De ce Radu Vâlcan refuză să mai apară în telenovele: "Nu mai cred în industria asta. Nu accept orice"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Radu Vâlcan refuză să mai apară în telenovele. Radu Vâlcan este carismaticul prezentator de la Insula Iubirii, însă acesta s-a făcut remarcat în rolurile pe care le-a interpretat, în telenovele, acum ceva timp. Fanii lui Radu Vâlcan s-au întrebat adesea de ce artistul nu a mai apărut în astfel de producții. Soțul Adelei Popescu a vorbit cu sinceritate despre motivul pentru care a refuzat propunerile de a juca în telenovele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De ce Radu Vâlcan refuză să mai apară în telenovele. Radu Vâlcan este soțul Adelei Popescu, dar și unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. Acesta este gazda emisiunii „Insula iubirii” și se descurcă excelent la cârma show-ului matrimonial. Radu Vâlcan și-a cunoscut soția chiar pe platourile de filmare, la telenovela „Iubire și onoare”, acum mai mulți ani, de aceea publicul ar vrea să-l vadă din nou pe actor într-un serial TV. Ei bine, se pare că Radu Vâlcan a primit propuneri, însă niciun scenariu nu l-a tentat până acum.

index-72index-72

De ce Radu Vâlcan refuză să mai apară în telenovele

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula iubirii”, nu duce dorul zilelor când juca în telenovele. Soțul Adelei Popescu a declarat că, deși a primit propuneri, niciun scenariu nu i-a fost pe plac. Vâlcan este foarte entuziasmat în schimb de noul său proiect, filmul „Retreat Vama Veche” în care joacă alături de soția sa, Adela Popescu.

Citește și: Cum este Radu Vâlcan ca tată, pentru cei 3 băieți ai săi și ai Adelei Popescu: „Categoric sunt mai autoritar. Eu ocup funcţia de polițist rău, dar…’ / EXCLUSIV

Citește și: Radu Vâlcan, detalii neștiute despre Insula Iubirii, sezonul 7. Ce se va întâmpla cu cele 5 cupluri: „Ispitele îi ajută să deschidă ochii și să accepte adevărurile pe care ei le neagă’ / EXCLUSIV

„Nu mi-a lipsit absolut deloc. Mereu primesc propuneri, dar nu mai cred în, cum se zice, industria asta. Pentru că nu mai cred în scenarii. Este o criză de povești reale, firești, ori eu nu am răbdare să accept orice. Cunosc și sunt recunoscător, dar îmi place să joc pe scena mea din… parc, în ritm alert'.

În ultimii ani am jucat în câteva spectacole de teatru, chiar alături de Răzvan Fodor. Regizorul Petre Năstase ne-a propus, am citit scenariul, am acceptat. Am acceptat pentru Petre, pentru că este altceva, ceva în care cred
Urăsc personajul meu, mi se pare mai mult decât obositoare viața, contextul său. Nu vreau să stric surpriza, dar am avut șansa să joc altăuri de actori foarte talentați și darnici la filmare. Le mulțumesc și aici!', a declarat Radu Vâlcan, potrivit Libertatea.

Ce peripeții au trăit Adela Popescu și Radu Vâlcan, în vacanță în Bali

Adela Popescu le-a povestit fanilor experiența pe care a avut-o atunci când și-a văzut fiul pe o tiroliană, destinată adulților. Inițial Radu Vâlcan a spus că nu are voie și este exclus, însă soția lui l-a convins totuși să-l lase, deși, așa cum chiar ea a recunoscut era extrem de panicată pentru ceea ce se poate întâmpla.

Voiam să vă spun, că am tot postat legat de cât de mândri suntem de Alexandru și de curajul lui, pe care noi nu-l bănuiam. Merge la cursuri de actorie, merge și la înot, nu foarte mult, înoată cu noi, desigur, și a făcut și câteva cursuri de înot. La concursul de înot de la școală, ce credeți, a ieșit primul. Eram și pregătită ce să-i spun, că nu-i așa de important, că important e că participă și noi oricum suntem mândri de el. De unde, a câștigat. Iarăși, cu bicicleta a învățat foarte bine, pe noi ne-a surprins brusc.

Iar acum, în Bali, ne-am dus să vedem tot felul de atracții turistice, printre care și niște câmpuri unde aveau amenajate niște tiroliene, leagăne, dar erau ceva foarte sus. Și a zis că vrea să se dea pe tiroliană. Radu a zis: „Exclus, e prea sus, nu se poate„.

Eu mi-am înghițit limba și am zis: „Hai, mă, să încercăm, dacă el vrea„. Și s-a dat, fraților, eu am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată. Era singurul copilaș, nu-i făcusem instructajul, trebuiau să-l prindă de o plasă. În fine, s-a descurcat foarte bine, i-a plăcut maxim, a zis că vrea să se mai dea. Eu am zis: „Exclus data viitoare”, a povestit Adela, pe pagina ei de Instagram.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton