De ce s-a despărțit Diana Sar de fostul iubit: "Sunt vicii pe care le acceptam, deși nu eram de acord. Au fost momente când...”. Motivul pentru care vrea să se mute la Londra / EXCLUSIV

.

Diana Sar și-a făcut prezența la avanpremiera de gală a peliculei „Omul fără linia vieții”, în regia Adrianei Vasilcov, ce arată impresionanta poveste de viață a inventatorului Ionel Sporea. Actrița Diana Sar, una dintre cele mai frumoase și elegante prezențe din showbiz, a trecut recent printr-o despărțire și ne-a mărturisit, în exclusivitate, ce a învățat din această experiență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

313163863_554565326481033_2158697850873684668_n313163863_554565326481033_2158697850873684668_n

De ce s-a despărțit Diana Sar de fostul iubit

Ai trecut, recent, printr-o despărțire de partenerul tău. Care sunt aspectele esențiale pe care le-ai învățat din relațiile sentimentale pe care le-ai avut până la acest moment?

Am învățat că am mai mult de lucru la mine, că e nevoie să fiu fermă cu mine cu dorințele mele și cu ceea ce îmi doresc de la un partener. De multe ori am fost în situația în care știam că nu-mi place ceva și mă mințeam cumva pe mine sau ziceam „lasă, trebuie să fiu tolerantă„. Chiar dacă există lucruri pe care le poți lucra într-o relație și pe care le poți îmbunătăți, sunt și anumite vicii pe care, cumva, le acceptam de la început, deși știam, în sinea mea, că nu sunt de fapt de acord.

Citește și: Diana Sar s-a despărțit de iubitul ei: „Nu vedeam un viitor, pentru că îmi doresc un copil. El a insistat…'

Citește și: Actrița Diana Sar, marcată de divorțul părinților și relația complicată cu mama ei: „Nu știu dacă a fost o repulsie a mea. Atunci când este o mare traumă foarte mare…'

Citește și: Chefii demisionari de la Chefi la Cuțite plănuiesc împreună un proiect în online: „Ne gândim să facem ceva împreună, dar vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Nu a fost vorba despre bani”

Citește și: Cum arată mormântul Ronei Hartner: zeci de coroane de flori, fotografii și mesaje emoționante. A fost condusă pe ultimul drum cu lacrimi și aplauze

Am învățat să știu mai mult ce anume vreau eu. Cred că foarte des mi s-a întâmplat să intru în relații, din conjuctură, pentru sentimente, dar nu m-am gândit exact cum ar fi pentru un viitor. Ar putea respectivul bărbat să fie tatăl copiilor mei?! Am învățat să mă gândesc la lucrurile astea de la început și am învățat că este bine să mă despart mai devreme, când simți că este momentul și să nu mai amân, din frica suferinței care vine după despărțire.

Diana Sar: „M-am gândit să merg în Londra'

Ți-ai început cariera în lumea modellingului și ai activat la un nivel înalt în străinătate, unde ai lucrat petru cei mai celebri designeri. După ce te-ai afirmat ca actriță în serialul Vlad, te-ai gândit vreodată să-ți încerci norocul în actorie în afara granițelor?

M-am gândit să merg în Londra. Au existat totuși impedimente, ba a fost pandemia, ba au fost momente când mi-a fost teamă că financiar nu mă pot susține acolo singură, însă în continuare vreau să fac asta și vreau să-mi caut un agent, să bat pe la uși, să le prezint proiectele mele, să le zic cine sunt, în speranța că voi găsi pe cineva care să mă cheme ulterior la castinguri.

„Mi se pare un privilegiu să aduci un zâmbet pe chipurile oamenilor'

Ca persoană publică, activezi într-o lume ancorată în superficial și în care se promovează un look și o atitudine cât mai artificiale. Cum reușești să-ți păstrezi naturalețea și principiile într-un astfel de mediu? Am văzut că faci și clipuri de comedie pe social-media.

Mi-am dorit să fac asta încă de când am văzut că tot mai multe mai persoane au început să mă urmărească pe social-media, odată cu apariția mea în serialul Vlad. Am început să fiu atentă la felul în care mă prezint, pentru că este precum o carte de vizită. În ceea ce privește postările de pe Instagram, m-am axat mai mult pe comedie pentru că mi s-a întâmplat foarte des să vină oameni la mine și să-mi spună „Măi ce am râs azi-dimineață când am văzut postarea” și mi se pare un privilegiu să aduci un zâmbet pe chipurile oamenilor.

Diana Sar, despre comunism

Ne aflăm în această seară la avanpremiera de gală a filmului „Omul fără linia vieții”, ce spune adevărata poveste de viață a inventatorului Ionel Sporea, acțiunea peliculei având loc în epoca comunistă. Ți-au povestit vreodată părinții tăi despre acea perioadă, despre momentele dificile prin care au trecut?

Am venit la acest film știind că o să mă emoționeze… Am vorbit cu regizoarea și am văzut interviurile cu actori și știu că este abordat un subiect greu.

Mi-au povestit și părinții, am aflat și de la alți artiști despre multe situații din epoca respectivă, care m-au speriat, cum erau așa-numitele „șopârle teatrale” (n.r. – persoane din interiorul sistemului ale căror scop era propaganda) infiltrate în instituțiile de cultură. Mi-au povestit și ai mei despre momentele grele de atunci și îmi pare rău că au trecut prin asta. Chiar recent, am avut o mică problemă cu căldura, unde am stat în Italia, și mă tot plîngeam și mă gândeam „Doamne, cum trebuie să fi fost la ei în perioada aceea„, pentru că pe atunci era o normalitate.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton