De ce s-a căsătorit Roxana Nemeș în secret: „Am vrut să...”

 ileana
.

De ce s-a căsătorit Roxana Nemeș în secret! Fosta concurentă de la Kanal D radiază. Artista i-a spus „Da' iubitului ei. Petrecerea, care a avut loc vineri, a fost organizată într-o discreție totală, situație care a născut multe semne de întrebare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ce s-a căsătorit Roxana Nemeș în secret. Răspunsul a venit rapid fix din partea artistei, care a mărturisit că soțul ei, afaceristul Călin Hagima este un bărbat discret, care nu-și dorește să fie în centrul atenției. „El este un tip foarte discret și noi amândoi suntem destul de discreți.'.

hagimahagima

De ce s-a căsătorit Roxana Nemeș în secret

Nunta, organizată și ea în mare secret, i-a adus alături pe oamenii cei mai importanți din viața Roxanei. „Totul a fost cum a trebuit și cununia a fost spontană. Am făcut-o atunci când am simțit. A fost o petrecere superbă, toată lumea s-a distrat, până și ai mei și surorile mele au dansat.

Citește și: Cine este Roxana Nemeș de la Splash! Vedete la apă

Citește și: De ce a amânat nunta Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor

Citește și: Jador, dezvăluiri despre relația cu Roxana Nemeș, la Survivor

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Nemeș și iubitul ei cât timp ea a fost plecată la Survivor

Ne-a adunat pe toți. În toate pozele râd, n-am poze serioase. Am vrut să fie în familie, strict cu prietenii apropiați. Am vrut să fie ceva intim.', a declarat artista la Kanal D.

Roxana Nemeș: „Ne completăm'

Berbeci amândoi, iubirea dintre Roxana și Călin a fost presărată cu suișuri și coborâșuri, însă, iată iubirea a învins. „Eu și Călin suntem personalități puternice, ne asemănăm foarte mult. Am învățat însă să lăsăm unul de la altul. Ne împărțim foarte bine sarcinile.

Duce gunoiul cine îl vede primul, la fel și cafeaua. Ne completăm. Ne dorim copii. Lucrăm la asta. Mi-am dorit și o slujbă de cununie și am făcut-o. A fost exact ca la nuntă. Puțin mai scurtă ca în biserică!', a mai spus vedeta.

Cine este soțul Roxanei Nemeș?

Cu 11 ani mai în vârstă decât Roxana Nemeș, despre Călin Hagima se știe că este un prosper om de afaceri. Îndrăgostit până peste cap de fosta concurentă de la „Survivor', Hagima a scos din cont mai bine de 20.000 de euro pentru inelul de logodnă pe care i l-a dăruit blondei. Galantul Călin Hagima este implicat și în politică.

Anul trecut, bărbatul de 42 de ani a fost propus să ocupe un fotoliu de senator în Parlamentul României din partea Partidului Ecologist Român. Pe vremea aceea, din declarația lui de avere reieșea că singurul venit pe care îl are se ridică undeva la puțin peste 5000 de euro.

Roxana Nemeș l-a părăsit pe Radu Groza petru Călin Hagima?

Acestea au fost zvonurile care au circulat la puțină vreme după despărțirea de iubitul ei dintotdeauna, Radu Groza. În 2015, toată presa anunța siderată despărțirea blondei de cel care îi era și manager, dar și iubit. Atunci s-a născut un scandal de proporții, iar toată vina a fost îndreptată câtre artistă, așa cum singură declara în urmă cu 3 ani.

„Mi-am luat viaţa în piept singură. Toată lumea m-a blamat pe mine. Eu am fost foarte puternică. Am avut şi momente mai grele…deloc uşoare. Este foarte important să ajungi să faci pace. Trei ani de zile nu am vorbit deloc. M-a sunat pentru un concert. El este într-o relaţie acum. Nu prea am stat singură. Îmi place să iubesc, să fiu iubită.', povestea Nemeș, citată de Click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton