De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars: "Mentalul meu nu a fost unul bun, am fost sfâșiată de..." Pe cine susține în concurs

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars. Roxana Ciuhulescu, fosta concurentă din echipa Faimoșilor, este una dintre vedetele absente ale sezonului Survivor All Stars. În ciuda unei constituții atletice de invidiat, Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din competiția din Dominicană din cauze medicale. Fosta prezentatoare a spus de ce nu participă la Survivor All Stars.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu, 45 de ani, a concurat la Survivor România, în echipa Faimoșilor, însă a fost nevoită să părăsească competiția, după două săptămâni, din cauza unei accidentări la genunchi. Vedeta a refuzat însă propunerea de a reveni pe traseul din Republica Dominicană, în echipa Faimoșilor, pentru Survivor All Stars. Roxana Ciuhulescu mărturisește că nu este pregătit psihic și fizic pentru a se implica într-un show TV, ce presupune a fi departe de copiii ei. Fosta prezentatoare a dezvăluit, însă, care sunt concurenții pe care îi susține în marea competiție.

roxana-ciuhulescu-tratament-iancu-morad-1roxana-ciuhulescu-tratament-iancu-morad-1

De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Survivor All Stars

Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars, având în vedere accidentarea pe care a suferit-o în ediția din 2022. Aceasta a mai precizat că nu ar mai suporta să stea departe de copiii ei. Cu toate acestea, Ciuhulescu a declarat că va urmări cu interes show-ul, unul dintre concurenții preferați fiind Cătălin Moroșanu.

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022.Andreea Tonciu și CRBL se află printre concurenți

Citește și: Cât este marele premiu de la Survivor România 2022.Suma e uriașă

Citește și: Cum a ajuns Ramona Olaru colegă cu Dani Oțil și Răzvan Simion, deși nu a câștigat din prima castingul, și ce a învățat de la ei: „Să fiu o lady și să mai las satul puțin în urmă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce crede Mircea Baniciu despre soțul fiicei lui, Ana Baniciu, și ce spune despre nepoți: „Mi-ar plăcea. Am certitudinea că…’. Cu ce se ocupă Victor, băiatul artistului / EXCLUSIV

Da, începe, de-abia aștept să văd noua ediție! Cătălin Moroșanu este unul dintre favoriții mei. Am fost și eu recunosc ofertată, însă am răspuns foarte clar că știu că ediția aceasta este a celor mai buni concurenți.

Este un show foarte tare și cred că acolo ar trebui să meargă toți cei care sunt pregătiți fizic și emoțional. Contează psihicul, în acest joc, nu neapărat fizicul. Eu m-am accidentat foarte rău acolo (n.r- a fost diagnosticată cu ruptură de menisc și ligamente încrucișate), mentalul meu nu a fost unul bun, am fost sfâșiată de dorul copiilor, organismul a cedat.

Poate că aș fi putut fi la înălțime, la figurat vorbind. O să fie un show interesant. Moroșanu cred că este unul dintre cei mai tari, de acolo, îmi este foarte drag și o să îl susțin. De-abia aștept să înceapă emisiunea!', a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Playtech.ro.

De ce nu a vrut Roxana Ciuhulescu să participe la America Express

Anul trecut, Roxana Ciuhulescu a mai primit o ofertă tentantă din partea Antena 1, pentru a participa la show-ul concurent America Express. Fosta prezentatoare a spus „pas” acestei propuneri, deoarece fiica ei se confrunta cu probleme de sănătate.

'Am fost ofertată și la un show foarte cunoscut, dar nu puteam pleca, fiica mea avea probleme de sănătate, ne pregăteam pentru operație, era și cu examenele, la școală, nu am vrut să plec de lângă ea.

Era plecarea chiar atunci. Era însă o propunere foarte bună', a mai menționat Roxana Ciuhulescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cu ce sechele a rămas Cătălin Moroșanu, după accidentarea din 2021 la Survivor România

Chiar dacă a suferit o accidentare destul de gravă atunci când a participat la show-ul Survivor în 2021, Cătălin Moroșanu este hotărât să-și ia revanța la Survivor All Stars.

Am rămas cu sechele, mi-am luat o genunchieră specială pentru revenirea în show, care să-mi țină genunchiul cât se poate de bine. O să fie cea mai mare emoție a mea – să nu mă accidentez.

Sunt pregătit, dar cred că cea mai mare provocare va fi locuitul cu ceilalți colegi, în camp. Nu neapărat traseul sau frigul, foamea, pe astea ajungi să le dai puțin la o parte și să treci peste ele. Dar certurile care apar în cadrul grupului te macină și-ți dau o senzație de disconfort. Sunt pregătit psihic să merg mai departe, consider că am un avantaj din acest punct de vedere.„, a spus Cătălin Moroșanu penru Viva.ro.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton