De ce regretă Dana Săvuică operația de micșorare a nasului: „Nu era cazul să fac operația aia. Nu vă mai luați după gura lumii. Iubiți-vă așa cum sunteți...” / S-a confruntat cu episoade de bullying

 Calin Maria Bianca
.

De ce regretă Dana Săvuică operația de micșorare a nasului. Dana Săvuică este destul de transparentă când vine vorba despre imaginea ei, astfel că nu a ascuns niciodată faptul că în tinerețe a apelat la serviciile medicilor esteticieni pentru a avea un nas perfect. Ce-i drept, lucra în televiziune, astfel că se cerea perfecțiune, motiv pentru care s-a confruntat cu numeroase episoade de bullying. Iată ce a declarat acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică nu avea o problemă cu aspectul ei fizic, asta până când a devenit model și lucra în televiziune. Unul dintre regizori i-a spus la un moment dat faptul că are nasul prea mare, sub diferite forme, iar de atunci a fost victima bullying-ului pe baza acestui subiect. Nu a ezitat și și-a operat nasul, pentru a-l avea mic, subțire și cârn, așa cum cerea 'moda'.

dana-savuica9dana-savuica9

Citește și: De ce și-a făcut Dana Săvuică operația de micșorare a sânilor: „De când am intrat la menopauză, efectiv au explodat'

Citește și: Dana Săvuică, după ce a trecut printr-un divorț: „A doua zi după nuntă ce ești? Slugă, sclavă, ce ești? O dată dacă te-a drăcuit, dacă te-a înjurat, să fii sigură că el asta va face o viață întreagă”

Citește și: Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei: „Nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede el'. Au fost iubiți timp de 7 ani

Citește și: Ce decizie dificilă trebuie să ia fiica Ronei Hartner, după moartea mamei sale: „A plâns sărăcuța, rămâne de văzut dacă va avea puterea să plece definitiv în…”

Dana Săvuică regretă că și-a operat nasul

Ei bine, deși a dezvăluit că-i stă mai bine după ce și-a operat nasul, Dana Săvuică a spus clar că regreta operația estetică pe care a făcut-o. Dacă acum nu are o problemă cu nasul pe care-l avea în tinerețe, la 24 de ani criticile și reproșurile venite din partea apropiaților au făcut-o să nu stea pe gânduri privind această decizie.

Acum regret, dar mă rog, să zicem în perioada în care aveam o problemă cu forma nasului meu și mă obseda la fel ca orice fată care se uită în oglindă și se critică prea tare am ajuns să îmi fac operația la nas.

Într-adevăr arată mai bine, dar cumva acum îmi dau seama că nu era cazul să fac operația aia, vezi Barbara Streisand, vezi vorba aceea atâtea femei care au avut o carieră de succes și care nu au avut nevoie să își schimbe alura pentru a reuși', a declarat, pentru Playtech Știri, Dana Săvuică.

Dana Săvuică, episoade de bullying din cauza nasului ei

Dana Săvuică a povestit că nu o dată, ci de foarte multe ori s-a simțit prost din cauza glumelor deloc plăcute nasului ei. Din dorința de a scăpa de complexe, la 24 de ani, a decis să își opereze nasul, însă nici acum nu a uitat vorbele care au făcut-o să se simtă foarte rău pe atunci.

Dar pe vremea aceea eram model și se purtau nasurile mici și cârne. Pe urmă am ajuns la Televiziunea Română prezentator și mi-a zis unul dintre realizatori: Măi, dar tu când te întorci așa din profil, ca să vorbești cu invitatul tău, parcă așa…parcă nasul vrea să îți iasă din ecran!' Îți dai seama! Apropo de bulliyng care se regăsește peste tot, în toate domeniile de activitate. Și asta m-a determinat să-mi fac nasul', a mai povestit pentru sursa menționată mai sus.

Acum, Dana Săvuică nu a ezitat și le-a dat un sfat tinerelor din ziua de azi, mai ales că rata bullying-ului a crescut foarte mult. Fără a ezita, le-a încurajat să nu pună la suflet răutățile celor din jur și să se iubească așa cum sunt, fiind frumusețea nu constă doar în aspectul fizic, nasul perfect sau buzele voluminoase.

Deci asta cred că a fost o obsesie, dar nu neapărat a mea, cât era ceva creat din afară. Și apropo: nu vă mai luați niciodată după gura lumii și iubiți-vă așa cum sunteți, că sunteți frumoase și asta am învățat-o the hard way', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton