De ce Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au ales să facă nunta în New York. Cum au reacționat părinții lor când au aflat că nu vor fi prezenți la eveniment: „Au putut să urmărească în timp real ceremoniile, chiar și de la distanță”

 Matei Bianca
.

Ramona Păun a vorbit despre motivul pentru care ea și Cosmin Mihăiță au ales să facă nunta în New York, dar și despre cum au reacționat părinții lor atunci când au aflat că nu vor fi prezenți la marele eveniment din viața lor. Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV și nepotul lui George Mihăiță s-au bucurat de o ceremonie de poveste, într-o destinație care le este pe plac. Ce declarații a făcut vedeta despre nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Motivul pentru care Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au ales să facă nunta în New York. Cum au reacționat părinții lor când au aflat că nu vor fi prezenți la eveniment, deși și-ar fi dorit foarte mult să fie alături de ei în momentele unice din viața lor.

ramona1ramona1

Citește și: Corina Caragea și Ramona Păun și-au luat bilete în tribune, la EURO 2024: „Așa un eveniment îți dă o energie fantastică și mă bucur că pentru prima dată vom simți pulsul EURO chiar și de la fața locului. Vom urmări meciurile cu sufletul la gură”/ EXCLUSIV

Citește și: Ramona Paun, detalii neștiute despre nunta cu nepotul lui George Mihăiță. Cum a urmărit familia din România ceremonia din America: „Deși părea atât de complicat la început, când ne-am decis că o să fie la New York, lucrurile s-au legat fantastic”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Iulianei Beregoi: „Având o imagine curată, uneori lumea încearcă să te tragă în jos. Cu cât ești mai sus, cu atât mai mult oamenii îți vor dori răul”. Ce spune despre legătura cu vloggerul Ceanu / EXCLUSIV

Citește și: George și Mădălina de la Puterea Dragostei s-au căsătorit! Imagini de la cununia civilă: ea a purtat o rochie albă, extrem de scurtă

De ce Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au ales să facă nunta în New York

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au surprins pe toată lumea cu decizia lor de a-și celebra nunta în New York, un oraș care le este extrem de drag. Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV a explicat că alegerea locației a venit după ce au aflat că un prieten a reușit să se cunune civil acolo, și că, în plus, aveau deja biletele de vacanță pentru New York.

„A fost o decizie comună, luată instantaneu atunci când am aflat că un prieten a reușit să se cunune civil în New York, în urmă cu câțiva ani. E orașul nostru preferat și am fost în extaz când am auzit că e posibil să ne căsătorim acolo, în condițiile în care în Europa nu am putut din cauza faptului că nu aveam rezidență în orașele respective.

Paradoxal e că noi aveam deja biletele cumpărate pentru o vacanță în New York, așa că, imediat ce am aflat vestea, am început să ne ocupăm de formalități. Am făcut o echipă foarte bună în organizarea nunții, ne-am împărțit sarcinile. Au fost multe detalii de pus la punct și nu e tocmai simplu să te ocupi de ele într-un timp scurt și de la asemenea distanță, dar totul a ieșit perfect', a spus vedeta pentru ciao.ro.

Cum au reacționat părinții lor când au aflat că nu vor fi prezenți la eveniment

În ceea ce privește absența părinților lor de la eveniment, Ramona Păun a subliniat că aceștia au fost înțelegători și fericiți pentru ei. Părinții cuplului au acceptat decizia lor cu bucurie și au subliniat faptul că acest moment special trebuie să fie trăit așa cum își doresc tinerii căsătoriți, fără a fi influențați de așteptările lor.

„Părinții noștri au fost foarte fericiți că, în sfârșit, ne căsătorim după o relație atât de lungă. :)) Sigur că și-ar fi dorit să fie alături de noi în New York, dar ar fi fost prea complicat pentru ei, așa că au fost bucuroși că au putut să urmărească în timp real ceremoniile, chiar și de la distanță. N-avem niște părinți egoiști pentru care să conteze mai mult ce-și doresc ei de la ziua nunții. Au spus că este momentul nostru și trebuie să-l trăim așa cum ne dorim', a mai adăugat ea.

Cine a fost alături de ei în ziua cea mare

Ramona Păun a vorbit și despre persoanele care au fost alături de ei în ziua cea mare. Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV și nepotul lui George Mihăiță s-au bucurat de o nuntă restrânsă și simplă, dar care a fost plină de farmec.

„Pe lângă nași, au mai fost alături de noi și niște prieteni foarte dragi. N-a fost simplu nici pentru ei să rezolve problema vizei într-un timp atât de scurt, așa că suntem profund recunoscători că au reușit să fie acolo într-un moment esențial din viața noastră', a precizat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton