De ce regizorul Iura Luncașu nu i-a oferit fiicei sale, Ilinca, rolul principal în filmul Complotul bonelor: "Nu se întâmplă așa: tăticu îți dă rolul, orice ai face"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce regizorul Iura Luncașu nu i-a oferit fiicei sale, Ilinca, rolul principal în „Complotul bonelor”. Iura Luncașu este regizorul filmului „Complotul bonelor”, în care protagoniștii sunt Cristi Iacob și Anamaria Prodan. Fiica lui Iura Luncașu joacă și ea în film, însă nu are rolul principal. Regizorul a explicat motivul din spatele acestei decizii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Regizorul Iura Luncașu a revenit cu o nouă comedie spumoasă cu Cristi Iacob și Anamaria Prodan ca protagoniști. Desigur că din film nu puteau lipsi copiii, iar printre micuții care au fost distribuiți se numără atât Bebeto, fiul impresarei, cât și Ilinca Luncașu, fetița regizorului. Totuși, cei doi copii nu au roluri centrale. Iura Luncașu spune că toți copiii au făcut cursuri de actorie timp de câteva luni, iar în urma castingului fiecare a avut rolul ce i se potrivea mai bine.

index-2024-02-13t181242.062index-2024-02-13t181242.062

De ce regizorul Iura Luncașu nu i-a oferit fiicei sale, Ilinca, rolul principal în Complotul bonelor

Iura Luncașu a menționat că fiica lui, Ilinca, nu a avut un statut privilegiat pe platourile de filmare de la „Complotul Bonelor”, și că i-a oferit rolul pe care l-a considerat potrivit, având în vedere pregătirea ei. De asemenea, nici fiul Anamariei Prodan, Bebeto, nu a fost distribuit în rolul unui personaj central.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a scos implanturile mamare. Cum arată după operație și de ce a luat decizia: „Imediat după ce am împlinit 37 de ani, am trecut la schimbări majore’

Citește și: Emily Burghelea, soțul ei și cei doi copii, dați afară din camera de hotel în Dubai: ‘Tremură carnea pe mine. Nu mă pot abține să nu…’

Citește și: Milionarul Virgil Chirică s-a sinucis în casa lui din Voluntari, la 46 de ani. Cum a fost găsit partenerul de afaceri al lui Dan Șucu și Cristi Borcea

Citește și: „Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima'. Adrian Titieni, adevărul despre divorțul de Adriana și implicarea lui Alexandru Papadopol în căsnicia lor

Le-am spus de la bun început: participați la castinguri, faceți școală, veniți la repetiții și o să primiți întotdeauna rolurile care vi se potrivesc mănușă sau pe care voi puteți să le faceți foarte bine.

A înțeles că nu se întâmplă așa: tăticu îți dă rolul orice ai face, ești potrivită, nu ești potrivită! De altfel, Ilinca nici nu are rolul principal în povestea asta și nici Bebeto nu are rolul principal, adică joacă ce li se potrivește. Alții au roluri de întindere mai mare.„, a declarat Iura Luncașu pentru Impact.

Iura Luncașu, despre fiica sa, Ilinca, în filmul Complotul bonelor: „Dacă simțeam că riscă să se facă de râs…”

Iura Luncașu este de părere că fiica lui are talentul necesar pentru a urma o carieră în actorie, însă este alegerea ei dacă va merge pe acest drum.

Va fi decizia ei. Rolul meu este doar să o ajut cât pot, să îi dau sfaturi, dar nu pot îi impun vreo decizie. Nici nu cred că o să accepte și mă bucur că gândește așa. Aș vrea ca alegerile să le facă ea și bine ar fi ca toți să facem treaba asta, să avem un rol de îndrumător, să le explicăm despre ce este vorba, ce beneficii, dar mai departe este intuiția lor, sunt alegerile lor.

Ilinca are talent, pentru că nu ar fi jucat în film. Dacă eu simțeam că ea riscă să se facă de râs sau nu e potrivită, pur și simplu, pentru meseria asta, i-aș fi indicat să nu joace în film.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton