De ce s-a îmbrăcat Emi în rochie, la Asia Express: „Lorelei mi-a dat-o pentru...”

 Miniosu Alexandra
.

Emi s-a îmbrăcat în rochie la Asia Express. Concurentul a luat această decizie spre amuzamentul tuturor, fiind bine intenționat. Tânărul a primit-o de la Lorelei și a decis să o folosească pentru a face autostopul. A sperat că astfel se vor opri mult mai ușor șoferii. Iată cum au reacționat Cuza și Mihai Petre atunci când l-au văzut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emi s-a îmbrăcat în rochie la Asia Express, în ediția difuzată aseară pe micile ecrane. Gestul lui le-a adus zâmbetul pe buze atât telespectatorilor, cât și colegului său, Cuza, dar și „adversarilor' din competiție. Colegul lui de la „Noapte Târziu' a fost amuzat să-l vadă într-o asemenea ținută „inedită', la fel și Mihai Petre, care a făcut și o glumă pe seama subiectului.

emi9emi9

„Asia Express continuă' cu probe tot mai grele și mai palpitante pentru echipele rămase. Una dintre cele mai grele misiuni e de fiecare dată autostopul, pentru că deseori concurenții au stat zeci de minute pe marginea șoselei, cu speranța de a opri o mașină. Emi și Cuza nu au avut prea mult noroc în ediția difuzată aseară, astfel că Emi a luat o măsură „disperată'.

Citește și: De ce s-a tuns Emi de la Asia Express la chelie:„O să intru în depresie'

Citește și: Emi și Cuza, transportați cu o mașină frigorifică la Asia Express:”Mirosea a hoit!”

Citește și: Primele imagini de la Chefi fără limite, noul show de la Antena 1.Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt prezentatorii

Citește și: Mihai Bendeac, despre orientarea sa sexuală.De ce mulți au crezut că este homosexual

De ce s-a îmbrăcat Emi în rochie, la Asia Express

Ediția de aseară marca Asia Express i-au făcut pe telespectatori să râdă copios. Emi de la „Noaptea Târziu' a luat o decizie surprinzătoare, atunci când a constatat că nu prea reușește să oprească mașini la autostop. Colegul lui Cuza a îmbrăcat o rochie roșie ca focul, primită de la Lorelei, sperând că astfel va avea mai mult noroc.

Așadar, Emi a arătat cât poate fi de inventiv la autostop. Fără să mai stea pe gânduri, concurentul de la Asia Express a scos rochia din rucsac și l-a rugat pe Cuza să-l ajute să se îmbrace, cel din urmă amuzându-se teribil.

Emi de la Asia Express a povestit că a primit rochia respectivă de la Lorelei Bratu, coechipiera lui Zarug. A declarat că nu doar lui i-a dat o astfel de piesă vestimentară, ci și lui Cuza, însă el a preferat să o păstreze în rucsac. Odată îmbrăcat în ținuta surprinzătoare, artistul de la „Noaptea Târziu' a observat că șoferii începuseră să se uite la ei, lucru ce i-a încurajat.

„Într-o pauză de filmare, Lorelei mi-a dat pentru zile negre o rochie. Ne-a dat, că are și el, dar nu a scos-o. Am zis să o pun, că poate, poate, dacă fetele au noroc, poate avem și noi.

Mi-am pus rochia pe mine, am ieșit la autostop și au început să se uite șoferii. M-a încurajat chestia asta', a spus Emi la Asia Express.

Reacția lui Mihai Petre când l-a văzut pe Emi îmbrăcat în rochie, la Asia Express

La rândul lui, și Cuza a făcut o glumă, spunând: „Dacă fetele au noroc la ocazie, poate reușim și noi'.

Tot în spirit de glumă, Cuza a spus despre Emi de la Asia Express că nu ar fi fost „foarte frumos' în rochie: „Acum, fie vorba între noi, Emi nici nu era foarte frumos. Arăta ca un cămătar îmbrăcat de alți cămătari să fie bătaia lor de joc'.

Și Mihai Petre a avut o remarcă, tot în spirit de glumă, după ce l-a văzut pe Emi îmbrăcat așa la Asia Express: „Eu cred că era mai potrivit Cuza, avea păr'.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton