De ce poartă Jean de la Craiova numai haine de culoare violet în zilele de joi: "În celelalte zile sunt alte culori, trebuie să le ghicești"

.

De ce poartă Jean de la Craiova numai haine de culoare violet în zilele de joi. Toți artiștii au superstiții sau poartă talismane de care nu se despart mai ales pe scenă, însă Jean de la Craiova are un obicei de la care nu se abate niciodată. Iată care este motivul pentru care artistul se îmbracă doar în violet în zilele de joi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Jean de la Craiova se bucură de succes de mai bine de trei decenii și este recunoscut și apreciat nu doar pentru vocea sa specială, ci și pentru eleganță, pentru că artistul este la patru ace la fiecare apariție a sa în fața fanilor, fie că este pe scenă, în concerte, la TV sau în viața de zi cu zi. Puțini știu însă care este motivul pentru care Jean a ales să poarte culoarea violet într-o anume zi a săptămânii.

77314254_1745147208948786_7657561642317643776_n77314254_1745147208948786_7657561642317643776_n

De ce poartă Jean de la Craiova numai haine de culoare violet în zilele de joi

Dacă îl vezi pe Jean de la Craiova în haine de culoare violet, nu mai e niciun dubiu că e joi… Artistul și-a făcut un obicei de a purta această culoare la jumătatea săptămânii și, după cum spune, are un motiv bine determinat. Dacă unii poartă talismane asupra lor sau chiar și-au tatuat diverse însemne aducătoare de noroc pe piele, Jean a ales să se îmbrace în această culoare în fiecare zi de joi.

Superstiție sau nu, se pare că funcționează, pentru că artistul se bucură de succes pe toate planurile – are o carieră de invidiat și o căsnicie longevivă și, evident, nici cu banii nu stă rău.

„Joia port culoarea violet, ca să atrag energia bună, să ne meargă bine. În celelalte zile sunt alte culori, trebuie să le ghicești. Joia e flacăra violet. (…) Măcar să ai ceva violet”, a spus artistul la XTra Night Show.

Violetul se obține prin combinația dintre roșu și albastru, roșul fiind cea mai slabă energie vibrațională din spectrul de culori, iar albastrul cea mai ridicată. „Combină-le și vei obține violet, care include cea mai slabă și cea mai puternică energie, iar violetul este culoarea puterii Raiului pe Pământ', spune mentalista Nina Asby. De altfel, culoarea violet este stimulatoarea celor mai înalte idealuri umane și, gratie inspirației insuflate de aceasta, au fost concepute cele mai frumoase opere în artă, muzică, proză, poeziă, pictură, sculptură și cinema.

Nu în ultimul rând, se spune că movul și nuanțele de mov sunt indicate pentru stimularea norocului, în special atunci când sunt asociate cu alb, auriu sau argintiu, ajutând și la sporirea bogăției.

Care a fost cea mai mare sumă câștigată de Jean de la Craiova din dedicații

Cu sau fără haine de culoare violet, Jean de la Craiova are noroc la bani. E cunoscut faptul că, pe lângă tarifele pe care le percep, artistul și colegii săi de breaslă fac bani frumoși și din dedicații. Artistul a povestit, în emisiunea lui Denise Rifai, că a strâns cei mai mulți bani, cu ceva ani în urmă, după ce a cântat la o petrecere în Galați. Interpretul de manele a primit 20.000 de euro chiar înainte să-și înceapă numărul.

„Cea mai rapidă sumă și cea mai mare sumă, acum câțiva ani, a intrat unu pe ușă, a aruncat un miliard, a luat o sticlă de băutură, a băut-o și a căzut. 100.000 noi. 20.000 de euro. Dar eu nu începusem să cânt. Avea 10 pachete de 100 de milioane. Și doar rupea hârtia, arunca, rupea hârtia, arunca. La Galați. Atunci mi-am luat pantofi, că aveam șoșoni cu pâslari’, a povestit artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton