De ce poartă Ozana Barabancea un lanț cu șapte cruciulițe la gât: ”Nu plec fără ele..” Ce simbolizează bijuteriile / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ozana Barabancea are o haină cu chipurile lui Eminescu, Reginei Maria, Mariei Tănase și lui Brâncuși . Află și de ce poartă mezzosoprana la gât șapte cruciulițe. Artista este o persoană credincioasă și nu iese din casă fără o cruce la gât. Ultima ei achiziție este un lanț cu cele șapte cruci care simbolizează cele șapte taine ale Ortodoxiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea poartă o haină cu chipurile lui Eminescu, Reginei Maria, Mariei Tănase și lui Brâncuși! Află și de ce poartă mezzosoprana la gât șapte cruciulițe. Acestea simbolizează cele șapte taine ale Ortodoxiei.

271108786_466861808132957_1792780857595127773_n-1271108786_466861808132957_1792780857595127773_n-1

Citește și: Cum se înțelege Ozana Barabancea cu fostul soț, Sorin Terinte, și actuala lui parteneră de viață: „Eu acum sunt o femeie divorțată, sunt singură. Nu cred că ar fi foarte fericită să mă vadă'

Citește și: Pepe dezvăluie cine e șeful la el în casă: „Cine poate să fie? În niciun caz eu. Dictează…'. Cum se împarte artistul între soție și cei trei copii / EXCLUSIV

Citește și: Pepe dezvăluie cine e șeful la el în casă: „Cine poate să fie? În niciun caz eu. Dictează…'. Cum se împarte artistul între soție și cei trei copii / EXCLUSIV

Citește și: Ozana Barabancea, revoltată de problemele pe care le-a întâmpinat fiica ei, la școală: „Profesori care au umilit-o, am aflat mai târziu, ca femeie e greu…”

Ozana Barabancea are o haină cu chipurile lui Eminescu, Reginei Maria, Mariei Tănase și lui Brâncuși! Află și de ce poartă mezzosoprana la gât șapte cruciulițe

Artista nu pleacă de acasă fără cruce și și-a făcut pentru data de 1 decembrie un 'colier' cu tricolorul românesc, dar și un lanț cu șapte cruciulițe. Jurata de la 'Te cunosc de undeva' susține că cele șapte cruciulițe reprezintă cele 7 taine ale Ortodoxiei.

'Este realizat de prietena mea Diana Vart din Suceava. Iar cele șapte cruciulițe reprezintă cele șapte taine ale Ortodoxiei. Nu plec fără ele. Sunt atât de frumoase și de finuțe…', declară Ozana Barabancea, care pe data de 1 decembrie, chiar de Ziua României, de la ora 19, a susținut un concert la Sala Luceafărul din București.

Ozana are o haină specială cu chipurile marilor români

Din dragoste pentru România, artista a lansat în ultima vreme mai multe melodii patriotice, cele mai multe filmate în locuri de vis din țara noastră. Mai mult de atât, aceasta și-a comandat și o geacă care are pe spate chipurile unor mari personalități din România, care au lăsat ceva în urmă peste timp. Este vorba despre: marele poet Mihai Eminescu, Regina Maria, Maria Tănase, George Enescu și Constantin Brâncuși.

'Haina aceasta mi-a realizat-o un tânăr talentat din Constanța.', a mai declarat Ozana Barabancea. Și pentru că se apropie Sărbătorile, ea a creat și o poezie superbă.

'Toamna trista ne-a lăsat covor de frunze si lacrimi pe buze./ Vântul a rămas si el /Să ne înțepe nițel./Să ne-nțepe pe obraji cu răceală și curaj!/Așteptăm prima ninsoare/Să se-aștearnă pe ogoare./Să pornim la colindat cu nasul înfrigurat./Vrem să colindăm degrabă,/Punem nucile-n desagă./ Vrem să colindăm frumos!/De nașterea Lui Hristos!/ Colindăm cu bucurie să trăim în armonie!/ Să ne împăcăm cu toții  ca să nu ne calce hoții!/ Colindăm și ne unim/România să cinstim!/În credință și iubire, pentru tine, Românie!/ Hai cu toți la Liturghie!/ Pace pentru toți să fie!', a punctat Ozana, în poezia ei scrisă pe data de 26 noiembrie.

Ozana Barabancea are doi copii

Ozana Barabancea se mândrește cu cei doi copii ai ei, Alexandru și Gloria, care i-au moștenit talentul pentru muzică. Andrew este membru al Uniunii Compozitorilor, iar Gloria este studentă în Anul I la pian la Universitatea. Artista spune că, din păcate, fata și băiatul ei ar fi fost ținta unor comportament lipsite de corectitudine din partea profesorilor. Ozana mărturisește că fata ei, Gloria, a fost cea mai afectată, întrucât nu a știut cum să-i pună la punct.

Sunt profesori care le dau în cap și au fost. Eu nu am fost niciodată să zgârii pe la ușă. Eu am aflat târziu că au fost profesori care au umilit-o pe fiica mea. Fiul meu era mai direct, îmi spunea. Băieții sunt altfel. Fiica mea a fost mai orgolioasă. Și acum sunt profesori care încearcă să-i minimizeze’, apovestit Ozana Barabancea, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton