De ce pune Bianca Drăgușanu scorțișoară pe pragul ușii pe data de 1 a fiecărei luni: ”La mine s-a nimerit și mi-au dat rezultat...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce pune Bianca Drăgușanu scorțișoară pe pragul ușii pe data de 1 a fiecărei luni din an. Bianca Drăgușanu nu are nevoie de vreo descrieri, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Are parte de un succes colosal pe plan profesional și nu duce lipsă de nimic, însă cu toate astea, are ritualurile și superstițiile ei, în care crede de ani de zile. Prin urmare nu există început de lună fără ca ea să sufle scorțișoară pe pragul ușii de la intrarea în casă. Iată ce semnifică acest obicei și efectele pe care vedeta le-a văzut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu are mare grijă ca totul să decurgă perfect în viața ei, astfel că zi de zi face eforturi pentru ca totul să meargă conform planurilor ei. Este cu adevărat o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal, mai ales că relația cu Gabi Bădălău este din ce în ce mai bună, iar fiica ei îi aduce zilnic motive de fericire.

dragusanu-vivadragusanu-viva

Chiar și așa, are o serie de ritualuri și superstiții peste care nu poate trece, astfel că lună de lună urmează obiceiurile pentru a atrage tot ceea ce își dorește și a avea parte de noroc și fericire, așa cum oricine vrea.

Citește și: Bianca Drăgușanu își dorește să devină mamă pentru a doua oară: 'Iubesc foarte mult copiii, dacă vrea Dumnezeu să se întâmple…'

Citește și: Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Antonia: „Eu n-am avut norocul ei. Sunt un om foarte asumat și dacă eu consider că…'

Citește și: Paula Seling, replică dură pentru Lili Sandu, în direct, după ce a fost întrebată despre divorțul de Radu Bucura: 'De ce mă tot întrebați? Îți dai seama că…'

Citește și: „S-a trezit, vorbește…” Cum se simte Dana Roba acum, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap și operată pe creier / EXCLUSIV

De ce pune Bianca Drăgușanu scorțișoară pe pragul ușii pe data de 1 a fiecărei luni din an

Bianca Drăgușanu este dispusă să facă orice pentru liniștea și fericirea ei, dar și a familiei sale, astfel că de mai multi are două obiceiuri la care nu renunță niciodată. La fiecare început de lună, mai concret pe data de 1, se grăbește să sufle scorțișoară pe pragul ușii de la intrare pentru a atrage norocul, fericirea și dragostea de partea ei în luna respectivă.

Nu aș putea spune ritualuri, am văzut ceva chestii, cu frunza de dafin, cu scorțișoara, și la mine s-a nimerit, iar mie mi-au dat rezultat. Mi-a plăcut ce am văzut, cu frunza de dafin în portofel sau în pantofi, sau cu scorțișoara să o sufli pe fiecare dată de 1 a lunii pe pragul ușii pentru că aduce noroc, bunăstare și dragoste', a spus Bianca Drăgușanu, conform Ego.ro.

Ei bine, deși mulți spun că este o superstiție și nu are cum să se întâmple vreun miracol, Bianca Drăgușanu susține că a văzut efectele favorabile cu ochii ei, astfel că o să continue mult timp de acum înainte cu acest obicei.

În ce superstiții mai crede Bianca Drăgușanu

Ei bine, Bianca Drăgușanu a demonstrat că este o persoană superstițioasă. Nu, nu doar ritualul cu scorțișoara în pragul ușii în fiecare lună îl respectă, ci și unul cu frunze de dafin. Mai concret, are grijă să aibă mereu în portofel o frunză de dafin pentru a atrage banii, dar și în pantofi pentru a fi ferită de rele și de necazuri.

‘Superstiții nu prea am, în schimb am chestii după care mă ghidez energetic pentru a-mi merge mai bine. Nu știu dacă să le zic superstiții. Am eu astea ale mele cum are și Mantea cu tămâia, eu le am pe ale mele cu foaia de dafin. Am în portofel și în fiecare pantof.

Da, cred că poti să simți din energia mea că sunt bine. Da, sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Nu îmi lipsește absolut nimic, sunt foarte fericită cu viața pe care o am, pentru că sunt un om atât de binecuvântat și atât de iubit de Dumnezeu, încât fiecare zi pentru mine, este o bucurie.’, a spus Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: VIVA!/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton