De ce s-a îngrășat Gabriela Cristea în ultimii ani. A spus adevărul despre lupta cu kilogramele: "Efectiv nu mai pot..."

 Dumitrache Laura
.

Gabriela Cristea se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Prezentatoarea de la Antena Stars s-a îngrășat în ultimii ani, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de internauți. Recent, Gabriela Cristea a explicat motivul pentru care s-a îngrășat, dar și de ce nu reușește să revină la silueta de odinioară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea, 49 de ani, are o carieră de succes și o familie minunată. Prezentatoarea tv formează un cuplu cu Tavi Clonda și împreună au două fiice, pe Iris și Victoria. În ultimii ani, vedeta s-a îngrășat câteva kilograme, iar intenautii au criticat-o pentru acest lucru.

gabriela cristea inaintegabriela cristea inainte

Invitată în podcastul moderat de Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a vorbit despre lupta cu greutatea și a explicat de ce s-a îngrășat în ultimii ani. Vedeta a fost criticată de multe ori de internauți din cauza kilogramelor în plus. Gabriela Cristea a urmat tratamente hormonale pentru a rămâne însărcinată.

Citește și:Gabriela Cristea, adevărul despre momentul în care a fost acuzată că a intrat beată, în direct, la TV: „Nu aș fi vorbit despre chestia asta. Am fost un pic mai agitată și…'

Citește și:„Sincer, mi-a fost frică să nu iau bătaie”. De ce nu a participat Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Citește și:America Express 1 noiembrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu. De ce și-au adresat replici acide: „Fata asta nu e sănătoasă la cap!'

Citește și:Actrița Ileana Ploscaru a murit, la 92 de ani. UNITER: „A fost un model de dăruire, de profesionalism și de respect”

De ce s-a îngrășat Gabriela Cristea în ultimii ani

Gabriela Cristea se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Prezentatoarea de la Antena Stars este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe minunate. Invitată în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus. În ultimii ani, vedeta s-a îngrășat câteva kilograme, iar unii internauți au criticat-o aspru din această cauză.

Vedeta a explicat că, înainte de a deveni mamă, a urmat tratamente hormonale pentru a rămâne însărcinată. Ulterior, a adus pe lume două fetițe, iar prioritățile au fost altele. Gabriela susține că îi este foarte greu să urmeze o dietă, iar mărturisește că este multumită de felul cum arată. Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine.

Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire.

Mi se pare cumva că poate o las pe ultimul plan și mi se pare important, până la urmă, și cum arăți, dar eu cred că o femeie, dacă se îngrijește, e frumoasă și e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus, și cu 10 în plus', a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.

Gabriela Cristea, criticată de internauți că apare fără machiaj

Gabriela Cristea a mai spus că primește multe critici din cauza faptului că apare nemachiată în mediul online. Prezentatoarea susține că succesul ei de pe rețelele de socializare se datorează faptului că apare naturală. Nu de putine ori, bruneta a fost aspru criticată de către internauți pentru modul în care se afișează în mediul online. Cu toate acestea, Gabriela Cristea este fericită și se simte bine în pielea ei.

Mai îmi scriu ‘De ce nu te machiezi. Am făcut un research să aflu de ce funcționează Facebook, că la mine funcționează, și am încercat multe chestii până să meargă, și oamenii spun că se uită pentru normalitate, pentru atitudinea pe care poate să o aibă și ei acasă. Te mai cerți cu bărbatul, orice', a mai spus prezentatoarea de la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton