De ce Raluca Bădulescu nu zboară niciodată la business class: "Merg economy și de restul..."

 Oana Pantazi
.

Supranumită de fani și nu numai Regina Regească, e greu de crezut că Raluca Bădulescu nu zboară niciodată cu avionul la business class. Cu toate acestea, carismatica jurată de la Bravo, ai stil! a mărturisit că întotdeauna merge la economy și, fără să ezite, a explicat și care este motivul pentru care renunță la confortul de la business class.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pasionată de fashion și de accesoriile luxoase de brand, n-ai zice că Raluca Bădulescu nu zboară niciodată la business class cu avionul și preferă să meargă, care majoritatea, la economic. Regina Regească explică și care sunt motivele pentru care alege să facă acest gen de economii.

ral1ral1

De ce Raluca Bădulescu nu zboară niciodată la business class

Cu siguranță fanii ei au întâlnit-o nu o dată pe Raluca Bădulescu în avion, la economy class, iar asta deoarece vedeta nu zboară niciodtă la business class. Deși este una dintre cele mai excentrice vedete din România și, după cum recunoaște, iubitoare de lux, Raluca alege totuși să nu dea atâția bani pe un bilet.

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu acum, după ce a slăbit enorm. Misha îi ia apărarea după ce a fost criticată că e prea slabă:'Cu ce vă ajută să aruncați vorbe?'

Citește și: Cum arătau vedetele înainte de operațiile estetice. Raluca Bădulescu și Alina Ceușan au trecut printr-o transformare radicală

Dat fiind că, nu o dată, Raluca Bădulescu a criticat vedetele autohtone care poartă fake-uri, în niciun caz aceste obiecte nu se găsesc în garderoba ei. Și cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, fără doar și poate garderoba juratei de la Bravo, ai stil! costă o mică avere. Asta cu atât mai mult cu cât Raluca are acasă o garderobă impresionantă cu piese unice, de brand, și a mărturisit că este pasionată de pantofi și nu numai.

Drept urmare, vedeta are un motiv întemeiat să nu dea bani mulți și pe biletele de avion, după cum a mărturisit.

'Eu nu merg la business. Business costă o pereche de pantofi. Merg economy și de restul cumpăr pantofii. Ce, patru ore nu pot să stau pe un scaun?!', a dezvăluit Raluca Bădulescu la un podcast.

Raluca Bădulescu a criticat vedetele care poartă fake-uri

Cu un discurs extrem de bine articulat și fără parti-pris-uri, Raluca Bădulescu are întotdeauna opinii pertinente, iar criticile ei sunt extrem de obiective. Vedeta Bravo, ai stil! nu s-a ferit să critice vedetele autohtone, care, altfel, sunt un model pentru fanii lor, pentru faptul că poartă fake-uri și, nu în ultimul rând, deoarece copiază ținutele starurilor internaționale.

Raluca a remarcat că multe persoane publice nu și-au conturat o semnătură stilistică și au tendința de a copia stilul starurilor internaționale. De asemenea, vedeta recomandă renunțarea la hainele și accesoriile contrafăcute, cu atât mai mult cu cât, în magazinele mass-market, pot fi găsite alternative „civilizate’.

„Unele dintre vedete nu au o imagine foarte clar conturată despre ceea ce vor de la ele din punct de vedere vestimentar, despre ce mesaj vor să transmită cu acea ținută, și etc… De asemenea, copiază vedetele internaționale, lucru acceptat, dar ele trebuie să fie că sursă de inspirație, nu pentru  copy-paste după ținută respectivă.

Vedetele ar trebui să aibă o anumită linie vestimentară recognoscibilă, o semnătură stilistică. Asta nu înseamnă  că ar trebui să se afle doar în zona lor de confort, dar lucrurile pe care le propun trebuie să fie complete și foarte bine studiate astfel încât să nu se îndepărteze mult de la mesajul pe care îl transmit și publicului căruia i se adresează. Este vorba despre styling și despre cum aleg să pună în valoare acel styling. Să nu aibă oscilații vestimentare bruște, astăzi suntem pe hippie, mâine pe ținută a la Mary J. Blige’, a declarat vedeta, potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton