De ce refuză Adela Popescu să-și lase copiii să doarmă la prieteni: "I se întâmplă ceva rău, e un mediu în care..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce refuză Adela Popescu să-și lase copiii să doarmă la prieteni. Adela Popescu este nu numai o vedetă apreciată, ci și o mamă grijulie și foarte dedicată celor trei copii cu Radu Vâlcan. Actrița este foarte protectoare față de micuți și a explicat motivul pentru care nu vrea să-i lase să doarmă la prieteni, pentru moment, cel puțin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce refuză Adela Popescu să-și lase copiii să doarmă la prieteni. Adela Popescu este nu numai o prezentatoare și o actriță de succes, ci și o mamă și soție, foarte iubitoare. Vedeta are trei băieți cu soțul ei, prezentatorul Radu Vâlcan. Este vorba de trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Cel mai mare dintre copii este Alexandru, în vârstă de șapte ani, care și-a făcut deja mai mulți prieteni. Cu toatea acestea, Adela Popescu nu-i permite, momentan, să rămână peste noapte la tovarășii lui de joacă, întrucât se teme că ar putea fi expus anumitor aspecte neplăcute. Iată despre ce este vorba!

13-adela-popescu-facebook-213-adela-popescu-facebook-2

De ce refuză Adela Popescu să-și lase copiii să doarmă la prieteni

Adela Popescu a dezvăluit că i-a lăsat pe copiii ei să plece în tabere și să doarmă la bunici, dar încă nu le permite să petreacă noaptea la prieteni. Vedeta este îngrijorată pentru siguranța micuților, de aceea preferă să fie precaută.

Citește și: Adela Popescu revine la PRO TV, după aproape un an de pauză. În ce emisiune poate fi urmărită: „Asta e proba? Vai de capul meu

Citește și: Radu Vâlcan și Adela Popescu își construiesc o casă la Șușani, locul unde prezentatoarea a copilărit: „Va fi cu obloane din lemn, cu piatră….’

La bunici au fost plecați, în tabere au fost plecați. Dar nu la prieteni. În primul rând, când faci un sleep over, trebuie să cunoști foarte bine familia la care merge. De ce? Că nu i se întâmplă ceva rău, că nu îi fac nimic rău, dar este un mediu în care el vede un tip de relaționare foarte intimă. Că oamenii când sunt în intimitate, nu se mai controlează cum e când îi întâlnești pe holurile școlii sau la un suc. Oamenii sunt acasă și uită că mai e un copil pe acolo. Și s-ar putea să fie un exemplu pe care tu nu ți-l dorești pentru copilul tău la vârsta asta', a afirmat Adela Popescu la un post de radio.

La ce dietă a apelat Adela Popescu, atunci când a slăbit mai multe kilograme

Adela Popescu recunoaște că singura dată când a ținut un regim drastic, a fost atunci când s-a confruntat cu o problemă medicală. La acel moment, soția lui Radu Vâlcan a trebuit să consume în mare parte lichide. Ca urmare, Adela Popescu a slăbit atunci mai multe kilograme.

„Am avut o perioadă când aveam o durere în partea dreaptă, nu știam ce este, și de fiecare dată când mâncam mă durea și mai tare. Și am mâncat o perioadă doar chestii lichide, asta ca să nu fie greu de digerat. Am slăbit atunci super mult, doar mâncând ciorbițe. Nu era un detox, că mâncam și cu carne, carne tocată. La mine nu merge asta cu mănânc grătar cu salată. Nu slăbesc la așa ceva. M-am gândit că poate mănânc prea mult grătar’, mărturisește Adela Popescu, pentru UNICA.ro.

FOTO: VIVA!, Instagram Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton