De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret: „Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile”

 Tudorache Simona
.

Adriana Bahmuțeanu a dat detalii despre relația cu George Restivan și motivele care i-au împins la despărțire. Vedeta recunoaște că nu s-au căsătorit pentru că i s-a părut prea devreme ca să facă marele pas. Au ales să se cunoască și să vadă dacă pot conviețui împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret. O perioadă a fost bine, apoi fiecare dintre ei a început să aibă alte priorități. Îndrăgosteala trecuse, așa că nu a mai fost nimic de salvat. Chiar și așa, prezentatoarea are convingerea că fostul ei logodnic a învățat-o niște lecții importante și pentru asta îi e recunoscătoare.

adriana-si-georgeadriana-si-george

De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de George Restivan fără niciun regret

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan obișnuiau să facă bilanțul relației la fiecare șase. La un moment dat, au înțeles că nu se mai văd protagoniști în această poveste, așa că au decis de comun acord să se despartă.

„Numește-l cum vrei pe George, fostul meu logodnic, soț, deși nu am fost căsătoriți legal. Le-am spus tuturor că poate e prea devreme oficializarea, dar altfel nu aveam cum să facem, pentru că fiind în două țări diferite, am căutat o cale să stăm împreună și să ne cunoaștem.

E o cale elegantă față de public, pentru că dacă aș fi venit să spun că am iubit, gagic poate s-ar fi interpretat nu atât de elegant la vârsta mea. Noi am stabilit să facem un bilanț al relației la fiecare șase luni, să vedem dacă merită să mai continuăm sau nu. Nu ai cum să cunoști un om, decât dacă stai cu el. Tu dacă într-o relație nu îți îndeplinești nevoile, nu ai cum să stai în relația aia', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Wowbiz.

Citește și: Andi Vasluianu și soția lui, Laura, se bazează pe sinceritate în educația copiilor: „E o relație adevărată, nu e mincinoasă deloc și se simte asta. Nu e numai lapte și miere, cum și-ar dori unii, dar…”. Pentru binele Maiei și al lui Toma au decis să se mute la țară / EXCLUSIV

Citește și: Alina Laufer susține că „rutina” e secretul mariajului de 10 ani cu Ilan Laufer: „Cheia pentru o căsnicie fericită e să nu ai timp. Să nu ai timp să te cerți, să nu ai timp să despici firul în 14. La noi…” Dezvăluiri despre începuturile relației lor, când abia divorțase de Jorge / EXCLUSIV

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost operat. Medicii i-au scos tijele de la picior, la un an de la accident: 'Trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia…' Cum se simte adolescentul / EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează fiica și fiul lui Mircea Radu celebritatea tatălui lor: „Mă văd la televizor sau pe YouTube sau în reviste și, cu toate astea, pentru copiii mei…”. Cum se comportă și cât de protector e Tudor cu sora lui mai mică, Clara / EXCLUSIV

Citește și: Leonard Doroftei merge și își bea cafeaua la cimitir, la mama lui. Rana pe care marele sportiv nu o poate vindeca: „Nu mai țipați la părinți, nu mai vorbiți urât, că nu știi cât îi mai ai! Pe urmă, degeaba te mai duci la mormânt și plângi”

Adriana Bahmuțeanu nu mai era îndrăgostită de George Restivan

S-au despărțit fără regrete și în termini amiabili. Și-au mulțumit pentru ce au trăit și și-au văzut de drum. George Restivan a ales America, unde a și trăit până să o cunoască pe Adriana Bahmuțeanu.

„Eu și George ne-am înțeles, am fost pe aceeași lungime de undă, dar am stabilit onest acest bilanț. Astfel, am decis împreună că trebuie să o luăm pe drumuri separate, pentru că ne-am fi învârtit într-o buclă care nu aducea niciun rezultat concret. Perioada de îndrăgosteală trecuse, așa că ne-am mulțumit unul altuia, pentru că am trăit o frumoasă poveste de iubire. E foarte important să rămâi într-o relație civilizată cu fostul partener. Eu îi sunt foarte recunoscătoare lui George, mi-am învățat niște lecții, cred că și el a învățat lecțiile lui. Nicio femeie nu pleacă de bunăvoie dintr-un palat. Ni s-au schimbat prioritățile', a precizat Adriana Bahmuțeanu, la „Online story'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton