nici foarte plini, normali, prefer mai brunet cu ochi căprui, pot să fie și verzi ochii. Mi-ar plăcea o fetiță cu ochii verzi, frumoasă ca mine cu ochii verzi.Nu trebuie să fie foarte frumos, dar să fie super plăcut pentru mine. Nu-mi plac neapărat bărbații chelioși, poate sunt puțin limitată aici, vreau să își facă freză și bărbiță și să se îmbrace cool, adică chiar dacă se îmbracă la costum să nu fie încorsetat.’, a mai declarat Ramona Olaru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton