Gabi Bădălău, despre despărțirea de Ramona Gabor: „Am avut o relație cu sare și piper. M-am simțit bărbat în adevăratul sens la cuvântului, doar că în fiecare relație mai sunt și gelozii și infidelități"

 Tudorache Simona
.

Gabi Bădălău a rupt tăcerea și a dat detalii despre relația cu Ramona Gabor. Omul de afaceri a avut legături cu multe femei celebre, iar una dintre ele a fost sora Monicăi Gabor. Povestea lor a durat cinci ani și a fost una presărată cu multe despărțiri și împăcări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Gabi Bădălău și Ramona Gabor au avut o relație cu suișuri și coborâșuri. La un moment dat, omul de afaceri a acuzat-o pe vedetă de infidelitate. Totul s-a întâmplat după ce Bădălău a chemat-o într-o cameră de hotel, dar sub altă identitate. Astăzi, omul de afaceri susține că nu ar mai face asta.

ramona-gabor-21-1ramona-gabor-21-1

Gabi Bădălău a spus adevărul despre relația cu Ramona Gabor și despărțirea de ea

Pe lângă Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, prin viața lui Gabi Bădălău a trecut și Ramona Gabor. Cei doi s-au iubit cu foc vreme de cinci ani, dar problemele care au intervenit între ei i-au împiedicat să își ducă relația la alt nivel.

„Am avut o relație cu Ramona, cred că au trecut mai bine de 15 ani de zile. Din fericire, am rămas în relații bune cu toate fostele mele iubite. Au fost perioade ale vârstei, noi ca și oameni avem în fiecare perioadă a vieții prin care trecem și avem ce învăța. Într-adevăr, cu Ramona am avut o relație cu sare și piper, ca să zic așa. Nu m-am simțit umilit ca bărbat, din contră. M-am simțit bărbat în adevăratul sens la cuvântului cu toate fostele mele iubite, doar că în fiecare relație mai sunt și gelozii și infidelități și le tratăm ca atare fiecare', a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Citește și: Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: „Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”. Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

Citește și: Georgică Cornu, părăsit de noua iubită din cauza Marinei Almășan. Cum a reacționat după ce prezentatoarea TV l-a amenințat cu proces: „Stai în banca ta, lumea te știe cine ești. Voi solicita…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce Gabi Bădălău a vorbit despre episodul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: „A mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Pentru mine acest om nu mai există. Nu-l cunosc!”

Citește și: Teodora Becali a născut, în secret, al treilea copil. Fiica lui Gigi Becali se relaxează cu cele trei fetițe la Mamaia, unde are o vilă primită cadou de nuntă

Citește și: Gabi Bădălău, adevărul despre ieșirile violente ale Biancăi Drăgușanu. Ce spune despre presupusa bătaie dintre ea și Florin Salam: „Nu e o femeie agresivă. Cred că era într-o perioadă…'

Cum a ajuns Ramona Gabor să locuiască în Dubai

Ramona Gabor a început o viață nouă, acum mai bine de 10 ani, când a decis să se mute în Dubai. A fost o alegere grea, dar Ramona Gabor nu a regretat niciodată pasul făcut.

„Sunt de aproape 13 ani (n.r. – în Dubai). Când am ajuns în Dubai, am avut un singur prieten cu care, de fapt, făceam fashion show-uri la Cătălin Botezatu pe vremuri, la Fashion TV. Acest prieten tot îmi spunea „trebuie să vii, că sunt multe job-uri de modelling și nu sunt modele’, pentru că era Dubai, era gol, nu mergea nimeni în Dubai, era încă la început. Nu era acest marketing care este acum. Vreo doi, trei ani am zis „ce să fac eu acolo’, eu câștigam mai bine în România, la emisiuni, la fashion show-uri, și nu am vrut până într-o zi când am zis „hai să încerc’.

Am zis că mă duc pentru trei săptămâni și datorită lui, că și el făcea modelling în timpul liber, m-am dus la un casting, în prima zi când am ajuns, și am cunoscut 200 de fete, dintre care vreo 10 erau românce, și după aceea ne-am dus la un prânz și ne-am împrietenit. Practic, prima zi cum am ajuns, mi-am făcut niște prieteni în Dubai, iar a treia zi deja am avut un job în modelling, pentru că luasem castingul. Și asta m-a făcut să înțeleg că pot să am prieteni aici, pot să fac și bani și mai am și viață privată aici, așa că am hotărât să rămân’, a mărturisit Ramona Gabor, în podcastul lui Teo Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton