De ce s-a certat Cristi Brancu cu Gică Hagi, acum 30 de ani. Mărul discordiei a fost prima soție a marelui sportiv: „N-a mai vorbit cu mine, crezând că eu am pus treaba la cale. Nu eram chiar atât de genial și pervers...”

 Tudorache Simona
.

Cristi Brancu pare că a fost victimă colaterală în războiul dintre Gică Gagi și prima lui soție, Leni. Prezentatorul a încercat să intermedieze o întâlnire între cei doi, care aveau probleme la acea vreme, dar nu anunțaseră divorțul, la sfatul lui George Stânca, dar marele sportiv nu și-a dorit să trăiască acest episod. Ba mai mult, se pare că nu l-a iertat niciodată pe Cristi Brancu peste asta.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cristi Brancu a mers pe stadion cu Leni Hagi, dar ce a urmat e greu de povestit în cuvinte. Rezultatul nu a fost nici pe departe cel așteptat. Ba mai mult, mulți dintre cei prezenți l-au sfătuit pe Brancu să o ascundă pe Leni.

hagi-cu-prima-sotiehagi-cu-prima-sotie

De ce s-a supărat Gică Hagi pe Cristi Brancu

„Prima soție a lui Gheorghe Hagi, Leni Hagi, prin intermediul lui George Stanca, a ajuns la Revista VIP ca să povestească motivele despărțirii. Domnul Stanca a avut o idee, să provocăm o întâlnire, la un meci al echipei naționale, între soție, încă soție, că nu divorțase, și Gică Hagi. M-a trimis pe mine, a zis că mă descurc eu, ocazie cu care Gică Hagi n-a mai vorbit cu mine, crezând că eu am pus treaba la cale', a povestit Cristi Brancu, conform Cancan.

Citește și: Ramona Păuleanu este însărcinată a doua oară. Oana Turcu a dat-o de gol în direct

Citește și: Iulia Vântur, reproșuri la adresa lui Teo Trandafir, după ce i-a criticat relația cu Salman Khan: „Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram”

Citește și: Alina Sorescu l-a contrazis pe Alexandru Ciucu, în direct, la TV, după ce a spus că două luni nu și-a văzut fiicele: „Nu este adevărat. Mi se pare o coincidență că…'

Citește și: Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale cu peste 87% din voturi: „Alegerile nu sunt, în mod evident, libere și nici corecte. A împiedicat pe alții să…' / Lista statelor care l-au felicitat pentru reușită

Cristi Brancu: „Mă duc cu ea pe stadion, începuseră toți să vuiască, Victor Becali, toți apăreau în jurul ei, eu cică să o ascund”

Prezentatorul se apără astăzi și susține că ideea acestei întâlniri îi aparținuse lui George Stânca, el fiind doar mesagerul. „Dar acum Dumnezeu să-l ierte, eu acolo am fost doar împușcați-l pe mesager'. Mă duc cu ea pe stadion, începuseră toți să vuiască, Victor Becali, toți apăreau în jurul ei, eu cică să o ascund, tot stadionul cred că știa. M-am dus, am dus-o la cabină, după care Gică a ieșit într-o busculadă foarte mare. Giovanni a zis „am eu grijă de ăla care a făcut chestia asta'. Dar omul care a făcut-o a uitat să spună că nu puștiul a făcut-o. Aveam 20 de ani, nu eram chiar atât de genial și pervers în 1993. Dar cu siguranță a fost o chestie, în care a fost cu busculadă, „lasă, că îți dau eu, lasă, că îți trag un glonț în picior' și așa mai departe', mai spune el.

Cristi Brancu și Gică Hagi se evită de atunci

De atunci, Cristi Brancu și Gică Hagi evită să se mai întâlnească și să își vorbească.Cu toate astea, prezentatorul de la Prima Tv consideră că, dacă ar sta față în față, lucrurile s-ar schimba. „O singură dată cred că a mai fost o singură treabă, a dat un interviu, dar nu ne-am întâlnit și nici nu am încercat să fac această împăcare. Lumea este foarte mare, putem să trăim și fără să coabităm. Dar dacă ne-am întâlni, eu aș spune „bună ziua', cred că și domnia sa. Au trecut doar 30 de ani de la secvența asta. Dar și după aceea, toate povestirile pe care le-a făcut fosta doamnă Hagi au fost în urma unei înțelegeri care a existat. Repet, mucosul nu putea să fie atât de diabolic de la o vârstă fragedă', mai spune Cristi Brancu.

Gică Hagi nu a găsit lângă Leni fericirea mult dorită. De aceea, la doar câteva luni distanță, fostul fotbalist a intentat divorțul, care avea să se pronunțe patru ani mai târziu.

Foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton