„El era deja în brațele alteia. Nu mai există cale de împăcare, îl urăște”. De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Gabi Bădălău, de fapt. L-a prins cu altă femeie, la 3 zile după ceartă

 Radulescu Ruxandra
.

De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Gabi Bădălău, de fapt. Povestea de amor dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se desfășoară ca o adevărată telenovelă. După mai multe certuri și împăcări, cei doi s-au despărțit definitiv. Motivul ar fi fost că afaceristul ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. Iată de ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Gabi Bădălău, de fapt. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trăit o poveste de dragoste pătimașă, vreme de trei ani de zile. Recent, cei doi și-au spus „adio”, iar despărțirea pare definitivă, căci Bianca Drăgușanu a aflat că Gabi Bădălău și-ar fi găsit alinarea în brațele altei femei, la trei zile de la despărțire. Surse din anturajul Biancăi au făcut declarații surprinzătoare despre ce s-a întâmplat cu adevărat între divă și afacerist.

bianca-dragusanu-principal.v1-scaled-1-1bianca-dragusanu-principal.v1-scaled-1-1

De ce s-a despărțit Bianca Drăgușanu de Gabi Bădălău, de fapt

Nu mai există cale de împăcare între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Diva ar fi fost informată că la doar trei zile de la despărțire, afaceristul arfi fost deja în brațele altei femei.

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi, într-un club de fițe. Vedeta a dansat provocator chiar în fața foștilor ei parteneri

Citește și: De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău după trei ani de relație: ‘Am încercat până nu a mai fost loc de încercat. Mi se pare cel mai trist că…

Gabi s-a afișat cu altă femeie la trei zile de când se certaseră! Asta deși jura că o iubește profund pe Bianca și le spunea prietenilor că e ea nebună și exagerată cu gelozia. Ei bine, iată că ea a avut dreptate. Dacă el era deja în brațele altei femei, la doar trei zile de la despărțire, vă dați seama că el și femeia respectivă se vedeau și pe vremea în care el era cu Bianca. Nu mai există cale de împăcare, ea chiar îl urăște', a declarat o persoană apropiată celor doi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cum a reacționat Gabi Bădălău, în scandalul despărțirii de Bianca Drăgușanu

Pe de altă parte, Gabi Bădălău neagă orice aventură amoroasă cu o altă femeie. Afaceristul a declarat că a fost doar cei doi copii la o nuntă care a avut loc în locația familiei sale din Bragadiru.

„Am fost doar cu copiii la acel eveniment. Sunt singur, nu am pe nimeni', a declarat Bădălău pentru sursa menționată.

Bianca Drăgușanu a blocat orice comunicare cu Gabi Bădălău

La două săptămâni după ce s-au despărțit, se pare că despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este definitivă. În ciuda faptului că Drăgușanu a făcut aluzie la faptul că s-ar fi împăcat cu Bădălău, se pare că diva nu mai e dispusă să-i mai acorde nicio șansă.

L-a blocat peste tot. Între ei nici măcar comunicare nu mai există', a adăugat aceeași sursă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

FOTO: iNstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton