”Lăsați-mă în pace! Nu sunt model”. De ce s-a îngrășat Selena Gomez. Artista i-a pus la punct pe cei care au criticat-o

 Calin Maria Bianca
.

De ce s-a îngrășat Selena Gomez. Artista i-a pus la punct pe cei care au criticat-o. De o perioadă bună de timp, fanii Selenei Gomez au observat că a pus câteva kilograme în plus, astfel că răutăcioșii nu s-au abținut de la comentarii negative. A ignorat totul până la un anumit punct, însă de data aceasta nu s-a mai putut abține și a venit cu o replică dură pentru toți cei care o acuză. Mai mult decât atât, a explicat care este cu adevărat motivul pentru care s-a îngrășat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Selena Gomez nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai cunoscute artiste internaționale. A făcut furori cu toate piesele ei și acum se bucură de o mare comunitate de fani și de un public larg. Totuși, printre numeroasele mesaje frumoase pe care le primește zilnic, sunt și răutăcioși care nu îi dau pace și sunt atenți la fiecare detaliu.

gomez-7gomez-7

După apariția ei la Gala Globurilor de Aur, din ianuarie 2023 foarte mulți internauți i-au atras atenția de faptul că s-a îngrășat. Ei bine, frumoasa artistă a evitat să răspundă comentariilor negative și a tot trecut cu vederea, însă de data aceasta nu s-a mai putut abține. Selena Gomez nu a mai putut rămâne indiferentă după valul de critici din mediul online, astfel că a luat atitudine și a spus clar care este motivul pentru care corpul ei a suferit câteva modificări.

Citește și: Selena Gomez: Provocările vieții îți arată cine ești cu adevărat

Citește și: Selena Gomez s-a îngrășat din cauza unor probleme de sănătate. Cum arată acum

Citește și: Survivor România 2023. Trei Războinici au fost propuși spre eliminare, iar Mihai Zmărăndescu și Robert Moscalu sunt în scandal

Citește și: Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași. Ce condiție i-a pus ea artistului: „Îmi doresc să fiu…'

De ce s-a îngrășat Selena Gomez. Artista i-a pus la punct pe cei care au criticat-o

Selena Gomez le-a spus fanilor din mediul online faptul că s-a îngrășat din cauza pastilelor pe care le ia. Mai concret, fosta iubită a lui Justin Bieber a explicat că medicația pentru lupus, boala autoimună cu care a fost diagnosticată în 2014, face ca organismul ei să rețină apă, astfel că nu este de mirare faptul că mai pune câteva kilograme în plus.

Din cauza medicamentelor pe care le iau pentru lupus, rețin multă apă. Acestea m-au făcut să mă îngraș. Când nu le iau, tind să slăbesc. Cu toate astea, medicamentele mele sunt importante și cred că mă ajută să duc o viață normală.', a declarat Selena Gomez potrivit BBC.

Selena Gomez: 'Lăsați-mă în pace'

Selena Gomez a explicat de ce s-a îngrășat și a mărturisit că totul este din cauza tratamentelor pe care le ia, însă a precizat că nu o deranjează acest aspect atât timp cât ea este bine și sănătoasă. Totuși, a ținut să-i pună la punct pe răutăcioși. Le-a spus că nu este un model și nu a fost vreodată. Ba mai mult, a declarat că nimeni nu trebuie să se simtă rușinat de cum arată.

Lăsați-mă în pace! Oamenii nu ar trebui să fie rușinați de corpurile lor. Nu sunt un model și nu am fost niciodată. Cred că toți oamenii sunt minunați și nu ar trebui să se țină cont de cum arată. Îi încurajez pe toți cei care se simt rușinați și care trec prin așa ceva.', a mai continuat artista.

Nu este pentru prima dată când Selena Gomez este criticată de fani că s-a îngrășat

Ei bine, nu este pentru prima dată când Selena Gomez se confruntă cu un val de comenatrii răutăcioase privind greutatea ei. Artista știe și vede diferența la haine, cât și e cântar. Cu toate astea, nu poate face nimic. Tratementul pentru boala de care sfuferă trebuie să le ia pentru tot restul vieții. Mai concret, a explicat că mereu vor fi fluctuații privind numărul de kilograme.

'M-am îngrășat de la medicamentele pe care va trebui să le iau pentru tot restul vieții. Văd diferența de la lună la lună. Am observat că oamenii încep să mă atace pentru kilogramele acumulate. Acesta e adevărul. Am fluctuații mari de grutate. Sufăr de lupus, am probleme cu rinichi, tensiune ridicată, deci am probleme de sănătate serioase‘, a declarat Selena Gomez în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton